OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 209.813
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
OnePlus One

Nexus 5 je usprkos slabijem hardveru malo brži i fluidniji. Sa druge strane  1+1 ga ubije po pitanju baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: OnePlus One
Hrco kaže...

Nexus 5 je usprkos slabijem hardveru malo brži i fluidniji. Sa druge strane  1+1 ga ubije po pitanju baterije.

probaj stavit drugi kernel na njega

ja na svom imam ak kernel, i sa smartmax governorom mob klizi kao po ledu

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
11 godina
neaktivan
OnePlus One

pozdrav ,moze li mi netko tko je narucivao OPO mobitel preko opoplus.net reci koliko mu je trajala i koja firma vrsi dostavu moba? odnosno dali mogu pratit pošiljku preko neta ili cekam da me nazovu? tnx

0 0 hvala 0
15 godina
suki88 kaže...

pozdrav ,moze li mi netko tko je narucivao OPO mobitel preko opoplus.net reci koliko mu je trajala i koja firma vrsi dostavu moba? odnosno dali mogu pratit pošiljku preko neta ili cekam da me nazovu? tnx

dok sam ja naručivao, bilo je dhl za normalno slanje (partner overseas kod nas) i ups za express slanje (partner hp express kod nas) - mislim da su partneri za dostavu tako posloženi, ali nisam skroz siguran

sad neznam kako su složili od kad hrvatska spada pod podržane zemlje prodaje, jer sam vidio na forumu da je par puta spomenuto da su mogli birati samo express dostavu

12 godina
neaktivan
OnePlus One

Znaci ijena se digla na 350$ za 64gb i svugdje je u prodaji nema vise pozivnica?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One

odličan mobitel!

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 22:24 (duković).

0 0 hvala 0
15 godina
11glava11 kaže...

Znaci ijena se digla na 350$ za 64gb i svugdje je u prodaji nema vise pozivnica?

tako je, cijena je za nas u europi otišla gore zbog tečaja eura, a od neki dan j edostupan za kupnju bez pozivnica ili kontesta i slično

11 godina
neaktivan
OnePlus One

Hej ekipa, hitno mi treba informacija posto bi ga danas kupovao, zanima me oce li me odrat za carinu + jos neke gluposti na granici, narucivao bi tu u HR na adresu? Puno hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
11 godina
Ako ideš preko službene stranice, onda ne...
11 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru, to je provjerena informacija? :D

11 godina
Da, to je provjerena informacija. Možeš i sam provjeriti na službenom forumu na službenoj stranici. https://forums.oneplus.net/threads/arhiva-members-from-croatia-serbia-bih-montenegro-and-macedonia.9557/
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Hvala na odgovoru :) naruceno je jos tog dana,ali evo malo sam surfao netom pa me brine psoto uzimam mobitel za "dulje staze" bar za iduce 2-3 godine, hoce li se nosit sa time i koliko je izražen ovaj problem sa "ghost touch-om" i "yellow screen-om", iskreno se nadam da su popravili to jer cujem da garancija to ne pokriva.

0 0 hvala 0
15 godina
bubinho kaže...

Hvala na odgovoru :) naruceno je jos tog dana,ali evo malo sam surfao netom pa me brine psoto uzimam mobitel za "dulje staze" bar za iduce 2-3 godine, hoce li se nosit sa time i koliko je izražen ovaj problem sa "ghost touch-om" i "yellow screen-om", iskreno se nadam da su popravili to jer cujem da garancija to ne pokriva.

yellow band je popravljen, i trenutno su ekstremno rijetki uređaji sa tim problemom

ghost touch problem, mislim da je isto tako situacija kao i kod yellow banda

ako sam u pravu oni koji se najviše žale na to, su oni koji su kupili uređaj među prvima, no opet to nikad neznaš

15 godina
neaktivan

Da je uređaj dostupan kod nas s lokalnim servisom onda takve gluposti ne bi trebale brinut nekog, ali pošto je situacija drugačija onda je to već problem. Neki dan vidio da više ne treba pozivnica za uređaj (OnePlus One napokon bez pozivnice), gledao po lokalnim trgovinama, ali vidim da još uvijek nitko ne trza na njega. Valjda će poradit s distribucijom i servisom do sljedećeg modela :/

11 godina
neaktivan
OnePlus One

evo moj je stigao, ali usljed par situacija u zadnje vrijeme morat cu se zadovoljit sa starim samsungom i prodat ovoga, pa ako je tko zainteresiran nek se javi :) (mozda sam ga 2-3 puta napunio, nema ni ogrebotinu i dam vam s njim zastitnu maskicu).

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus One

Kolika na kraju ispadne cijena sa postarinom i svime slabije modela (sa manje memorije) iz EU, i kako ide stvar u slucaju kvara, gdje se mora slat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MarioVk kaže...

Kolika na kraju ispadne cijena sa postarinom i svime slabije modela (sa manje memorije) iz EU, i kako ide stvar u slucaju kvara, gdje se mora slat?

sve skupa mislim da ti dođe oko 320 eura, ili malo više, za slanje do naše zemlje, to je za 16gb model, za 64gb 50 ojra više

a što se tiće garancije, napravi se prvo ticket, kad ti prođe i utvrdi se da imaš defektan uređaj, onda ide dogovor na kojoj adresi će pokupit uređaj i na koju adresu će se slat

obično 1+ kontaktira nadležnu službu za dostavu i dogovori preuzimanje paketa, tj dogovorit će se sa dhl-om na kojoj adresi imaju paket za pokupit

s obzirom da smo u europi, uređaji za europu se šalju iz velike britanije, tako da vjerujem da se uređaji šalju nazad u skladište iz kojeg je došao

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 13:20 (matija656).
12 godina
neaktivan
OnePlus One

Imate za preporuku kakvu maskicu ? naručio sam preko e-baya neku prozirnu ali je koma :)

btw. ima tko euphoriu na njemu ili svi imaju cm12?

0 0 hvala 0
15 godina
Predoxx kaže...

Imate za preporuku kakvu maskicu ? naručio sam preko e-baya neku prozirnu ali je koma :)

btw. ima tko euphoriu na njemu ili svi imaju cm12?

ja imam doma pelosi sandstone hard case i orzly flexislim

pelosi - super feeling, dobro sjeda na mob, dobar grip, malo blaža tekstura od sandstone, ne daje puno bulka na mob

flexislim - odličan case za one koji žele zaštitu sa minimalno bulka, tanak da je gotovo neprimjetan na mobu, ne deblja uređaj (neznatno samo), mob pokriven sa svih strana, prednji dio ima malo povišen dio oko ekrana, feeling dobar, mogućnost da dođe maskica koja je labava i ne sjeda dobro na mob (ali vjerujem da su to riješili do sad)

imao sam i generic tpu maskicu koja je bila deblja i davala bolju zaštitu uređaja, ali sam nju prodao dok sam dobio flexislim 

što se tiče roma, stalno vozim neki cm ili neke verzije njega, navikao sam na njega i njegove postavke, a i s obzirom koliko stvari mijenjam u romu, on ima sasvim dovoljno za mene

probao sam liquidsmooth na kitkatu, blispop na kitkatu, slimsaber, slimkat, slimpop, razne varijacije cm-a sa toolchainovima i slično, i još na starom mobu (LG 4xHD) vanir rom, uber rom, i isto tako razne varijacije cm i aosp romova

trenutno vozim cm 12 temasek rom na f2fs particijama i zadovoljan sam, vozim svega par dana i za sad sve radi super

kernel je već dugo vremena ak kernel, naviše zbog toga jer podržava 12.1, i ima redoviti udate, dosta opcija i slično, koristio sam francov prije, ali on baca update svake prijestupne godine, a ja nemam mira da čekam tako dugo, a znam da ak malo malo baci novu verziju kernela van

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 11:57 (matija656).
14 godina
neaktivan
OnePlus One

OnePlus One je trenutno na popustu :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
OnePlus One

Dal da mjenjam z3c za o+ kupljen u njemackoj..tj dosao je frrndu u njemacku na adresu i kako ide s garancijom..ima racun s 8 komada na njemu

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mariolla79 kaže...

Dal da mjenjam z3c za o+ kupljen u njemackoj..tj dosao je frrndu u njemacku na adresu i kako ide s garancijom..ima racun s 8 komada na njemu

ja bih mjenjao, ali sam pšogledaj što i kako je situacija sa kojim mobom i što ti više odgovara

garancije ide preko njih, tj kontakt njima da radiš rma, ako ti prođe, dogovor sa njima na koju adresu i kako će se slat

šalje se u UK u skladište iz kojeg dolazi u europu i iz istog se šalju zamjenski uređaji

ako ćeš mijenjat traži ga kopiju računa da imaš kod sebe broj narudžbe da vide da je mob iz te pošiljke i da je sa njihove službene stranice, a ne kinez

17 godina
OnePlus One

Jel imate i vi filing, da čim se zagrije mob/ekran da touch popizdi?

Jučer sam bio u Salzburgu i hodali gradom, a često mi je touch popizdio kad sam izvadio mob iz dzepa. screen lock imam iskljucen a mobitel je sam od sebe svasta ukljucivao u dzepu, sto se priej nikada ne desava. tipkanje je ponekad bilo moguce i sam od sebe je selektirao ikone i opcije po ekranu.

U zadnje vrijeme (par tjedana unatrag) i Swiftkey mi popizdi - kad tipkam totalno promasim, jednostavno nije više precizno kao prije.

last.fm/user/jolly_bravo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jollyb kaže...

Jučer sam bio u Salzburgu i hodali gradom, a često mi je touch popizdio kad sam izvadio mob iz dzepa. screen lock imam iskljucen a mobitel je sam od sebe svasta ukljucivao u dzepu, sto se priej nikada ne desava. tipkanje je ponekad bilo moguce i sam od sebe je selektirao ikone i opcije po ekranu.

U zadnje vrijeme (par tjedana unatrag) i Swiftkey mi popizdi - kad tipkam totalno promasim, jednostavno nije više precizno kao prije.

i meni se to desava u zadnje vrijeme,mislim da je vrijeme za novi update

15 godina
jollyb kaže...

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
17 godina

Izgleda da je vrijeme za zamjenu mobitela jer ljeto tek stiže. Probat ću još malo vidjeti na forumima razne teme o tom problemu i pričekati neku firmware verziju. Ali nekako mi se čini da je vrijeme za prodaju i uzeti LG G3 ili nešto oko 5"...

last.fm/user/jolly_bravo
15 godina
OnePlus One

imate garanciju ??

imate

ali prvo, otključajte ga i probajte staviti kernel ili rom sa ubačenim fixom za ekran

pa testirajte dal vam se isto događa

ako vam to riješi problem, nema potrebe za problemima

a sa druge strane, ako i sa tim fixom imate probleme vezano za ekran, radite rma, stoga pokrenite rma da vam daju drugi mob, dok prođe procedura oko pitanja i odgovra između firme i vas, kad vam se odobri rma ide dogovor na kojoj adresi je preuzimanje paketa od strane kurira da se dostavi u skladište

kad pošaljete mob prema skladištu mislim da manje od tjedan dana treba da dobijete zamjenski, tj novi uređaj

ima ljudi na 1+ forumima iz naše zemlje/regije koji su uspiješno napravili rma, tako da oko toga nebi trebalo bit nekih dodatnih problema s obzirom da ulazimo u službene zemlje prodaje

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
OnePlus One

kolega koji je kupio mobitel od mene je radio RMA 

pa neke stvari kako se izdogađalo.. RMA je trajao skoro 2 mjeseca dok su pokusali sve metode oko softvera i slanja/primanja mobitela (to je malo sjebano), a sve ostalo je proteklo odlicno, nije bilo potrebno platiti DHL, dobio je novi mobitel

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rasho kaže...

kolega koji je kupio mobitel od mene je radio RMA 

pa neke stvari kako se izdogađalo.. RMA je trajao skoro 2 mjeseca dok su pokusali sve metode oko softvera i slanja/primanja mobitela (to je malo sjebano), a sve ostalo je proteklo odlicno, nije bilo potrebno platiti DHL, dobio je novi mobitel

Da li ima iste probleme i sa novim mobom?

15 godina
OnePlus One

nema više problema (bar mi nije ništa javio)

to bio jedan od novijih mobitela koje sam naručivao (mislim da je kupljen u 2. mj.), drugi mi se nisu javljati oko garancije

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice