Kakav je optimus 2x naspram Sensationu?
Na internetu tvrde da je Tmobileov G2x brzi ???
Ako se ne varam, taj G2x je USA...
A oba trebaju još poliranja softvera. Da mogu samo jedan od ta dva, uzeo bih Sensation...
Ako se ne varam, taj G2x je USA...
A oba trebaju još poliranja softvera. Da mogu samo jedan od ta dva, uzeo bih Sensation...
A inace bih uzeo SGS2 za 3100 kn novog na oglasniku.
da li je taj G2x zapravo totalno isti optimus 2x nas?
Ali je jeftinije
Može meni preporuka moba sa boljom kamerom ?
Gledao sam S.E. C905 i Vivaz, dobre kamere, HD snimanje, neznam, više koristim fotoaparat, nije mi potreban neki preskup mob, do 1000 kn max.
Hvala, može i jeftinije od 1000, 1000 bi bila granica...
Imao sam Nokiu X6 imala je skroz ok kameru ali sam ju prodao....
Nokia x6-00 ?
Ispati li se uzeti 700 kn ?
Kakav je Symbijan
Hvala ti na iscrpnim odogovrima -.-
Ak nemas nist pametno rec, nemoj spamat....
Može preporuka moba sa malo boljom kamerom do max 1000 kn, može i niže, samo da je best buy za te pare
Može preporuka moba sa malo boljom kamerom do max 1000 kn, može i niže, samo da je best buy za te pare
novi ili rabljeni?
ako ti je kamera i fotic bitan, vivaz je za te pare najbolji izbor.
novi ili rabljeni?
Rabljeni
ako ti je kamera i fotic bitan, vivaz je za te pare najbolji izbor.
Da li je 700 kn puno za njega ?
pa gledam malo po oglasniku. ako je u dobrom stanju, 700 kn je vise nego dobra cijena... (pod dobro stanje mislim bez ostecenja)
EDIT:
budi svjestan da kupujes symbian. on je prakticki ugasen.
pa gledam malo po oglasniku. ako je u dobrom stanju, 700 kn je vise nego dobra cijena... (pod dobro stanje mislim bez ostecenja)
EDIT:
Nije oštećen, ima garu, a znam da je Symbian, ali realno gledajuči, ja mob koristim za glazbu, fotografiranje, i provjeru maila, mislim da je Vivaz skroz ok za te potrebe
EDIT:
Nije oštećen, ima garu, a znam da je Symbian, ali realno gledajuči, ja mob koristim za glazbu, fotografiranje, i provjeru maila, mislim da je Vivaz skroz ok za te potrebe
pa je... i ako jos ima garanciju, nije uopce los mob za te novce...
ne... froyo +
Da ne otvaram novu temu.
Namjeravam si kupit neki smartphone a za oko mi je zapeo samsung galaxy ace s5830.
Jel ima netko možda iskustva s tim mobitelom?
Komentari koje sam do sada vidio su odličini
Ja imam taj mob malo više od mjesec dana i mob je jbeno dobar ...
naravno uvijek ima nekih sitnica koje smetaju ali sve u svemu pre brutalan mob za tu cijenu ...
npr. kad pišeš po netu negdje, recimo na fejsu , tipkovnica ti zauzima vise od pol ekrana pa je tesko "skrolat" .... također kamera u dvije najveće rezolocije , 3 MP i 5 MP skoro da i nema zoom ,, na 5 MP možeš zumirat 1.5 puta o_O
i brzo jede bateriju ako si puno na netu , pogotovo na Wi-Fi
ali općenito zakon mob , hrpa aplikacija , brz , multitask , možeš u isto vrijeme imat npr. otvoren net (recimo bug forum :)), aplikaciju za fejs , drugu za youtube i neku igricu u pozadini pauziranu koju igraš dok čekaš da ti neko odg na fejsu hahahaha, i nema štekanja , blokiranja , izbacivanja s mreže ...
800 kuna u Tele 2 na pretplatu , tarifa Smart 100 i moraš ugovorit trajni nalog .
Defy novi na njuskalu za 1900kn je dosta bolji izbor...
Defy novi na njuskalu za 1900kn je dosta bolji izbor...
Pogotovo kad se stavi CM7.1 na njega...
Evo bio u Vipu i rekli su da nemaju više Omnie7 u ponudi i da je nece vise bit... steta
Evo bio u Vipu i rekli su da nemaju više Omnie7 u ponudi i da je nece vise bit... steta
LOL pa ko bi je kupio u vipu
NJUŠKALO FTW 1800 kn FTW
Eto ja trebam preporuku rabljenog ili novog moba do 600kn..Obavezan Wifi i 3G..Za oko mi je zapela Nokia 5800XM..Dali je to ok?..Inače primam i ponude mobitela u PP...