Pomoć oko mobitela :)

poruka: 9
|
čitano: 1.879
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Upao mi je staroj u vodu Samsung SGH-X530.Upalim ga i otvori se prozor za ukucavanje pina...no ne mogu ukucat pin...jer tipke ne reagiraju.Je li itko imao slična iskustva?

Prodajem konfiguraciju INTEL Celeron 1.9,ATI Radeon9600XT,1GBKingmax,120GB Tvrdi Disk 120GB(7200RPM),CD čitač ASUS QuietTrack 52xMax i DVD čitač s pržilicom,Matičnaploča:Gigabyte478Soc7 700KN ZAGREB
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 22:28 (anX).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nadam se da imas garanciju,jer mislim da ti je jednino rijesenje da odes na servis.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko mobitela :)
stevan94 kaže...

Nadam se da imas garanciju,jer mislim da ti je jednino rijesenje da odes na servis.

A garancija sigurno vrijedi nakon pada u vodu.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

A garancija sigurno vrijedi nakon pada u vodu.Cool

ja im nikada ne bih rekao da mi je pao u vodu,ne vjerujem da ce oni skontati!Namigiva

16 godina
neaktivan

Gledao sam negdje da ljudi telefon rastave i stave u rizu da odstoji. I to kao upija vlagu... Belji se

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
srdjan3 kaže...

Gledao sam negdje da ljudi telefon rastave i stave u rizu da odstoji. I to kao upija vlagu... Belji se

zanimljivo,vidjecemo sta nasi modovi imaju da kazu na ovo...hahahSmijeh

16 godina
neaktivan

Ma ne radi to sigurno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
zanimljivo,vidjecemo sta nasi modovi imaju da kazu na ovo...hahahSmijeh

Kazu: LOLCool

Problem je sto kad se mobitel rastavi vide se tragovi tekucine i to je nemoguce uklonit bez detaljnog ciscenja a takodjer na bateriji postoji naljepnica (ili uredjaju) koja pocrveni ako je uredjaj bio u vodi ili izlozen velikoj vlazi.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

Ma gledao sam to na youtubeu...i ja mislim da lik na kraju nije ozivio telefon...Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 23:00 (srdjan3).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice