Pozz ekipa, imam pitanje. Ako sad naručim sa njihove stranice, oni šalju mob sa eu skladišta ili iz kine? Želim znati da li na tu cijenu od 300$ moram još i pdv platit. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz ekipa, imam pitanje. Ako sad naručim sa njihove stranice, oni šalju mob sa eu skladišta ili iz kine? Želim znati da li na tu cijenu od 300$ moram još i pdv platit. Hvala!
Šalju ga iz UK-a.
euro ili dollar?ima neka fora?a shipping naplačuju?mene grize več par dana kupnja...rješeno žutilo i touch screen ?
euro ili dollar?ima neka fora?a shipping naplačuju?mene grize več par dana kupnja...rješeno žutilo i touch screen ?
1. za našu regiju euro
2. shipping se naplačuje, mislim da je trenutno jedina opcija express shipping koji se plaća oko 20 eura (što je bolje jer imaš veću sigurnost za uređaj da će ti doć)
3. touch screen je popravljen, tj nema žutila (jako su rijetki uređaji sa tim), a za ghost touch, nema toliko puno uređaja koji imaju probleme sa tim trenutno, ali ako imaš, treba probat stavit kernel ili rom koji ima novi driver za touch pa vidit dal to popravi situaciju
ako popravi sve 5, ako ne, radit rma i tražit drugi uređaj
Trenutno mi opo krenuo iz "Brisela" vidim po shippingu,pitanje?za playstore loginanje koristim google account ili cyonegen account?
Trenutno mi opo krenuo iz "Brisela" vidim po shippingu,pitanje?za playstore loginanje koristim google account ili cyonegen account?
Google account za sve :)
E pozz, javlja mi se u zadnje vrijeme isto pregrijavanje i ghost pressovi kao i drugima.
Htio bi to krenit fixat al nisam nikad ni otključavao mob ni instalirao kernele, nadao sam se da će izać ubrzo official update al čekam već predugo.
Imaš li kakav link odakle da gledam upute, neki pouzdani izvor?
Uvijek je lakše nego da krećem iz ničega :D
Thx unaprijed
E pozz, javlja mi se u zadnje vrijeme isto pregrijavanje i ghost pressovi kao i drugima.
Htio bi to krenit fixat al nisam nikad ni otključavao mob ni instalirao kernele, nadao sam se da će izać ubrzo official update al čekam već predugo.
Imaš li kakav link odakle da gledam upute, neki pouzdani izvor?
Uvijek je lakše nego da krećem iz ničega :D
Thx unaprijed
danas krenuo novi update koji ima fix za ekran, skini, pa flashni nekako, ili čekaj na ota da ti ođe
https://forums.oneplus.net/threads/one-root-recovery-vodic-kroz-unlock-bootloadera-rootanje-i-recovery.282302/page-2#post-11568669
https://forums.oneplus.net/threads/yng1tas2i3-ota-released.316865/
a ako baš hoćeš otključati uređaj, imaš malo more videa na jubitubi kako to napravit, a i kratak google će ti dat dosta odgovora
ništa lakše za napravit kad imaš sve spremno, svega 5 min posla
Kad mi dođe da ga updateam ili da pustim stock?vidim multi zeza na updateanima?
svima koji imaju problema sa touch screenom preporucam neka skinu novi update.
dovoljno je samo skinuti zip file updatea, moze se preko stock recoverya otici na apply update. bezbolan proces u kojem cete za 5 min imati opet u potpunosti ispravan mob.
ponovno sve klizi kao na sto smo i navikli.
uvjet je da imate zadnju verziju cm12s, YNG1TAS17L.
svima koji imaju problema sa touch screenom preporucam neka skinu novi update.
dovoljno je samo skinuti zip file updatea, moze se preko stock recoverya otici na apply update. bezbolan proces u kojem cete za 5 min imati opet u potpunosti ispravan mob.
ponovno sve klizi kao na sto smo i navikli.
uvjet je da imate zadnju verziju cm12s, YNG1TAS17L.
Flasho Incremental file zip. (20mb) i mob radi kao avion :D
Evo link za zip: http://builds.cyngn.com/fota/incremental/bacon/cm-bacon-e816218e8a-to-30bd462d41-signed.zip
Znači ovaj zip od 20mb-a stavite na mob i flešajte zip file u stock recoveryu.
xda članak link: http://www.xda-developers.com/cyanogen-os-12-build-fixes-touchscreen-for-oneplus-one/
Pozdrav!
Evo, neko kraće vrijeme razmišljam uzeti OPO, pa važem. Nedavno sam uzeo Xperiu M2, koja mi je vrh zbog baterije, ali jednostavno me ne zadovoljava ta (niža?) srednja klasa.
Uglanvom, najviše gruntam oko kupnje, gdje uzeti. Tj, koja opcija je najsigurnija/najsiplativija. Preko OP stranice je, ko što vjerojatno znate, bijeli 16GB 250€, a crni 64GB 300€. Shipping koliko vidim da ste pisali je oko 20€, tako da bi vjerojaqtno uzeo 64GB i mir. Sad, da li ima koja bolja opcija od kupnje sa službene stranice? Pretpostavljam da nema, al svejedno ne šteti pitati.
Druga stvar je OnePlus Two, koliko sam skužio, on bi uskoro trebao izaći? Nisam baš puno čitao o njemu, tako da ne znam ni kolika cijena se očekuje, ni da li ima kakvih novijih/točnijih informacija o datumu izlaska?
To je u biti to za početak, hvala na odgovorima!
Pozdrav!
Evo, neko kraće vrijeme razmišljam uzeti OPO, pa važem. Nedavno sam uzeo Xperiu M2, koja mi je vrh zbog baterije, ali jednostavno me ne zadovoljava ta (niža?) srednja klasa.
Uglanvom, najviše gruntam oko kupnje, gdje uzeti. Tj, koja opcija je najsigurnija/najsiplativija. Preko OP stranice je, ko što vjerojatno znate, bijeli 16GB 250€, a crni 64GB 300€. Shipping koliko vidim da ste pisali je oko 20€, tako da bi vjerojaqtno uzeo 64GB i mir. Sad, da li ima koja bolja opcija od kupnje sa službene stranice? Pretpostavljam da nema, al svejedno ne šteti pitati.
Druga stvar je OnePlus Two, koliko sam skužio, on bi uskoro trebao izaći? Nisam baš puno čitao o njemu, tako da ne znam ni kolika cijena se očekuje, ni da li ima kakvih novijih/točnijih informacija o datumu izlaska?
To je u biti to za početak, hvala na odgovorima!
OnePlus 2 bi trebao biti predstavljen negdje u 7. mjesecu, koliko sam vidio na njihovom forumu, a cijena bi mu trebala biti oko 400€.
Što se tiče OnePlus One-a, najbolje ga naruči sam s njihove stranice, jer na njuškalu i trgovinama svi traže više (osim ako ne nađeš nešta jeftinije).
Ako češ uzimati One-a bez razmišljanja uzmi model od 64GB jer se isplati i jako je mala razlika u cijeni.
1+1 useri Ima li još uvijek kakvih problema s mobom? Nešto što baš jako smeta i iritira? Da sada možete birati, bi li ponovno uzeli 1+1 ili možda nešto drugo, i što? Asus Tenfone 2? Zopo ZP999? Jiayu S3 Advanced? Nešto četvrto?
1+1 useri Ima li još uvijek kakvih problema s mobom? Nešto što baš jako smeta i iritira? Da sada možete birati, bi li ponovno uzeli 1+1 ili možda nešto drugo, i što? Asus Tenfone 2? Zopo ZP999? Jiayu S3 Advanced? Nešto četvrto?
Ja sam imao problema sa touchem, no taj problem je riješen, te sada više nemam nikakvih problema s mobom. Da sada kupujem mob, opet bi ga uzeo bez puno razmišljanja, jer je to najbolji uređaj na tržištu što se tiče uloženo-dobiveno (stavrno mala cijena za vrhunski mob). :D
uzeo bih ga opet
em jer mi je uređaj odličan, em jer ima odlične stvari za odličnu cijenu, trenutno su rijetki uređaji sa problemima, omjer veličine i udobnosti po meni je dobar samo treba malo navike, sa njim dolazi dio unikatnosti (jer gotovo svatko tko je više u it svijetu, je čuo za njih i uređaj), i kupio bih ga iz potpore jer se napokon našla tvrtka koja je dokazala da se može napravit top end smartphone po razumnoj cijeni
Kod mene sve radi kako treba. Uzeo sam ga prošle godine jer je bio skoro duplo jeftiniji od konkurencije i nisam se pokajao..
Mene na oneplus jedino smeta slaba vibra. Zato sam ga prodao. Po meni to mu je najveća mana. Ostalo sve super. Što se ostalih tiče, jedino me Asus zanima.
Šta bi sa cijenama OnePlusa? Shvaćam da je vani malo skočila zbog tečaja dolara, al evo da se u nas neda nabaviti 64 GB model ni za 2000 kn.. Nekako mi +2500 kn za njega puno, mada je odličan uređaj..
A k tome ih nema puno i oglasi stoje vječno po 2500-3000 kn...
Mislim da nitko nema potrebu da ga prodaje.
Kao što su kolege poviše rekli, jedini problem sa njim je bia touch, koji je ispravljen sad sa novim update-om. Sad ne znam mobitel na tržištu koji mu može konkurirati po kvaliteti izrade, fluidnosti i autonomijom, sa posebnim naglaskom na autonomiju. Kod novijih mobitela jedina mi je bitna prednost kamera, ali baterija mi je puno bitnije od kamere tako da ja svoj još ne mislim prodavat.
Mislim da nitko nema potrebu da ga prodaje.
Kao što su kolege poviše rekli, jedini problem sa njim je bia touch, koji je ispravljen sad sa novim update-om. Sad ne znam mobitel na tržištu koji mu može konkurirati po kvaliteti izrade, fluidnosti i autonomijom, sa posebnim naglaskom na autonomiju. Kod novijih mobitela jedina mi je bitna prednost kamera, ali baterija mi je puno bitnije od kamere tako da ja svoj još ne mislim prodavat.
Pa s obzirom na to koliko je primjeraka završilo u HR, prodaja je još ok, samo šta ga svi cijene ko sv. Petra kajgana..
Prošli mjesec sam kupio jednog skoro novog za 1800 kn, i to 64 GB model.. Sad ga nema ispod 2500.. Zato pitam..
Al šta jes jes, odličan je aparat..
Zavisi koliko se covjeku zuri prodati. Ja sam imao OnePlus Bamboo edition, 64GB verzija. Stavio cijenu od 3100kn na njuskalo, iznenadjujuce brzo otislo. Nazvao covjek, ponudio 2900kn, i odeeee.
S druge strane, kolega je svog prodavao 3 tjedna za 2500kn (sandstone black), i na kraju prodao za 2000kn. Istina, u par mjeseci razlike smo prodavali, no opet... Nekome se zuri kupiti, dok s druge strane ima i ekipe kojoj se zuri prodati :)
Ma je sve stoji.. Ne zuri se rodjaku nigdje, pricekat cemo malo :)
Pozdrav,
kupio bih 64GB Sandstone Black sa službene stranice, pa me zanima kakvo je trenutačno stanje sa cijenom. Ovih $300 + €20 dostave ili?
Pozdrav,
kupio bih 64GB Sandstone Black sa službene stranice, pa me zanima kakvo je trenutačno stanje sa cijenom. Ovih $300 + €20 dostave ili?
Ja sam ge sebi narucio prije koji dan, trebao bi mi doci danas/sutra... uglavnom cijena sa postarinom je 325,99 € (299 + 26.99) ilitiga 2485 Kn.
Aha dakle to ipak kod nas sve ide u eurima. Zahvaljujem!
Sta su rasprodani svi bijeli 16gb? :O
I zanima me na koji se nacin placa?
Ne isplati se uzimat 16 gb model, pošto ćeš memoriju brzo popuniti. Plaćaš paypalom...
Hvala na savjetu ali mislim da ce meni to bit dosta, mislim do sad nikad nisam bio neki potrosac memorije pa ono... A i moram kupit i bratu mobitel, tako da mi je svaka usteda dobro dosla, cak cu cekat da izadje OnePLus 2 pa mozda jos spuste jedicu..