Trebao bih pomoć pri izabiru mobilnog telefona do 1200kn.
Bitno je da ima dobru bateriju i da se mogu naći one futrole, maske kao zaštita.
Trebao bih pomoć pri izabiru mobilnog telefona do 1200kn.
Bitno je da ima dobru bateriju i da se mogu naći one futrole, maske kao zaštita.
Zanima me jeli itko s foruma kupovao uređaj od ovog prodavača(cro0707) na njuškalu, najvise me zanima zbog garancije. Hvala http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-optimus-g-oglas-7958591
Isplati li mi se mijenjati sony xperiu z u odlicnom stanju,staru mjesec dana za samsung galaxy s3 star 11 mjeseci isto u odlicnom stanju plus 600kn nadoplate...kod samsunga me najvise brine ovih 1gb rama,xperia ima 2 i uvijek mi ostane oko 1gb slobodno tako da sve radi ko podmazano...hoce li tako i na samsungu?
Isplati li mi se mijenjati sony xperiu z u odlicnom stanju,staru mjesec dana za samsung galaxy s3 star 11 mjeseci isto u odlicnom stanju plus 600kn nadoplate...kod samsunga me najvise brine ovih 1gb rama,xperia ima 2 i uvijek mi ostane oko 1gb slobodno tako da sve radi ko podmazano...hoce li tako i na samsungu?
Osjeti se razlika u količni radne memorije.
Za android je svakako bolje da ima više RAM-a.
Nisi zadovoljan Xperiom ili ?
ma jesam sve super nemam zamjerke samo me muci taj ram bilo bi dobro da je lte verzija...ova xperia stvarno leti nikad nisam imao jedan jedini lagg jedino sto me malo smeta je to sto se kamera relativno dugo pali
ma jesam sve super nemam zamjerke samo me muci taj ram bilo bi dobro da je lte verzija...ova xperia stvarno leti nikad nisam imao jedan jedini lagg jedino sto me malo smeta je to sto se kamera relativno dugo pali
A jbg!
Teško da češ s bilo kojim uređajem bit 100% bez zamjerke.
Svaki ima nekakve prednosti i mane.
Kako si zadvoljan ekranom na Z ?
Meni je ekran cisto ok...istina nemoze se pohvaliti sa kutom vidljivosti ali ako gledamo normalno ekran je odlican barem meni...nekome je najbolji samoled, nekome slcd...koristis li i ti xperiu?
Meni je ekran cisto ok...istina nemoze se pohvaliti sa kutom vidljivosti ali ako gledamo normalno ekran je odlican barem meni...nekome je najbolji samoled, nekome slcd...koristis li i ti xperiu?
Ne koristim ju osobno, ali volim čut razna mišljenja korisnika.
ne isplati se. stari mobitel, stari procesor, duplo manje rama..nikako se ne isplati osim ako ti bas treba 600 kn.
Netreba...je li taj samoled bas toliko bolji od tft
Netreba...je li taj samoled bas toliko bolji od tft
Što se tiče kontrasta i kuta gledanja, bolji je. Ali ekran kod XZ ima veću gustoću pixela.
Mana amoleda je to što ima prenaglašene, nerealne boje i primjeti se pikseliziranost zbog dva, a ne tri subpixela. To je moje osobno mišljenje, i ne moraju se svi složiti sa njim. Usporedi ekrane pa vidi, najbolje ćeš sam znati ocijeniti.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Hvala....evo frendica ima s3 pa cu usporedit
Nemas se zasto brinit, crna a i većina boja osim bijele (blago plavkasta) izgledaju gotovo savršeno na s3-ici. Pentile je u svijetu tehnologije zaborvaljena stvar na 300+ ppi-u, i naravno da nećeš vidjeti pixeliziranost na 720p na 4.8", ne boj se. Prednost samoled-a poboljšan battery life, žarke boje, veliki kutevi gledanja i dobra vidljivost na suncu. Ekran te zbilja ne treba zabrinjavat. Mana ti je što S3 i dalje drži visoku cijenu, HOX i LG 4X su bolja kupnja trenutno.
Sto mislite na Lumiu 920? Citam da je kamera odlicna, ali na GSMAreni, na onim testovima, S3 i S4 imaju puno bistrije slike. Zanima me me dali je to njihova greska ili je stvarno tako. Kako radi mob? Jel bude ostao na WinM 8 ili ce dobivati nadogradnje? Hvala.
Nemas se zasto brinit, crna a i većina boja osim bijele (blago plavkasta) izgledaju gotovo savršeno na s3-ici. Pentile je u svijetu tehnologije zaborvaljena stvar na 300+ ppi-u, i naravno da nećeš vidjeti pixeliziranost na 720p na 4.8", ne boj se. Prednost samoled-a poboljšan battery life, žarke boje, veliki kutevi gledanja i dobra vidljivost na suncu. Ekran te zbilja ne treba zabrinjavat. Mana ti je što S3 i dalje drži visoku cijenu, HOX i LG 4X su bolja kupnja trenutno.
A da čovjeka pustiš da sam usporedi i procjeni što mu je bolje? A pixeliziranost se itekako vidi, dovoljno je otvoriti bug forum, i na slovima se vide pixeli bez problema.
Uostalom, ovdje se ne radi o samoj kupovini S3ce već o zamjeni Xperie Z za nju, tako da ipak treba istaknuti prednosti Sonyja, a gustoća pixela je definitivno jedna od njih.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Imam galaxy s3 i zarke boje nisu prednost za svakoga (meni se vise svidaju ips ekrani definitivno), kutovi gledanja su ok ali kad naginjes kao da slika postaje plavicasta, i vidljovost na suncu nije bas super.
Pozdrav.
U procesu sam kupnje novoga moba, nedavno sam postavio i anketu, no što se više informiram imam sve više nedoumica oko SVEGA.
Jednostavno pitanje - što mislite, koji bi bio najisplativiji quad mob za kupiti, primarno putem Njuškala? Ne daje mi se više od 2500kn (garancija obvezna barem godinu dana, a stanje neoštećeno), samo u nekim ekstremno dobrim ponudama bih išao nešto iznad (gdje npr. SGS3 uglavnom je s obzirom da drži cijenu ko zlato).
Koliko sam skužio, One X i LG 4x su manje više jedini sa konstantnim cijenama u tom rangu. Katkad izroni koji Nexus 4, kojeg bih definitivno uzeo do tih para.
2GB rama i goli Android mi Nexusa čine puno zanimljivijim, no crni One X mi bolje izgleda, nađe ga se i 500 jeftinije, i oduvijek su mi HTCovi bili najzanimljiviji. S druge strane, ta njegova šugava wifi antena koja na svakom drugom mobu ne radi, plus taj ekran koji zna imati neka preljevanja ili whatever, mi dižu kosu na glavi jer ne želim uzeti mob i onda ga imati u servisu pola vremena.
LG 4x HD mi se generalno ne sviđa, softver apdejtovi su svake prijestupne, a opet, ako bi neki bio nemoralno jeftin ....
Kompliciram, jer se stoumim. -- Najbolji quad za 2000-2500 kuMa, sa garancijom od bar još 1 godine <---
Pozdrav!
Trebao bi sestri kupit mob i sviđa joj se Nokia 820 koja na crnjaka dođe oko 2200-2300
sada me zanima koji su mobiteli drugih proizvođača u tom ranga sa takvom cijenom?
OS nije bitan.
Moze preporuka mobitela za 1000 kn (+- 100)...
ne isplati se. stari mobitel, stari procesor, duplo manje rama..nikako se ne isplati osim ako ti bas treba 600 kn.
Znaci po svemu xperia pere s3?
Zanima me koji mobitel je best buy do 1500 kn (krajnja granica) ili je bolje uzeti Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) ??
ja mislim da ne..
mene zanima neki mob do 1400kn da ima sto bolju kameru..help
Mob do 1800kn iz ducana.lp
mene zanima neki mob do 1400kn da ima sto bolju kameru..help
Nokia N8, imaš ih već i za 1000 kn ;)
Jel se ispalti kupiti xpeiru U za 800kn ko nova i ima jos garanciju 1g u tele2??? hitno molim odg
Ako nekog interesira...
Kako mažu oči kupcima, cijena mobitela je generalno na našem tržištu smanjena od strane uvoznika na 2799kn(intelkom), a oni ga kao daju se ogromnim popustom.