Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.065
|
čitano: 12.595.522
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Sleme kaže...
Sleme kaže...

Imam buđet do 1000 kn pa nema iphone 4 za toliko :P

Ali meni je važno da ima e-pošta,opera,youtube,facebook i takve aplikacije za igrice imam tablet :)

E mail app na wp8 je odlican, gmail na androidu takoder, mada meni vise pase na wp jer je brzi i ljepsi. Wp8 je bas nedavno dobio nove aplikacije za youtube i facebook koje su navodnu super, ali nisam isprobao. Inace facebook i youtube su dosta losi na andoridu, sluze svrsi ali nisu bas najbolje izvedeni, zaparavo youtube nije ni tako los ali bih ja prije preporucio da gledas iz browsera. Inace opere nemas na wp8, ali je IE odlican browser i sumnjam da ce ti trebat drugi jedino ako nemas neku posebnu funkciju koju ima opera.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Sleme kaže...
Sleme kaže...

Imam buđet do 1000 kn pa nema iphone 4 za toliko :P

Ali meni je važno da ima e-pošta,opera,youtube,facebook i takve aplikacije za igrice imam tablet :)

E mail app na wp8 je odlican, gmail na androidu takoder, mada meni vise pase na wp jer je brzi i ljepsi. Wp8 je bas nedavno dobio nove aplikacije za youtube i facebook koje su navodnu super, ali nisam isprobao. Inace facebook i youtube su dosta losi na andoridu, sluze svrsi ali nisu bas najbolje izvedeni, zaparavo youtube nije ni tako los ali bih ja prije preporucio da gledas iz browsera. Inace opere nemas na wp8, ali je IE odlican browser i sumnjam da ce ti trebat drugi jedino ako nemas neku posebnu funkciju koju ima opera.

Znači HTC moram naći ako netko hoće mjenu za tablet prestigio multipad 8 ultra duo ili naći za 1000 kn.

14 godina
strbi kaže...

Vidio sam da ce kod nas, tj. vec ima samsung galaxy s4 mini..pa sam u dvojbi sad uzeti LG nexus 4 ili galaxy s4 mini...prvo sam mislio nexusa, ali neznam sada

Nexus bez razmisljanja. Sve je bolje na njemu, od osjecaja u ruci (staklo u odnusu na plastiku), do hardwera (720p ekran, jaci procesor, vise rama...)  a na kraju naravno i softwarea (cisti andorid). Plus ces odmah dobivat upadetove.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
14 godina
Sleme kaže...

Znači HTC moram naći ako netko hoće mjenu za tablet prestigio multipad 8 ultra duo ili naći za 1000 kn.

Imas ih par za 1000kn na njuskalu, a i nekoliko koji su nesto iznad ali vjerojatno ces moci spustit na 1000kn.

15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
ma skupi si jos 300 kn i kupi si iphone 4 za 1300 kn...jbg znam da svi traze minimum 1500 ali uz pregovaranje se da srezat na 1300 +-50 kn...vjeruj mi isplati se, aplikacije i igrice u odnosu na android aplikacije su nebo i zemlja...ako nemres onda wp 8
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...
ma skupi si jos 300 kn i kupi si iphone 4 za 1300 kn...jbg znam da svi traze minimum 1500 ali uz pregovaranje se da srezat na 1300 +-50 kn...vjeruj mi isplati se, aplikacije i igrice u odnosu na android aplikacije su nebo i zemlja...ako nemres onda wp 8

Ma kakvi iphon on je dobar samo sto pise Iphone i nista vise

13 godina

kupio sam htc e3d evo i nema sta mobitel je u predobrom stanju sve 5... eh sad imam jedno pitanje.... dobio sam malu knjizicu garanciju, na njoj ima ispravno upisan imei,datuma kupnje nema, ima originalan stembilj i potpis od agramservisa... sad kad ga budem nosio na servis npr (u ovom slucaju agramservis), treba li mi racun od mobitela ili mogu samo s tom garancijom?

H3rc0

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
H3rc0 kaže...

kupio sam htc e3d evo i nema sta mobitel je u predobrom stanju sve 5... eh sad imam jedno pitanje.... dobio sam malu knjizicu garanciju, na njoj ima ispravno upisan imei,datuma kupnje nema, ima originalan stembilj i potpis od agramservisa... sad kad ga budem nosio na servis npr (u ovom slucaju agramservis), treba li mi racun od mobitela ili mogu samo s tom garancijom?

U pravilu netreba racun al mogu te zajebavat al cudno da nema racun kupnje

12 godina
neaktivan
H3rc0 kaže...

Obzirom da se uz mobitel kada ga na servis saljes, prilaze i racun uvijek, ne pise ti datum kupnje na jamstvenom listu. Ako ti osoba koja ti je prodala mobitel nije dala racun, lijepo te zeznila.. 

Jer ako nemas racun, eventualno ti ga moze izdati operater (javis im se u sluzbu za korisnike) ako je kupljen kod nas u nekoj mrezi. Ili trgovina ako imas informaciju gdje je mobitel kupljen, mogu ti izdati kopiju.

U slučaju da budeš morao slati mobitel na servis, a nemaš račun, morati ćeš se natezati sa agramservisom, definitivno.

12 godina
neaktivan
H3rc0 kaže...

Čoban te lijepo zeznuo.

Zato ja uvijek kada kupujem prek njuškala tražim prvo garanciju i račun jel ima.

13 godina
Sleme kaže...
H3rc0 kaže...

Čoban te lijepo zeznuo.

Zato ja uvijek kada kupujem prek njuškala tražim prvo garanciju i račun jel ima.

Nije zeznuo, mobitel je dobio na poklon, pa nije došao račun uz njega... Ali riješit će to tako da ću do petka imati račun :)

H3rc0
13 godina

To znači da me mogu baš zajebavat ako nemam računa jel' da?

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 13:29 (H3rc0).
14 godina
Ako je s garantnim listicem sve uredu, prolazi bez problema i ne treba ti racun.
12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Ako je s garantnim listicem sve uredu, prolazi bez problema i ne treba ti racun.

Kako je napisao, nema datuma kupnje navedenog na jamstvenom listu. Pa bi nekako valjda onda trebao imati racun, zbog datuma kupnje.. 

Opet, bez obzira na sve, mozda to samo ovisi o dobroj volji servisera u Agramservisu.

15 godina
VILLA18900 kaže...
domac5 kaže...

i zato sto sve radi kako treba...da ima u njemu quad core bio bi ti dobar al kad je to single core  onda nevalja jel? a s tih 512 mb rama i 1 ghz procesorom radi bolje nego neki dual core androidi...da znam da sustav android nije kriv zato sto su mu aplikacije losije napravljene, al covjek trazi mobitel za igrice jel, dakle iphone jer sve igrice i aplikacije bolje rade na iphonu odnosno iOs-u...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...
VILLA18900 kaže...
domac5 kaže...

i zato sto sve radi kako treba...da ima u njemu quad core bio bi ti dobar al kad je to single core  onda nevalja jel? a s tih 512 mb rama i 1 ghz procesorom radi bolje nego neki dual core androidi...da znam da sustav android nije kriv zato sto su mu aplikacije losije napravljene, al covjek trazi mobitel za igrice jel, dakle iphone jer sve igrice i aplikacije bolje rade na iphonu odnosno iOs-u...

Ne tražim mobutel za igrice nego za surfanje,facebook,youtube,....

14 godina
Onda uzmi 8s ili lumiu 620. Ili ako hoces andorid y300 i to je to.
12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Imam buđet 1000 kn sad što bi bilo najbolje od toga i ubaci lumiu 800.

12 godina
neaktivan
H3rc0 kaže...

Racun netreba jer sam ja svoj nosio i rekli da netreba racun al treba na garanciji biti datum kupnje jer onda oni unesu datum kupnje i onaj ime i tako vide da je sve uredu al ako nema datum kupnje onda nemogu znat koliko dugo garancija vrijedi 

13 godina
VILLA18900 kaže...
H3rc0 kaže...

Racun netreba jer sam ja svoj nosio i rekli da netreba racun al treba na garanciji biti datum kupnje jer onda oni unesu datum kupnje i onaj ime i tako vide da je sve uredu al ako nema datum kupnje onda nemogu znat koliko dugo garancija vrijedi 

Hvala puno na odgovoru, pitao sam datum kupnje javit će mi to i mjesto gdje je kupio mobitel ako triba, ako slučajno ne nađe... Koliko znam kupljen je u prvom mjesecu samo će mi točan datum reć pa ga i ja mogu nadopisat nije problem... Nego, mogu li oni ukucati samo imei od mobitela i onda saznati sve?

NeoOS kaže...
gamer34 kaže...

Kako je napisao, nema datuma kupnje navedenog na jamstvenom listu. Pa bi nekako valjda onda trebao imati racun, zbog datuma kupnje.. 

Opet, bez obzira na sve, mozda to samo ovisi o dobroj volji servisera u Agramservisu.

Ma ako ja nisam neko, srećom imam oca malo utjecajnijega tako da bi on to sredio bez problema... Samo ne bi volio njega u to mješat ( jer ga ne želim mješati u svoje stvari), pa se zato informiram. Meni nije problem datum nadopisat jer je crtica prazna xD, samo mi mora reć točan, mada se mogu malo pravit i glup kao nisam znao ovo-ono... A i ja gledam sve crno, mobitel je u extra stanju, valjda će tako i ostati, ali kad već ima tu garanciju oću da budem siguran, da se ne crvenim ako se slucajno sjebe, pa zato bi to rješio odma da znam na čemu sam...

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 18:28 (H3rc0).
12 godina
neaktivan
H3rc0 kaže...
VILLA18900 kaže...
H3rc0 kaže...

Hvala puno na odgovoru, pitao sam datum kupnje javit će mi to i mjesto gdje je kupio mobitel ako triba, ako slučajno ne nađe... Koliko znam kupljen je u prvom mjesecu samo će mi točan datum reć pa ga i ja mogu nadopisat nije problem... Nego, mogu li oni ukucati samo imei od mobitela i onda saznati sve?

NeoOS kaže...
gamer34 kaže...

Ma ako ja nisam neko, srećom imam oca malo utjecajnijega tako da bi on to sredio bez problema... Samo ne bi volio njega u to mješat ( jer ga ne želim mješati u svoje stvari), pa se zato informiram. Meni nije problem datum nadopisat jer je crtica prazna xD, samo mi mora reć točan, mada se mogu malo pravit i glup kao nisam znao ovo-ono... A i jdia gledam sve crno, mobitel je u extra stanju, valjda će tako i ostati, ali kad već ima tu garanciju oću da budem siguran, da se ne crvenim ako se slucajno sjebe, pa zato bi to rješio odma da znam na čemu sam...

A jbg mozes al kad oni ukucaju u racunalu ime i datum kupnje koji si ti napisao i neizbaci im nista onda si j**bao jeza u leda ,al nebi se ti mobiteli trebali tek tako kvariti

12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
H3rc0 kaže...

Ma ako ja nisam neko, srećom imam oca malo utjecajnijega tako da bi on to sredio bez problema... Samo ne bi volio njega u to mješat ( jer ga ne želim mješati u svoje stvari), pa se zato informiram. Meni nije problem datum nadopisat jer je crtica prazna xD, samo mi mora reć točan, mada se mogu malo pravit i glup kao nisam znao ovo-ono... A i jdia gledam sve crno, mobitel je u extra stanju, valjda će tako i ostati, ali kad već ima tu garanciju oću da budem siguran, da se ne crvenim ako se slucajno sjebe, pa zato bi to rješio odma da znam na čemu sam...

A jbg mozes al kad oni ukucaju u racunalu ime i datum kupnje koji si ti napisao i neizbaci im nista onda si j**bao jeza u leda ,al nebi se ti mobiteli trebali tek tako kvariti

Ne možeš ti nadopisati datum kupnje jer kad se datum upisuje na jamstveni list, on se i ovjeri (udari žig od strane trgovine u kojoj je kupljen mobitel).. Bez tog žiga ti opet ništa ne vrijedi.. U tom slučaju ostavi kako je, ako ne nabaviš račun.

13 godina

ljudi moze preporuka moba do 3700kn, igre, surfanje, muzika. nije mi vazan sustav

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
1950Killer kaže...

ljudi moze preporuka moba do 3700kn, igre, surfanje, muzika. nije mi vazan sustav

iPhone 5.

14 godina
Sleme kaže...
gamer34 kaže...

Imam buđet 1000 kn sad što bi bilo najbolje od toga i ubaci lumiu 800.

8s se moze na njuskalu nabavit za 1000kn, y300 je oko 900, lumia 800 bi ja uzeo samo zato sto volim nokiu n9 ali inace ju nebi preporucio. Inace mozda i najbolja ponuda ako hoces novo iz trgovine ti je Lumia 520 za 1100kn.

12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Inace mozda i najbolja ponuda ako hoces novo iz trgovine ti je Lumia 520 za 1100kn.

Gledam sad ovu lumiu 520 i dođe mi da mjenjam svoj htc 8s za Lumiu 520.. isključivo zbog nekih only nokia app-a

12 godina
neaktivan

HTC windows phone 8s imaš po 1100-1200 kn na njuškalu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li gel maska od S2 I9100 moze i na S2+ I9105?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najbolji mobitel kojeg mogu dobiti za 1600-1800 kn?

0 0 hvala 0
15 godina
Intelovac123 kaže...

Da li gel maska od S2 I9100 moze i na S2+ I9105?

može sigurno jer su mobiteli potpuno identični, nema neke vidljive razlike u njima, osim u boji

battlelog: dev0lver
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice