Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.057
|
čitano: 12.581.765
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
CodMW3 kaže...

ljudi a po čemu je motorola gleam bolja od lg kp502 cookia?? jer nezz kojega da uzmem. motorola mi se više čini kao da je ženski mobitel!

motorola gleam

lg kp502 cookie

nešto sto se zove cookie je u startu losije ;) 

14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Slušaj mene za prošli rođ. dobio k502 ono mislio super mobitel na touch i sve to ,a nakon mjesec dana touch jadan jedva prima ekran čista plastika igrice jadne. Ma kupuj bilo šta samo nemoj to smeće od mobitela po mogućnosti kupi nešto na pretplatu. Mislim ako trošiš 50 kn mjesečno ili više pa uzmeš si na pretplatu dobiš bolji mobitel jeftinije i nemoras kupovat bonove a trošiš isto ko i prije tako da k502 za mene ne dolazi u obzir. Ja sam  na pretplatu uzeo lg optimus 2x i stvarno sam zadovoljan još kad izađe gingerbread. Jest da je skuplji ali kolko mjesečno trošim došlo mi je isto ko da sam kupio mobitel od 1000kn 

xbox forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Štede se neke pare pa si razmišljam o kupnji mobitela. U obzir dolaze samo mobiteli s Wirelessom do nekih max 1500 kn.  Možete reći i trgovinu i kako ste zadovoljni s mobitelom ako ga imate.
Šta mislite o xperi mini pro ? Kak se kreću cijene od galaxy mini ?

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diplomirani pješak kaže...

Štede se neke pare pa si razmišljam o kupnji mobitela. U obzir dolaze samo mobiteli s Wirelessom do nekih max 1500 kn.  Možete reći i trgovinu i kako ste zadovoljni s mobitelom ako ga imate.
Šta mislite o xperi mini pro ? Kak se kreću cijene od galaxy mini ?

a HTC wildfire S? taman se po oglasnicima nađe za cca tu cijenu

14 godina
neaktivan

što se mene tiče kupi u bonbonu za 1600 kn wildfire s i na miru si ako ti je mreža jako važna onda bi reko da baš i nemaš velik izbor evo nekih:

Huawei ideos   bonbbon  900kn

Huawei u8300 tele 2 1195kn

Samsung galaxy mini S5570 bonbobn 1000kn t-mobile 1398kn tele 2 1295kn

Sony Ericsson x8 vip 1299kn

lg optimus me p350 vip 1399kn tele 2 1395kn t-mobile 1498 kn

Evo nisam koristio niti jedan od ovih mobitela ali to su ti izbori svi su samrtphone tako da imaju wifi a na tebi je da odlučiš

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

uzet ću galaxy mini, ima frend i čini mi se ok

kako ja šparam bolje da neznate

skupim jedva 50 kn i pošto sam ovisnik o čokoladi uvijek sam u minusu

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa najvažnijeje da se tebi sviđa mob. Ako ti je ok onda ga uzmi valjda nećeš pogriješit , iako bih se da ja kupujem možda malo više informirao.Kako god bilo sretno s mobitelom.

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Da vas pitam gdje vi nađete cijene ? Na svakoj stranici, kod svakog operatera su drugačije... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skill :D

napamet. barem ja.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
Samsung omnia i900 ili huawei u8650? Koji je bolji?
16 godina
Huawei...
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan

kojega bi vi izabrali?

motorola gleam ili lg cookie?

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Šta su ti Huawei? Neki novi ? Jel valjaju ? Nikad čuo, iako ne pratim baš te stvari. 

Ustajte prezreni na svijetu !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
CodMW3 kaže...

kojega bi vi izabrali?

vec si to 864 puta pito nebudi dosadan. od cookia je brza nokia 3310

14 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

kojega bi vi izabrali?

niti jedan od ta 2, imao sam LG cookie jednom riječju - SRANJE. Touch mu je loš i mobitel je spor. Motorolu nisam imao, vidio sam ju i nije meni nešto. A da uzmeš Nokiu c2-01, jeftinija je od ta dva , a ima bolju kameru 3.2 mpx, i ima 3g, samo izgleda "obično".

Ivan
15 godina
8888800000 kaže...
CodMW3 kaže...

kojega bi vi izabrali?

niti jedan od ta 2, imao sam LG cookie jednom riječju - SRANJE. Touch mu je loš i mobitel je spor. Motorolu nisam imao, vidio sam ju i nije meni nešto. A da uzmeš Nokiu c2-01, jeftinija je od ta dva , a ima bolju kameru 3.2 mpx, i ima 3g, samo izgleda "obično".

Meni ljepo izgleda, i sigurno je kvaliteta izrade odlicna...osim toga, za razliku od ova dva mobitela,ta nokia je smartphone!
istina, symbian nije nesto, ali bolji od ova dva dummya :)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
odjavljen
Diplomirani pješak kaže...

Šta su ti Huawei? Neki novi ? Jel valjaju ? Nikad čuo, iako ne pratim baš te stvari. 

Huawei-najbolji svjetski proizvođač 3g modema na svijetu, između ostalog proizvodi mobitele. VIP rabi njihovu opremu.

Jaco,moja mater te traži!
15 godina
neaktivan

Nokia C2-01 ili Hp Ipaq 514?

0 0 hvala 0
16 godina
Ipaq, ipak je smartphone
14 godina
neaktivan
Eto, doslo vrijeme da si uzmem novi mobitel, od 900 - pa do nekih 1500 +/- koja kuna

eto, sad gledam u tele 2 i vidim SAmsung GAlaxy i5800 , frend mi radi u tele 2 , i ima takav mobitel , kaze da je super

Galaxy ace mi se također sviđa, a i nokia c7 itd

Pa eto ako ima netko mobitel koj misli da bi mi se sviđao , nek posta :D

na 098 sam mrezi, ali bih vjerojatno isao u tele 2 ili vip ( u slucaju da uzmem neki prijenos broja i slicno )
Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koliko su čitljive knjige i gledljivi filmovi na 3.7 - 4 incha?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
16 godina

Za knjige je preporucljivo bar 4.5", meni je gledanje najava i sl. na 4" ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nisam čitao knjige ali filmove možeš normalno gledati na 4 incha

14 godina
protjeran
dejo6 kaže...

Nisam čitao knjige ali filmove možeš normalno gledati na 4 incha

Lol, mislim da bi nakon 2 minute filma bacio mobitel u pod, na netbooku od 10 inča mi je malo za gledat, a kamoli na 4 inča.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina

Pa stavi mobitel pred sebe a ne s dva metra gledat, nije to tv.

16 godina
neaktivan

pa evo gledam huawei u8650 u tele 2 745kn, ima 600mhz 256ram-a 3.5' 2.3 gingerb. i sve ostale điđe baje nemožeš nać jeftiniji za te pare, ali tmobile ima super tarifu, extratotal S predplata od 100 kn za ljude od 18-28godina košta 50kn i sad ako bi ja to uzeo mobiteli koje mi nuda uz predplatu i nadoplatu 1000kn su sranje živo jer imaju ili najbolje u ponudi ili govna nema srednje klase osim ovih iz 2009 tipa htc desire ili xperia x10i koj vise nece dobivat updateove , razmisljam mozda o galaxy aceu pa me zanima ima li on sluzbeni 2.3 update u tmobileu? i dali mozete nac nesto za extratotal tarifi i uz nadoplatu nekih 1000 +/- kn da valja i ima min 3.5' ekran =/ i da je android

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nedavno sam uzeo lg pop sad mi se pojavio problem kad ga upalim dođe mi lg znak i tako stoji i nista se ne mijenja imali neko savijet

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kongoraboy kaže...

nedavno sam uzeo lg pop sad mi se pojavio problem kad ga upalim dođe mi lg znak i tako stoji i nista se ne mijenja imali neko savijet

Baci to i kupi si mobitel. {#}

Zezeam se,odnesi na garanciju ako imaš ili u privatni servis ako nemaš.

Jaco,moja mater te traži!
16 godina
Citaj : ' ili kod Vexxa ako nemas. ' :P
14 godina

Zašto je BUG u ljetnom primjerku broja naveo Optimus Black kao njihov izbor uređaja od 2000 do 4000kn,umjesto optimusa 2x

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice