Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.059
|
čitano: 12.584.899
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
jurica_m kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

A Evo ti ima 3D, a Sensation je laksi i ima jacu kameru. Inace je ostalo isto, pa sad biraj. Na romovima ti na Evo-u "3D" opcija vise ne radi, tak da...

Nemoj pričati gluposti kad ne znaš. 3D kamera ne radi samo na ROMovima sa HTC Sense-om 4.1 te na JB aosp CM ROMovima. I da, HTC EVO 3D je bolji po tomu što ima gigu RAMa. Snimanje je na strani Sensationa jer ovaj ima 1080p, dok EVO ima 720p. No, ja bih išao na EVO jer su mu 3D slike i video fenomenalni.

Znači po tvojem, ako uzmem bilo koji od ta dva, nemogu promašit? Malo sam gledao usporedbe sa Gejfonom 4, cak ga u nekim perfomansama totalno zdere. Ako itko zna za dark strane HTC-a neka piše sada il zauvijek šuti. :) zahvalan do neba :)

14 godina
protjeran
jurica_m kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

A Evo ti ima 3D, a Sensation je laksi i ima jacu kameru. Inace je ostalo isto, pa sad biraj. Na romovima ti na Evo-u "3D" opcija vise ne radi, tak da...

Nemoj pričati gluposti kad ne znaš. 3D kamera ne radi samo na ROMovima sa HTC Sense-om 4.1 te na JB aosp CM ROMovima. I da, HTC EVO 3D je bolji po tomu što ima gigu RAMa. Snimanje je na strani Sensationa jer ovaj ima 1080p, dok EVO ima 720p. No, ja bih išao na EVO jer su mu 3D slike i video fenomenalni.

1 GB rama ima i jedan i drugi. I ja mogu biti pametan ko i ti pa procitati na GSM areni, ali u stvari imaju i jedan i drugi 768 MB slobodnog rama!!!

Da kamera je bolj na Sensationu ne samo u snimanju nego i u Mpx. 8 vs 5.

Na custom romovima ne radi 3D.

I na kraju covjeku kazes da bi iso na EVO 3D zbog odlicne kamere, a Sensation ima jacu u svakom pogledu???

Evo sa GSM pa nek odluci http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3901&idPhone2=3875

daniel
15 godina
Losa strana HTCa je taj Sense koji toliko koci mobitel. Mislim na Sense 3.6. S novim Senseom se stanje bitno popravilo. Kod HTCa je dobra strana kvalitetna izrada, posebno kod EVOa.
15 godina

Daniel, ne da mi se s tobom raspravljati kad se ne znas pametno raspravljati, nego se deres tu s usklicnicima. Koristim HTC EVO 3D i znam o cemu pricam. Izabrao bih EVO radi 3d kamere i robusnijeg izgleda telefona. I da, noviji je telefon.

I DA, na svim ICS ROMovima sa Senseom 3.6, također i na official MIUI ROMu 3d i 2d kamere rade savršeno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 23:22 (jurica_m).
14 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

Ma niko se ne dere, pokusavamo covjeku pomoci kaj da uzme. Eto, sad ima misljenja, link, pa nek odluci.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam imao Eva 3D i savjetujem Sensation, ukoliko će kupac ikad poželjeti imati novi Sense 4 s kojim uređaj radi nekoliko puta bolje.

Kod Eva se onda javlja problem 3D-a jer ne radi kako spada na Sense 4 romovima, 3d video se može gledati, 3d slike ne, a ne može se snimati ni slikati 3d sadržaj, i to se nikad neće rješiti na custom romovima koji nisu bazirani na njegovom tvorničkom GB-u ili ICS-u. Ne znam baš da radi na tom MIUI romu, ali znam da sigurno ne radi na Sense 4 romovima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 0:22 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zanima me da li netko zna da li su HTC One X i HTC One S u Vip-u lockani na njihovu mrežu ili nisu????

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 8:39 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz
Ovako trebao bih pomoć , jer svašta nešto sam  pročitao i ne znam više ni sam šta da odaberem znači imam 1800kn i  meni treba samo da bude android i da je dobra kamera ostalo mi baš i nije bitno i jedino još u vezi baterije da li je istina da svaka baterija kod novih smartphonova traj 6 -7 sta ja trebam radit na nejmu da traje 6-7 sati, barem da traje 10-12 sati ali ne konstantnog korištenja?HVALA
ne znam jesma dobro postavio pitanje ali ugl 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gutts kaže...

Pozz
Ovako trebao bih pomoć , jer svašta nešto sam   pročitao i ne znam više ni sam šta da odaberem znači imam 1800kn i   meni treba samo da bude android i da je dobra kamera ostalo mi baš i nije bitno i jedino još u vezi baterije da li je istina da svaka baterija kod novih smartphonova traj 6 -7 sta ja trebam radit na nejmu da traje 6-7 sati, barem da traje 10-12 sati ali ne konstantnog korištenja?HVALA
ne znam jesma dobro postavio pitanje ali ugl

Nova Sony Xperia U.

13 godina
neaktivan

A koliko gledam po njuškalu mogo bi za te pare uzet sony xperia p jer ima bolju kameru, a u rangu su mi još lg optimus 2x,lg optimus 3d,htc sensation i sad ne znam razliek su sitne al ono nes mora prevladat? ili su to neki fejk preko njuškala?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gutts kaže...

A koliko gledam po njuškalu mogo bi za te pare uzet sony xperia p jer ima bolju kameru, a u rangu su mi još lg optimus 2x,lg optimus 3d,htc sensation i sad ne znam razliek su sitne al ono nes mora prevladat? ili su to neki fejk preko njuškala?

Mislim da trebas birati izmedu ova 3 uredaja :)

Glas za Xperiu P !

8 Xperia P
2 HTC Sensation
7 HTC Evo 3D
13 godina
neaktivan

Naginjete mi na evo 3d  a koja ej odna brija sa lg optimus 3d? I zanima me kod tih 3d kamera to su  dve male kamerice koje snimaju u 720p puta 2, ali meni ne treba 3d i kad ja ocu snimat normlano ono snima u 720p zato mi nema smisla uzimat 3d ako sam ja to dobro skuzio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gutts kaže...

Naginjete mi na evo 3d  a koja ej odna brija sa lg optimus 3d? I zanima me kod tih 3d kamera to su  dve male kamerice koje snimaju u 720p puta 2, ali meni ne treba 3d i kad ja ocu snimat normlano ono snima u 720p zato mi nema smisla uzimat 3d ako sam ja to dobro skuzio?

Stavio sam ti Evo 3D jer si spomenuo Optimus 3D pa sam mislio da zelis takav uredaj, a po 3D opciji je Evo 3D zvijer .. 

No ukoliko gledamo kamere izmedu Sensationa, Xperie i Eva, dajem prednost Xperii .. Isto tako zbog najboljeg ekrana medu trojicom Xperia izlazi kao pobjednik, dok je tu Sensation takoder pobjednik nad Evom .. 

A ovo ostalo je vise manje isto .. Svi vrte offical ICS te se moras naviknuti na punjenje uredaja svaku vecer .. Iako se to moze rastegnut i na 2 dana na svakom ukoliko se malo pripazi :)

Uredaji uredno rade i pokrecu sve sta im stavis za zadatak, tak da si tu isto bez brige :) 

Zasto ekipa naginje Evu 3D fkt neznam {#} I mene zanima ..? :D 

15 godina
neaktivan

!

8 1 god. star Iphone 3gs
12 Huawei g300
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz ljudi,zanima me jel zna neko kad ce izac novi mobiteli(kojeg datuma),ono kako skoro svakog mjeseca izadu novi u prodaju kad ce opet(mozda sad sredinom 10 mjeseca,pocetkom 11?) i ako otprilike znate koji bi to bili? Hvala

EDIT:Uskoro u prodaji

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 23:24 (Peroman).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlučio sam se za HTC Sensation, imam jos jedno pitanje, jel postoji način preko kojeg se moze skuzit da li je mobitel rootan?

jer pročitao sam da se gubi jamstvo ako je to napravljeno.

I na sto jos obratit posebno pozornost kod primopredaje.

Eto jos samo ovo.

Do sad ste mi puno pomogli.

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kris_91 kaže...

Odlučio sam se za HTC Sensation, imam jos jedno pitanje, jel postoji način preko kojeg se moze skuzit da li je mobitel rootan?

jer pročitao sam da se gubi jamstvo ako je to napravljeno.

I na sto jos obratit posebno pozornost kod primopredaje.

Eto jos samo ovo.

Do sad ste mi puno pomogli.

hvala

mislim da ne, ne mozes skuziti 

ono sto sam ja napravio kad sam HOX uzimao, nasao se sa prodavacem kod agramservisa i provjerio garanciju da sam 100% siguran 

dobro pogledaj mob, ostecenja i slicno i da li ima svu opremu i papire

CARPE DIEM
14 godina
Imaš apk na playu root checker koja ti kaže dali ima root ili ne.
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
neaktivan

pozdrav ekipo :D... ovako kupio bi neki mobitel i trebam Vasu pomov :D znaci da nije 1 godinu star sa danasnjom tehnologijom iphone,xperie itd, da ima kameru 5 mpx i vise (autofokus) , da mu baterija dulje traje i da ima i tipkovnice ( nemam bas nekih dobrih iskustva sa tačevima, vec sam ih 3 polupao xD ) , da ima wifi i da mi za takav mobitel nije potrebna neka pretplata sa odredenom tarifom tj . da bi mogao lijep osi bonove kupovat  ... gledam nes do 1500 kn maximalno novo ili rabljeno jeftinije

HVALA

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung B7320 OmniaPRO
nesto ovakvo :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može neka preporuka mobitela do 1500 kn...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tarantula6 kaže...

Može neka preporuka mobitela do 1500 kn...?

Sony Xperia U 

15 godina
neaktivan

zaboravio navesti da bi bilo poželjno da  je ekran veci od 3.5

15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Zanima me da li netko zna da li su HTC One X i HTC One S u Vip-u lockani na njihovu mrežu ili nisu????

Bili su zaključani.

Peroman kaže...

ako otprilike znate koji bi to bili? Hvala

Nove nokie lumie, htc one x plus, galaxy s3 verzija 2gb..

tarantula6 kaže...

Može korišteno?

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan

može neka preporuka mobitela do 1000 kn mislim na cijenu polovnih..nesto kao samsung galaxy mini 2 ili tako nesto slicno..mozda neki htc u tom rangu--

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Htc Desire, ili samsung galaxy s.

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Bili su zaključani.

Peroman kaže...

ako otprilike znate koji bi to bili? Hvala

Nove nokie lumie, htc one x plus, galaxy s3 verzija 2gb..

tarantula6 kaže...

Može korišteno?

može!

15 godina
neaktivan

Xperia arc, htc desire hd, google nexus s.

ili novi: http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-g300

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 10:56 (mario1990).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...

sta uzeti?

definitivno xperia mini, ja ju imam, uspoređivao sam sa galaxy mini 2, bolji procesor, bolji ekran, i bolja kamera, + imaš bravia engine, slika je fenomenalna, odlican mobitel, ja sam ga dobio za 500 kn na njusci s garancijom od 2 godine i bez ogrebotine

14 godina

Sljedeće godine kupujem novi Android pa sam malo intezivnije počeo proučavati tržište (da, malo sam uranio :D).

Našao sam na Njuškalu Samsung Galaxy Nexus dosta povoljno (ako treba dam vam link), pa me zanima, dali daje osječaj cigle u ruci i đepu? To mi je jedini problem {#}

Hvala!

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice