Zanima me vase misljenje koji je mobitel bolje uzeti? Unaprijed hvala na savijetima! :)
| 8 | Apple iPhone 4s |
|---|---|
| 29 | Samsung galaxy s 2 |
Zanima me vase misljenje koji je mobitel bolje uzeti? Unaprijed hvala na savijetima! :)
| 8 | Apple iPhone 4s |
|---|---|
| 29 | Samsung galaxy s 2 |
Ovako trebam pomoc. Mogu izabrati Iphone 3GS za 900kn ili Samsung Galaxy S+ (i9001) za 600kn. Uzeo bi galaxy S ali nema ga u ponudi ima samo s+ , a koliko sam skontao za njega nema darky rom , zapravo skoro pa ni nema romova za njega O.o. Što mislite? Hoce li biti romova za sgs+? Ima li ga tko?Ili preporucite neki treci mobitel u tom cjenovnom rangu u tmobile novi ugovor Extra obitelj L (mozda cak i XL) .
pa zar nije logicno, kad je iphone 90% od stakla, al sreca pa je prednji dio od gorilla glass il kako to oni u appleu nazivaju, no nismo ni mi vise mala djeca, nece mu sad ispasti mobitel, a i vecina korisnika iPhonea koristi zastitu, pa zasto nebi i on, sto se tice ta dva mobitela, vise ce ispadati samsung neg iphone, posto je samsung velik, a iphone bolje lezi u ruci, a i nesto je tezi od samsunga, bolje da si u dao dokaze zasto samsung a ne iphone, a ne sa ovakvim glupostima preporucivati koji mob
pa ja nisam nigdje ni rekao da mora uzet GS2
imao sam oba mobitela u rukama i znam kako leže, iphone lijepo dođe u ruku, dok mi je GS2 prevelik i nezgrapan
ja bih osobno išao na iphone, jer sa zaštitama i kučištima se može dobro osigurat, a opet nije dijete da će mu mob samo tako ljoknut na pod
Isplati mi se više popraviti LG GT540 za 150 kuna, ili kupiti neki polovni smartphone s Android OS-om do 700 kuna?
Isplati mi se više popraviti LG GT540 za 150 kuna, ili kupiti neki polovni smartphone s Android OS-om do 700 kuna?
kupi novi huawei U8650 za 745kn sa androidom 2.3
Uf, gledam malo na XDA još se nemože rootati, a ne postoje ni custom rom-ovi. Koji drugi bi preporučili do 1000 kuna?
Uf, gledam malo na XDA još se nemože rootati, a ne postoje ni custom rom-ovi. Koji drugi bi preporučili do 1000 kuna?
Samgung galaxy 3?
895kn u tele 2
Na xda forumima ima jako dobar support
Ja ga imam i mogu reci da na stock rom-u hardcore sucka, ali dok ga flashas, overclockas onda leti :D
EDIT: 845, pojeftinio je :D
Opet nije puno bolji od Optimusa. A što se može polovno kupiti do 1000 kuna?
HTC HD2?
Vidio sam na 1 forumu da ga netko prodaje...
HTC HD2?
Za 1000 kuna? Nemoguće. Molim te linkaj ako pronađeš. Inače su cijene skoro duplo skuplje za HD2.
postoje custom romovovi za huawei, imas npr čitav topic na pcekspertu forum o njemu.Cak neki njegovi clanovi rade te custom romove. Evo ti link pa si malo bolje prouci http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=221363
HTC HD2?
Za 1000 kuna? Nemoguće. Molim te linkaj ako pronađeš. Inače su cijene skoro duplo skuplje za HD2.
http://www.warezhr.org/forum/showthread.php?t=176518
Ne radi light senzor...Sad vidio
HTC HD2?
http://www.warezhr.org/forum/showthread.php?t=176518
Ne radi light senzor...Sad vidio
To bi se valjda dalo popraviti. Nego, ako nije problem, može li još koji prijedlog?
Wildfire je smece.
Frend mi je dao da ga flasham i OCam, stavio sam CM7 2.3.3 i OCao ga sa 528 na 620MHz.
Još uvijek je bio jadno spor - štekalo je skrolanje u 2D draweru.
A ekran je uzas, na 3,2" ima istu rezoluciju koju sam imao na Samsungu D600E prije 4-5 godina na 2".
Galaxy 3 je najbolji izbor - 3,2" sa ok rezolucijom (240x400) i dosta brz proc (667MHz, vidio sam da ide i do 1333MHz).
X8 je ok (Imao sam X10 Mini koja je prakticki mini X8 sa boljom kamerom), super mob, proc puno brzi zbog bolje arhitekture - skrolanje u 3D draweru sa poluprozirnom pozadinom uopce ne steka.
Evo gledam malo, Desire se može već za 1200 kuna naći, pa možda ako malo rastegnem račun njega kupim. Mislim da se definitivno isplati.
Ovako trebam pomoc. Mogu izabrati Iphone 3GS za 900kn ili Samsung Galaxy S+ (i9001) za 600kn. Uzeo bi galaxy S ali nema ga u ponudi ima samo s+ , a koliko sam skontao za njega nema darky rom , zapravo skoro pa ni nema romova za njega O.o. Što mislite? Hoce li biti romova za sgs+? Ima li ga tko?Ili preporucite neki treci mobitel u tom cjenovnom rangu u tmobile novi ugovor Extra obitelj L (mozda cak i XL) .
Netko?
Pozdrav!
Planiram kupit novi mobitel.
Zasad sam izbor suzila na Sony Ericssone i Nokie.
Zelim da ima dobru kameru (bar 3.2megapixela),
a planiram ga korisititi za poruke, pozive, internet (fb), glazbu, video,
mora imati bluetooth i po mogucnosti WiFi, bljeskalicu, citat pdf-a.
Touch screen trenutno ne dolazi u obzir i ne zelim da bude glomazan.
Planiram da cijena bude oko 700kn, s time da moze bit polovni.
trenutno mi se svida SE G900.
puno trazim, nadam se da cete mi pomoci.
Otvorena sam za vase prijedloge. Hvala.
| 5 | SE G900 |
|---|---|
| 2 | Nokia x2 |
Netko?
Tog S+ ti ionako nema u t-mobileu na lageru. Mora se čekat dosta dugo. Ne znam kakvo je stanje sa običnim SGS-om. Po meni je puno bolji izbor jer ima dosta više ROM-ova.
Da biraš između iP4 i SGS+, e onda bi se dalo diskutirati i razmišljati. Ovako je svaka rasprava suvišna.
ROM-ova ima i za S+, ali vrlo malo, gotovo nimalo.
Evo ovdje možeš pogledati..
Zamolio bi vas za malu pomoc oko kupnje mobitela...Htc desire s,iphone 4 ili omnia 7 ? koji je po vama bolji?
Htc desire s,iphone 4 ili omnia 7 ? koji je po vama bolji?
Android,iOS,WP7 koji ti se OS vise sviđa taj uzmi.
Htc desire s,iphone 4 ili omnia 7 ? koji je po vama bolji?
Android,iOS,WP7 koji ti se OS vise sviđa taj uzmi.
E baš tako. Svaki je podjednako dobar. Pitanje je samo koji ti se OS najviše dopada ;)
Treba mi vasa pomoc oko izbora novog mobitela.
Mogu izabrati jedan od ovih mobitela:
- Samsung i5800 (Galaxy 3)
- LG Optimus MeP350
- Nokia N8
Sadasnji telfon koji koristim je HTC Hero, odlican je i svidja mi se Android, pogotov custom ROM-ovi. Samsung i LG koriste Android no ne čine mi se pretjerano snažni u odnosnu na Nokiu (što se tiče hardverskih specifikacija). LG ima jako mali ekran i ne sviđa mi se. Samsung nije loš ali mi izgleda kao okrljaštena verzija Galaxy S-a. N8 koristi novi Symbian koji nije loš, mada bi volio probati portati Android na njega (negdje sam na internetu našao da je to moguće). Moj favorit je N8, što vi kažete ?
N8 radi kamere, i podrske (primat ce sigurno jos par vecih updatea symbiana), a osim toga andoridi koje si naveo nisu nesto, premali ekrani i slabe spec.
A sada jos jedno pitanje:
Dali ima tko Samsung focus i dali se isplati uzeti mobitel (isti kao omnia 7, samo nije metalno kuciste, i navodno da ima bolju kameru?!)
- Samsung i5800 (Galaxy 3)
- LG Optimus MeP350
- Nokia N8
što vi kažete ?
Od ta tri N8 
N8 radi kamere, i podrske (primat ce sigurno jos par vecih updatea symbiana), a osim toga andoridi koje si naveo nisu nesto, premali ekrani i slabe spec.
A sada jos jedno pitanje:
Dali ima tko Samsung focus i dali se isplati uzeti mobitel (isti kao omnia 7, samo nije metalno kuciste, i navodno da ima bolju kameru?!)
Iskreno nisam gledao cijene, ali sam gledao ta dva mobitela malo i po meni je Omnia 7 i dalje bolji izbor..
Što se tiče kamere - Omnia 7 ima fantastičnu kameru, osobno garantiram ;)