Sto kazete na taj mob? Bit ce mi to prvi Androidom pogonjen mob. :)
Vrlo je slican HTC Exploreru.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Po meni huawei, ali kad vec izgleda kao da imas dovoljno za xperiu U, nju si uzmi
jel puno 1200kn za polovni sony ericsson x10?
je, za 1400-1500 kn se nađe nova Xperia U.
da
ima razlike i to ne male. Xperia U ima dvojezgreni procesor i puno bolji grafički čip. Također i ICS update je već vani.
jedina prednost Huaweia je malo veći ekran.
pozdrav, ovako, uskoro mi istjece ugovor sa t mobileom pa mislim produziti ugovor s njim i uzeti jedan od ova dva mobitela, HTC ONE V ili SAMSUNG GALAXY S ADVANCE ( prednost mi ima htc one v)..
ugl, mislio sam uzeti one v ali su u t mobileu poskupili za 300 kn oba mobitela.. tako da sam sad odgodio kupnju pitam vas:
-koji je po vasem misljenju bolji?
- ako netko ima one v da mi kaze kakav je?
- ili da mi preporucite neki treci mobitel u istom cjenovnom rangu!
hvala
pozdrav, ovako, uskoro mi istjece ugovor sa t mobileom pa mislim produziti ugovor s njim i uzeti jedan od ova dva mobitela, HTC ONE V ili SAMSUNG GALAXY S ADVANCE ( prednost mi ima htc one v)..
ugl, mislio sam uzeti one v ali su u t mobileu poskupili za 300 kn oba mobitela.. tako da sam sad odgodio kupnju pitam vas:
hvala
gledajući prema specifikacijama, Galaxy S Advance je bolji. Ali po mogućnosti probaj oba uređaja ako su izloženi u T-Centru.
ja bi definitivno samsung jer je dual core i dobit ce jelly bean
a onaa je bolja po tome sto? ak ti nije problem da napises :)
a onaa je bolja po tome sto? ak ti nije problem da napises :)
pa noviji mobitel, x10 je već prestar. Xperia U je brža, ima dvojezgreni procesor, noviji čip, novija verzija Androida. Jedino ima malo manji ekran od x10. Imao sam jedno vrijeme x10 a sad imam Xperiu U i razlika u brzini je itekako primjetna.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
hvala
ovako ja imam HTC one V, i sta znam ok je, za sad sve igre pokrece koje pri tome lepo rade, kamera je okej za tu klasu mada bolji Makro mod ima huawei g300 ali ovako slike na kompu ispadaju skroz okej, plus ceo je metalan i ima onu Bradu tzv "chin" jednom prilikom mi je pao sa visene od metar i po na beton i nista malo se ogrebao ali nista strasno, a da nije imao tu bradu displej bi mi puko, tako da ono. Izgleda mi elegantno nekako, nema Gorila glass displej ali ovako je solidan za taj cenovni rang. Moja preporuka sto se toga tice. E sad nadji nekog ko ima samsung pa neka ti kaze njegova iskustva. Sto se tice samsunga on ima dual core i vise rama, tako da ono za sada ti je bolje da izaberes samsung neko moje misljenje cisto zbog specifikacije jer ipak dual core na 1Ghz koji poseduje samsung i single core na 1Ghz koji poseduje one V veruj mi ima razlike. Bolja investicija ti je Samsung...jedino ako ti nisu toliko bitne karakteristike pa vise gledas izgled posto kao sto rekoh One V je ceo metalan pa ono "bolji" osecaj u rukama.
Solidan mob, ako ti je prvi android i nisi zahtjevan korisnik, ne bi trebalo biti problema.
LG Optimus Black( P970) ili HTC One V ?
I HTC Desire HD ili HTC One V ?
U prvom slucaju One V..
U drugom Desire HD.
Mozete li mi reci koji mobitel da odaberem od ova dva
1. LG Optimus Black P970
2. Huawei U8650
ili ako imate neki drugi za preporuciti u okviru cijene LG-a sa ove stranice http://www.mtel.ba/eshop-privatni/ jer mobitel uzimam na pretplatu pa mi je zato izbor ogranicen
Mozete li mi reci koji mobitel da odaberem od ova dva
1. LG Optimus Black P970
2. Huawei U8650
ili ako imate neki drugi za preporuciti u okviru cijene LG-a sa ove stranice http://www.mtel.ba/eshop-privatni/ jer mobitel uzimam na pretplatu pa mi je zato izbor ogranicen
U mtelu nikad nista normalno ali ako vec moras onda Optimus Black.
U mtelu nikad nista normalno ali ako vec moras onda Optimus Black.
Znam da nemaju veliku ponudu ali kad drukcije ne moze ,i jos sam gledao ovaj LG Optimus L7 P700 cijena je veca 50KM=200kn u odnosu na LG Optimus Black P970 , pa sad isplati li se dati vise i da li je bolji ili su isti
Sestri kupujem mobitel do nekih 700-1000kn moze bit polovno moze bit novo nije vazno
Treba bit touch
Treba bit android
i treba sta veci ekran...
Znate kako se dica odma uzive kad je na touch i moze igrat igrice hah
Inace ona je 5 razred
Samsung galaxy S,HTC Desire
reko je sestri...dakle galaxy mini 2 iz bonbona za 1000 kn prima i simpa kartice
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
U prvom slucaju One V..
U drugom Desire HD.
a koji je mobitel brzi, recimo da se internet ucitava dobro i da ovako opcenitno rad mobitela bude ljep bez prevelikog zastajkivanja i toga :)
a koji je mobitel brzi, recimo da se internet ucitava dobro i da ovako opcenitno rad mobitela bude ljep bez prevelikog zastajkivanja i toga :)
tu su negdje, mislim da Desire HD ima malo više ram-a, ali s druge strane, One V je dobio update za ICS, a Desire HD nije koliko znam?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
tu su negdje, mislim da Desire HD ima malo više ram-a, ali s druge strane, One V je dobio update za ICS, a Desire HD nije koliko znam?
Jedina prednost HTC One V je to što je noviji telefon i što ima ICS sa novim Senseom, ali to se tak i tak da srediti na DHD-u sa raznoraznim ROMovima kojih ima puno. Desire HD ima jači procesor, ima bolju kameru, ima više RAMa, ima konačno veći ekran. Na kraju, sve što ti treba od brzine je na strani DHD-a. No, ako nisi zahtjevan korisnik, bit ćeš i sa HTC One V zadovoljan.