Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.050
|
čitano: 12.577.521
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
Dodaš još dvjesto kuna i kupiš si Omniu
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

LG KP502 COOKIE ili Motorola Gleam? koji je bolji?

0 lg cookie
10 motorola gleam
Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
blackchoco kaže...
Dkc kaže...

To su ti wave telefoni koji imaju badu kao OS, dok Galaxy S ima svepopularni Android. Bada se ne čini loša posebno s ovom novom verzijom 2.0 ali ipak ima puno puno više aplikacija za Android ako ti je bitno. Ugl. ne vjerujem da ćeš faliti s ijednim.

Pa kakav je taj badu OS?

A nisam ti ja imao wave telefone pa ti nemogu reći iz prve ruke, ovako po youtubeu bada ne izgleda loše (Bada 2.0).

17 godina

Gospodo, molio bi pomoć. Nemojte ništa drugo preporučivat molit ću, jer sam izbor suzio na ova dva modela.

Nokia C5-03

ili

HTC Wildfire S

Koji uzeti, koji je bolji, i ZAŠTO??

Evo usporedba na GSM areni

Po specifikacijama su "tu negdje"..šta vi kažete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Definivno Wildfire S-zašto? Osim što je bolji po tehničkim specifikacijama, koristi Android operativni sustav za razliku od Nokia-inog starog, platformski zatvorenog i na propast osuđenog Symbiana.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
vexx5555 kaže...

Definivno Wildfire S-zašto? Osim što je bolji po tehničkim specifikacijama, koristi Android operativni sustav za razliku od Nokia-inog starog, platformski zatvorenog i na propast osuđenog Symbiana.

Tak sam i mislio..ali OK je Symbian, makar meni {#}

A šta kažeš na C7 vs Wildfire S? Razmišljao bi o Desire-u, ali nema ga više u T-mobileu, a produžujem ugovor u roku 7 dana a imam 12000 bodova pa si možda C7 piknem.

16 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

Tak sam i mislio..ali OK je Symbian, makar meni {#}

A šta kažeš na C7 vs Wildfire S? Razmišljao bi o Desire-u, ali nema ga više u T-mobileu, a produžujem ugovor u roku 7 dana a imam 12000 bodova pa si možda C7 piknem.

Ako ne misliš rabiti uređaj duže od godinu dana, idi na Nokia-u. U suprotnom,bilo koji Android uređaj je bolji. A Sensation?

17 godina

Za Sensation baš nemam para, skup mi je on..da si mogu njega priuštit, nebi ni razmišljo o ičem drugom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Osim o SGS2 koji ga pojede za dorucak, budimo realni
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

Za Sensation baš nemam para, skup mi je on..da si mogu njega priuštit, nebi ni razmišljo o ičem drugom {#}

Onda čekiraj jel ti paše Xperia Mini Pro. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php

17 godina
vexx5555 kaže...
Hacker002 kaže...

Onda čekiraj jel ti paše Xperia Mini Pro. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php

premala, ima Xperia Mini u ponudi ali 3" ekran ne dolazi u obzir..sad imam Nokiu 5230 koja ima 3.2" pa mi je "malo"..je da Wildfire S ima isto 3.2", ali mi drukčije djeluje..

I da, nesviđaju mi se baš novi SE, njihov softver mi je očajan. (ne mislim na Android već na ovo njihovo sučelje)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 0:55 (Hacker002).
16 godina
odjavljen

Wildfire S ti je dosta širi pa ti zbog tog drukčije djeluje. Idem preletjeti ponudu u t-scumu da vidim što ti još mogu preporučiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
vexx5555 kaže...

Wildfire S ti je dosta širi pa ti zbog tog drukčije djeluje. Idem preletjeti ponudu u t-scumu da vidim što ti još mogu preporučiti.

Upravo zbog toga {#}

A kažem ti, C5-03, Wildifre S i C7 su mi jedini iz pretplatničke ponude koji mi "pašu"..uzeo bi Desire, ali kaže tip da ga više uopće nema..ostali HTC su mi preskupi, a Samsung, LG, SE mi se nesviđaju..

Bit će onda Wildfire S, a ako budem mogo za malo više novaca, C7 i meni dosta {#}

16 godina
odjavljen

Iskopao sam Galaxy mini, Galaxy S i9000, i LG p500.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
vexx5555 kaže...

Iskopao sam Galaxy mini, Galaxy S i9000, i LG p500.

LG-a nema, provjereno, sestra ga trebala uzet.

i9000 skup.

mini, ko što ti ime kaže, mini. i nisam baš za samsunga

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
parizer kaže...

znam ja to nebrini, meni je ugovor istekao 29.6 {#}

i neda mi se više ovo "čudo tehnike" nosat, nema WiFi, je*eš taki mobitel {#}

15 godina

Neznam kamo da ovo napisem, ali posto cu tu najbrze dobiti odgovor - pisem u ovu temu...

Znaci, vec par dana imam huawei u8650 i prezadovoljan sam...

Imam samo par pitanja vezana uz android
1. facebook - kako da slozim da mi zapisti ili zavibrira kad stigne poruka s chata na fejsu, a da ja recimo nemamo otvoren chat vec gledam naslovnicu ili sam na nekom skroz trecem programu...

2. kako se vrsi multitasking? preko home tipke ili?

3. isto tako, kada otidem na otvorene aplikacije stalno su mi otvorene neke (tipa maps..) koje trose memoriju uredaja, a nikako da ih pogasim ... prislino zatvaranje ih zatvori na par sekunda...

4. kako da slozim da se aplikacije direktno skidaju na SD karticu (imam od 4 GB), jer neda mi se stalno prebacivati aplikaciju po aplikaciju s uredaja na SD..

recite neke igrice ili korisne programe :)

p.s.- android 2.3.3 je u igri :)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan

1. Ne koristim facebook

2. Multitasking bar ćeš dobiti kada pritisnutu držiš home tipku

3. Sa marketa skini aplikaciju "task killer" koja pogasi sve zadatke osim one koje si zaključao

4. Nemoguće!

17 godina
Techno_CRO kaže...

1. Ne koristim facebook

2. Multitasking bar ćeš dobiti kada pritisnutu držiš home tipku

3. Sa marketa skini aplikaciju "task killer" koja pogasi sve zadatke osim one koje si zaključao

4. Nemoguće!

OVO NIKAKO AKO JE GORE GB 2.3.3

sam moze zlo napravit, jer kod startupa mu se pokrene task killer, a android os je svojstven da ujutro ima najmanje procesa, al zato sve aplikacije pokrenute radi cachea od prije, i onda se one automatski ugase sve (nakon 5 min), a task killer ih killa, a android ponovo pokrene jer misli da su napravile force close dok su se koristile

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Neznam kamo da ovo napisem, ali posto cu tu najbrze dobiti odgovor - pisem u ovu temu...

1. facebook - kako da slozim da mi zapisti ili zavibrira kad stigne poruka s chata na fejsu, a da ja recimo nemamo otvoren chat vec gledam naslovnicu ili sam na nekom skroz trecem programu...

1. Upališ fejs pa onda tipka menu -> preferences i onda imaš u postavkama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 10:52 (Dkc).
17 godina
Hacker002 kaže...

Gospodo, molio bi pomoć. Nemojte ništa drugo preporučivat molit ću, jer sam izbor suzio na ova dva modela.

Nokia C5-03

ili

HTC Wildfire S

Koji uzeti, koji je bolji, i ZAŠTO??

Evo usporedba na GSM areni

Po specifikacijama su "tu negdje"..šta vi kažete?

C5-03 nema nikakve prodaje kod onih koji razumiju o cemu se rade....Wildfire S definitivno, gdje uzimas ? i za koju lovu trazis ?

jer ja bi u izbor stavio Motorolu Defy i Wildfire S, i onda bi uzeo Defy....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
Mitch kaže...

C5-03 nema nikakve prodaje kod onih koji razumiju o cemu se rade....Wildfire S definitivno, gdje uzimas ? i za koju lovu trazis ?

nema Defy-a na pretplati u T-Mobileu

15 godina
Dkc kaže...
x360gamer kaže...

Upalim menu, ali nemam preferences nigdje! ..imam setigns, ali nista ..tamo sam vec slagao..

i ovo za home tipku - ne otvara mi multitasking nego programe koje sam nedavno korisitio

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan

Htc wildfire bolji od nokie c5-03: kapacitivni touch screen ekran, multitouch, android 2.3, 512 mb rama, flash na kameri i od prilike 1000 opcija više

Nokia c5-03 bolji od htc wildfire-a: masa, veća gustoća piksela na ekranu

Moja preporuka definitivno Htc Wildfire

14 godina
neaktivan

To ti je multitasking na androidu zato što možeš direktno iz jedne aplikacije preko multitaskinga preć u drugu bez pritiskanja home tipke i odlaska u meni. {#}

17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Dkc kaže...
x360gamer kaže...

Upalim menu, ali nemam preferences nigdje! ..imam setigns, ali nista ..tamo sam vec slagao..

i ovo za home tipku - ne otvara mi multitasking nego programe koje sam nedavno korisitio

Settings i je, ja sam napamet pucao :D

Uglavnom, sve je tu jasno.

Refresh interval (ja držim 1h, ali to ti malo utječe na bateriju)

Notification čekiraš i ove ostale dole postavke. I na kraju imaš notifikajšn ringtone.

Uglavnom kad mi netko napiše nešto na fejsu dolazi mi obavijest na identičan način kao i npr. SMS poruka.

15 godina
Hacker002 kaže...
Mitch kaže...

nema Defy-a na pretplati u T-Mobileu

Malo provjeri cijene uređaja,opet su išle gore.Ja sam planirao ovaj mjesec uzeti C7,da mi ne propadnu bodovi iz T-com-a.

They got money for wars, but can’t feed the poor
16 godina
x360gamer kaže...

Multitasking nije neka aplikacija koju možeš otvorit, to je mogućnost mobitela da ima upaljeno više aplikacija odjednom.

14 godina
neaktivan

ljudi a po čemu je motorola gleam bolja od lg kp502 cookia?? jer nezz kojega da uzmem. motorola mi se više čini kao da je ženski mobitel!

motorola gleam

lg kp502 cookie

2 lg kp502 cookie
2 motorola gleam
Call of Duty Modern Warfare 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 16:12 (CodMW3).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice