Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.058
|
čitano: 12.582.627
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Bolje onda neka uzme SE Xperiu T koja je meni najljepša,ako gledamo po ljepoti.Evo izbor za miss mobitel {#}

6 SE xperia T
15 SGS3
1 Iphone 4S
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo imam i ja nedoumicu...

SGS3 : LG Optimus 4XHD : XPERIA S

zadnja 3 moba su mi bile xperie, nisam neki preveliki ljubitelj samsunga, a nekako mi je najvise za oko zapeo LG...

slusam prijedloge :)

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.compare-cellphones.org/Samsung-Galaxy-S-III-Quad-Core-vs-LG-Optimus-4X-HD

Meni su slični ali me nekako LG najviše privlači,a S3 je ipak ''kralj'' mobitela,tvoja odluka!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Help! Kupio bi (prvi) smartfon, novi, dual sim, 4"+, kamera 5 MP. Korištenje penzionersko, igrice nebitne. U Bug-u reklamiraju neki bjeloruski(?) Prestigio za 1,5 tisućica ali je težak skoro 200 grama. Molim savjet. Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
LupiD kaže...

Help! Kupio bi (prvi) smartfon, novi, dual sim, 4"+, kamera 5 MP. Korištenje penzionersko, igrice nebitne. U Bug-u reklamiraju neki bjeloruski(?) Prestigio za 1,5 tisućica ali je težak skoro 200 grama. Molim savjet. Hvala.

mora biti dual sim ili?

ako da mislim da ti je on jedina opcija

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12217

CARPE DIEM
14 godina

Ja se dvoumim između S3 i Xperia-e T. Dns bio u T mobile-u i isprobao oba uređaja.Cudno mi je bilo jer je kod S3-a TW launcher stvarno laggao, dok se kod Xperia T sve cinilo fluidnije i brze.

I isprobao sam oba S3 uređaja, na oba se primjetio lagg.Sad neznam koji da izaberem, S3 je hardverski jaci ali nekako lagga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
myself kaže...
assassin.st kaže...
Vortex kaže...

Ljudi šta kažete na ovo http://www.intelkom.hr/opis.php?id=4299 znam da je i s tih 10% cijena paprena ali opet izgleda odlično, a također se nadam da su ispravili greške koje su se znale događati na Htc One X. Iskreno bas me nekako vuče da ga kupim!!!! {#} Pošto mobitele ne mijenjam baš često mislim da bi s ovim bio duže vrijeme na miru.{#}

Ova cijena u intelkoma u roku od mjesec dana će past na 4999kn. Kao što je početna za One X bila 6499kn.

U svakom slučaju, bila cijena 5k ili 6k mislim da se to nikako ne isplati dati za mobitel. One X+ će uskoro doći u ponudu operatera, upikni prvog koji dođe na njuškalo za nekih 4000kn.

I ja vec duze vrijeme pratim kad ce taj one x + stici u hr..dakle tu je, kod uvoznika za sada. Pitam se zasto je HTC izbacio taj model? Ako ga idemo usporedjivat  sa njegovim prethodnikom, jedine razlike su malo jaca baterija, jaci cpu (ne kuzim cemu to) i tezi je za 5 grama. Sto su htjeli postic time? One X se moze dobiti za +-2900 kn, a One X+ ce kostati barem 1000kn vise. Zasto baciti tih 1000kn i ne uzeti obican  One X ?

Prvo da komentiram ovo donje boldano; koliko sam ja shvatio ( nevezano za ono što piše na GSMAreni ) ovaj mob će doći, ako dođe takav u Hrvatsku, sa SAMO 64GB memorije, e a to  mu je i još jedna od jačih razlika od prethodnika običnog HOX-a {#} ! Da ne spominjem kako će HOX+ biti šroizveden u SAMO jednoj boji, crnoj, ne nekoj tamno sivoj, već isključivo crno crnoj, najcrnijoj!

Kada dođe, a ako ne kupim do tada nešto drugo ( SGN II ) i mene svrbi da ga kupim, ali ću ipak pričekati datume tamo oko dvadeset i kojeg prosinca ove godine {#} {#} !! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
dustY kaže...

Ja se dvoumim između S3 i Xperia-e T. Dns bio u T mobile-u i isprobao oba uređaja.Cudno mi je bilo jer je kod S3-a TW launcher stvarno laggao, dok se kod Xperia T sve cinilo fluidnije i brze.

I isprobao sam oba S3 uređaja, na oba se primjetio lagg.Sad neznam koji da izaberem, S3 je hardverski jaci ali nekako lagga.

s3 lagga? 

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
dustY kaže...

Ne gledaj u dućanima, jer ti uređaji obično bivaju katastrofalni, nađi nekoga tko ima te uređaje. Kad T bude u prodaji koliko S III, vjerojatno će laggat jednako, ako ne i više, jer masu ljudi pročačka, napravi tko zna šta, pa tako recimo u mom Vipu ispod kuće Note ne reagira na dodir, Lumii je pola ekrana osjetljivo, pola ne itd itd.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Svi koji se dvouimite izmedu SG3 i nekog drugog uzmite si SG3.Trenutno najjaci smartphone.

1 6 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kingmedo ja sam ipak za HTC.

Koji bilo model da odaberes, neces pogrjesiti pozz

Bibe
15 godina
neaktivan

Bok svima,

Koji rabljeni smartphone da uzmem za 900-njak kuna?..bitne su mi perfomanse samog uređaja.

Hvala svima na odgovorima..:)

blacky
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 17:47 (blackchoco).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali zna netko kada bi opet trebao stići iPhone5 u Vip?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Bok svima,

Koji rabljeni smartphone da uzmem za 900-njak kuna?..bitne su mi perfomanse samog uređaja.

50kn vise, nije rabljeni(jos bolje) ali jako dobar za te pare KLIK

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 17:53 (Peroman).
15 godina
neaktivan
Peroman kaže...
blackchoco kaže...

Bok svima,

50kn vise, nije rabljeni(jos bolje) ali jako dobar za te pare KLIK

Koja je to marka mobitela?

blacky
13 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Ma kineska,ali ako neces taj imas puno ostalih,Samsung galaxy,Desire,Sony...

15 godina
neaktivan

Što reći o kineskim kopijama iphone-a 4 i 5 na raznim stranicama za oko 500 kn?

il si bos,il si hadžija

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Peroman kaže...
blackchoco kaže...

Ma kineska,ali ako neces taj imas puno ostalih,Samsung galaxy,Desire,Sony...

Može rađe naka preporuka ali ovih poznatijih marki :))

blacky
13 godina
neaktivan

Može rađe naka preporuka ali ovih poznatijih marki :))

Nokia n8,   Samsung Galaxy   ,Jos jedan galaxy,   HTC Desire,    HTC HD2,   Xperia U   Neo V   Iphone 3gs

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 18:19 (Peroman).
13 godina
neaktivan

Dvoumim se između ova dva moba.Znam da su totalno suprotne vrste,ali zelim cuti vasa miljenja.Evo vam mala pomoć čisto da vidite kako izgledaju itd. http://www.compare-cellphones.org/Sony-Xperia-tipo-vs-HTC-HD2

2 Tipo
5 HD2
0 Neki treći-pošaljite mi u PP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Može jedna preporuka smartphonea za curu do nekih 500kn, polovni naravno, sa njuškala. Nemam ideje šta tražiti jer se stvarno ne kontam u taj low segment šta je tu najbolje za te novce. Treba mi samo preporuka modela a ja ću sam naći ako ima šta. Znači njoj treba za zvanje, poruke i da ima net da može provjeravati mailove, fejs i te glupost. Znači ništa prezahtjevno.

Hvala unaprijed.

15 godina
neaktivan
Switch kaže...

Može jedna preporuka smartphonea za curu do nekih 500kn, polovni naravno, sa njuškala. Nemam ideje šta tražiti jer se stvarno ne kontam u taj low segment šta je tu najbolje za te novce. Treba mi samo preporuka modela a ja ću sam naći ako ima šta. Znači njoj treba za zvanje, poruke i da ima net da može provjeravati mailove, fejs i te glupost. Znači ništa prezahtjevno.

Hvala unaprijed.

Explorer je jedan veoma zahvalan mobitelcic za curu {#}

Mozda je nekih 600kn, no s njim nemres pogrijesit ..... 

15 godina
fakEEE kaže...

I meni je također on pao na pamet. Hvala.

Jel ima još kakav u tome rangu, možda neki samsung... Jel valjaju šta ovi sa Windowsima?

13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Switch kaže...

Hvala unaprijed.

Slazem se

12 godina
neaktivan

znam da ovo  nije pitanje vezano za ovu temu ali nadam se da cete mi pomoci...ako ja rootam android mob sve aplikacije su cijele i besplatne?...kako  da rootam sony xperia miro i kako da ga overclockam...na koliko ga mogu najvise overclockati? i jer je ko od vas to radio na ovom uređaju? 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
rfbios kaže...

Što reći o kineskim kopijama iphone-a 4 i 5 na raznim stranicama za oko 500 kn?

Bjezi od toga sto dalje mozes. Rađe uzmi neki Huawei ili ZTE za koji barem znas da ce raditi za razliku od ovog sranja

zanimatelj kaže...

znam da ovo  nije pitanje vezano za ovu temu ali nadam se da cete mi pomoci...ako ja rootam android mob sve aplikacije su cijele i besplatne?...kako  da rootam sony xperia miro i kako da ga overclockam...na koliko ga mogu najvise overclockati? i jer je ko od vas to radio na ovom uređaju? 

U ovoj temi pitaj o root-u i sl. i ne, ako roots nista ti nije besplatno.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/faq-android-flash-custom-rom-root/113178.aspx

daniel
16 godina
MENIT kaže...

Evo imam i ja nedoumicu...

SGS3 : LG Optimus 4XHD : XPERIA S

zadnja 3 moba su mi bile xperie, nisam neki preveliki ljubitelj samsunga, a nekako mi je najvise za oko zapeo LG...

slusam prijedloge :)

Evo ja sam prije 4 dana kupio Lg Optimus 4X HD i imam samo riječi hvale. Naravno da ima par nedostataka, ali koji mobitel ih nema. Ako ti novci nisu problem idi na SGS 3 (po benchovima je malo, ali jako malo jači), a ako hoćeš malo uštedit novaca i dobit uređaj kao SGS 3 onda kupi Lg Optimus 4X HD. Inače Lg Optimus 4X HD ti ima i petu jezgru koja radi u stanju mirovanja i kada surfaš, slušaš muziku i gledaš nezahtjevnu multimediju i tako štedi bateriju. Lg Optimus 4X HD mi je čvršći i bolje leži u ruci od SGS 3, inače susjed mi ima SGS 3 pa tako da znam o čemu pričam. Eto to su neki moji dojmovi u ovih 4 dana. Ja sam pre zadovoljan sa Lg Optimus 4X HD.

17 godina
Switch kaže...

Hvala unaprijed.

Ukoliko pronađeš HTC Legend - uzmi!

Ima ih i sa garancijom, ali cijene su oko 700 kn..

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
17 godina
zanimatelj kaže...

Let me Google it for You:

''root Sony Xperia Miro'' - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

Rootanje ne znači da su ti aplikacije cijele i besplatne nego da stječeš administratorske ovlasti nad telefonom - znači ništa što se tiče rada na mobitelu ti nije ograničeno.

Overclockiranje tog mobitela ti ne bih preporučio jer je to low-end mob s ne baš kvalitetnom hardverskom komponentom. Ali ti si ga ionako kupio jer ima ''puno memorije'', zar ne {#}?

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
13 godina
neaktivan

Jel Samsung Epic 4G: http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones/SPH-D700ZKASPR za 500kn dobra ponuda?

0 Je
2 Nije
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice