Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.056
|
čitano: 12.579.888
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
RaZ0R9111 kaže...

Eto ja trebam preporuku rabljenog ili novog moba do 600kn..Obavezan Wifi i 3G..Za oko mi je zapela Nokia 5800XM..Dali je to ok?..Inače primam i ponude mobitela u PP...{#}

Ima ga moj stari i softver je glup ko...

n95 8gb najbolje...ako ti netreba touch definitivno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan

Ako se možeš protegnut, imam ja HTC Wildfire za 750 kn

Jack Daniels is the way to go !
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Osobno nikad nebi išao na klizni mobitel...Glup u kojem smislu?.Spor?...

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Spor, užasan ekran...

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
8ax kaže...

Spor, užasan ekran...

Aha..Dakle spor odaziv na ekranu itd...A što kažete na HTC Wildfire..Uglavnom kvaliteta ekrana tj dali se mora po njemu lupati da reagira itd..:)

14 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...
8ax kaže...

Spor, užasan ekran...

Aha..Dakle spor odaziv na ekranu itd...A što kažete na HTC Wildfire..Uglavnom kvaliteta ekrana tj dali se mora po njemu lupati da reagira itd..:)

Mogao si i mene odmah pitati na PM.. Rezolucija ekrana je glavni nedostatak, dok je meni touch skroz ok, nemora se lupati dovoljan je lagani pritisak... Kamera bi mogla biti i bolja, no ajde, WiFi radi bez greške, spojen sam stalno na kučni ADSL, povremeno i na susjedov :D , no sve u svemu ok uređaj je.

Jack Daniels is the way to go !
17 godina
8ax kaže...

Spor, užasan ekran...

nije ekran los, bolje se vidi na suncu od ostalih mobitela od prije 2 godine....takoder ovaj moj primjerak je star 2 godine, redovno se koristi i ekran odgovara malo losije od hd2.

zivcira me npr sto kad primis nes prek BT, on ti te fileove prebaci u poruke i tak, onda ima kod pisanja poruka isto neke gluposti, najbolje je uzet n95 od 8gb i miran si, nit imas problema sa ekranom, i jos imas normalnu tipkovnicu....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina

Ma rezistivne je ekran pa je dreq.

Evo ja sam nest malo radio s Wildfireom (Frendu CM7 instalirao) pa da kazem moja objektivna iskustva.

REzolucija prilicno losa, ali se u normalno radu ne primjeti.

Mob je jako spor ako se ne OCa na barem 680MHz (Sa 528), preporučljivo staviti i na 768MHz.

Angry Birds i ostale igre jako štekaju.

Baterija je ok.

Mob je ok za zvanje i muziku, sms je nekad malo teze pisat zbog stekanja, i ok je za provjerit m.bug ili Vecernji, nista drugo. (Osim ako si pripremljen na agonijski sporo zumiranje i skrolanje).

Za 800Kn bi radije uzeo Optimus GT540, iako ima rezistivni ekran.

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
i7500 galaxy je isto dobar izbor, makar je star
16 godina

i7500 je prakticki Wildfire sa boljim ekranom i grafickom (svejedno preslabom za bilo sta ozbiljnije, ali ocan na ~800MHz bi mogao mozda Angry Birds vrtit normalno.)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

HTC WildFire mi se određeno sviđa ali isto tako muči me to što mi izgleda relativno malo,mala reza..A i pročitao sam da se ljudi žale na bateriju..Na LG nema šanse da idem..Jako loša iskustva sa LG om od LG KE970 Shine,LG Cookie,LG Cookie fresh...Uglavnom u Sony ericsson i u Nokiju nekako imam najviše povjerenja..Iako se malo nokija pogoršala uvezi baterija(Nokia X2)..

Inače doma imam Nokiu C7..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja u SE i Nokiu imam najmanje povjerenja :D (X10 - cekali na 2.3 official vise od godinu dana, Nokie S60 v5 - sve smeće)

Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina
neaktivan

Da vas pitam kaj je toso taj neki "čuveni" mango za Samsung Omniu 7 ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav

Planiram kupiti omniu 7,no jako me brine njene lose specifikacije ( zastarjeli chipset i adreno 200 )

Da li se isplati kupovati s obzirom na nadolazece nokijine wp mobitele?

Da li ce omnia biti zaboravljena od developera zbog losih specova?

hvala

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I jesu li xbox live igre dostupne nama u hrvatskoj?

1 0 hvala 1
17 godina
nisu, al imas hackova
14 godina
no lifer kaže...

Pozdrav

Planiram kupiti omniu 7,no jako me brine njene lose specifikacije ( zastarjeli chipset i adreno 200 )

Da li se isplati kupovati s obzirom na nadolazece nokijine wp mobitele?

Da li ce omnia biti zaboravljena od developera zbog losih specova?

hvala

Ne znam za ostale, ali ja imam osjećaj kao da imam dual core na Omnia-i nakon što sam prešao s Androida.

15 godina
neaktivan

Ljudi trebala bi mi pomoć pri odabiru mobitela, naime, susjed hoće kupiti nešto polovno a dobro, raspolaže sa 600 kn, uzeo bi nešto šta ima OS, neki touchscreen mob, da je sve u svemu dobar, poželjno android, važne specifikacije su kamera, da je po mogućnosti capacitive touch i da ima utor za memorijsku karticu jer ima jednu od 8 GB pa da ju uvali u njega :)

Ako treba još kakav info onda samo pitajte ja ću pokušati odgovoriti :)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 12:08 (AbeDomeNuS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AbeDomeNuS kaže...

Ljudi trebala bi mi pomoć pri odabiru mobitela, naime, susjed hoće kupiti nešto polovno a dobro, raspolaže sa 600 kn, uzeo bi nešto šta ima OS, neki touchscreen mob, da je sve u svemu dobar, poželjno android, važne specifikacije su kamera, da je po mogućnosti capacitive touch i da ima utor za memorijsku karticu jer ima jednu od 8 GB pa da ju uvali u njega :)

Ako treba još kakav info onda samo pitajte ja ću pokušati odgovoriti :)

evo novi

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-3-i5800-oglas-3520794

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
protjeran

Evo stara produžuje pretplatu kao poslovni korisnik pa bi uzo si neki mob. Nekih 80 % sam siguran da ću uzet Iphone4, jer je meni najbolji. Trebo bi mi za igre, internet i pozive i to. Uglavnom za igre. Cijena nije važna i tako je IP4 najskuplji tamo. Razmišljam između HTC-a nekog i Iphona. Uglavnom mi treba za igrice. Naravno Iphone mislim JB napravit, neznam dal to postoji na Androidu, tako da na tom mobitelu mogu igrat igre koje se plaćaju. Ako imate nešto bolje recite:)

EDIT: veliki sam fan applea.:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 15:24 (proćerani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebao bi preporuruku mobitela...android ili wp7..ekran 3.5 ili više. može sa njuškala, dao bi 1300 kn. gledo sam malo huawei u8650 i htc trophy..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Evo stara produžuje pretplatu kao poslovni korisnik pa bi uzo si neki mob. Nekih 80 % sam siguran da ću uzet Iphone4, jer je meni najbolji. Trebo bi mi za igre, internet i pozive i to. Uglavnom za igre. Cijena nije važna i tako je IP4 najskuplji tamo. Razmišljam između HTC-a nekog i Iphona. Uglavnom mi treba za igrice. Naravno Iphone mislim JB napravit, neznam dal to postoji na Androidu, tako da na tom mobitelu mogu igrat igre koje se plaćaju. Ako imate nešto bolje recite:)

EDIT: veliki sam fan applea.:)

Cijena nije bitna, jel?

Ako si veliki fan Applea, onda uzmi iPhone, da nebi poslije "bitchao" kako ovo a kako ono...

Ili Xperia Play.

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Mihael kaže...

trebao bi preporuruku mobitela...android ili wp7..ekran 3.5 ili više. može sa njuškala, dao bi 1300 kn. gledo sam malo huawei u8650 i htc trophy..

trophy

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

WP7 phone duel

13 Samsung Omnia 7
0 HTC Trophy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Smanjio sam krug pa da ponovimo glasovanje...

3 SE Xperia Arc
9 Htc Sensation

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crodado kaže...

Osobno bi uzeo HTC zato sto je robusniji ( iza je metalni ), jako mi se svida HTC Sense puno bolje rijeseno nego kod Sonyerissona 

osobno misljenje 

14 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...
Crodado kaže...

Osobno bi uzeo HTC zato sto je robusniji ( iza je metalni ), jako mi se svida HTC Sense puno bolje rijeseno nego kod Sonyerissona 

osobno misljenje 

Ma jasno, ali kao što sam već pisao, strah me eventualnih problema sa Sensationom, o kojima se piše po forumima...

16 godina
neaktivan

ah danas svi imaju neke mušice 
kaj si mozda uzimo u obzir Samsunga GS2 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da mogu birati, ne bih uopće razmišljao, uzeo bih SGS2, ali nažalost on mi je jedini van financija... :(

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice