Ima neko možda kakvog iskustva s rješavanjem servisnih problema?
Gledam ovo i XZ2 za sljedeći mob, a razvikani Sony je podržan kod Agrama
Ima neko možda kakvog iskustva s rješavanjem servisnih problema?
Gledam ovo i XZ2 za sljedeći mob, a razvikani Sony je podržan kod Agrama
ja sam do sada prodao 50 mobitela, ni jedan nije otišao na servis, ali bi neka procedura bila da moraš slati u Englesku preko njihove web stranice (RMA)
meni je ostao još jedan zapakirani OnePlus, pa ako koga zanima pm (mislim da je i zadnji) :D
Hoće li ih biti još? Planiram kupit jednog za cca 3 tjedna.
kapitala imam, ali zainteresiranost je opala pa ni sam neznam :)
Ja ću si definitivno uzet jednog, čim mi lova sjedne.
Već sam duže vrijeme u dilemi između 1+1 i Xperie Z2. Odlučio sam se na 1 prvenstveno zbog Cyanogenmoda.
https://forums.oneplus.net/threads/uk-europe-4g-lte-incompatibility.962/
Dakle lega veli da mu je na Vipu ok LTE, jel ko koristi na T-comu ?
meni je ostao još jedan zapakirani OnePlus, pa ako koga zanima pm (mislim da je i zadnji) :D
Hoće li ih biti još? Planiram kupit jednog za cca 3 tjedna.
kapitala imam, ali zainteresiranost je opala pa ni sam neznam :)
Ja ću si definitivno uzet jednog, čim mi lova sjedne.
Već sam duže vrijeme u dilemi između 1+1 i Xperie Z2. Odlučio sam se na 1 prvenstveno zbog Cyanogenmoda.
eto, radi tebe sam naručio novu turu od 8 komada, nadam se da ce otici :D
To te ja pitam!
Nadam se da će bit od 64 gige.
To te ja pitam!
Nadam se da će bit od 64 gige.
normalno da će bit, kod njega samo ta verzija :D
ne razumijem što će nekome danas 16 gb, al dobro
bijeli od 16gb su za pič*e.. razlika u cijeni je 200kn, ako imas 2500 za 16GB, imat ces i tih 200 kunića za 64GB model
Ali bijeli je lijepši :D
Nije bijeli lijepsi hahaha uzmi uzivo u ruku crni i vidjet ces :D
e vidiš, ovo što i sam kažeš, sandstone je super, ali...
ja osobno bi jako jako volio ovaj mob koristit bez maskice (jer sam podrobnik toga da koristim naked uređaj, ne volim baš maskice), ali jednostavno taj sandstone koliko god bio odličan, toliko me i odbija
najviše zbog toga jer će se sa vremenom izhabati, imati spotove gdje su bili prsti, manje hrapavosti, imati veći sjaj na mjestima gdje se drži i gdje sjeda ruka, a sve će to smanjit prodajnu cijenu danas-sutra, te zbog toga imam na njemu pelosi case (razlog je taj jer taj case ne daje previše bulk-a (debljine) na sam uređaj)
zbog tog razloga sve više razmišljam o tome da uzmem obsidian black cover i zamjenim ih
zašto? zato jer obsidian izgleda kao i sandstone, sa manje "hrapavosti", više je slick i sličan pozadini nexusa 5 na dodir, te bi ga bilo lakše za očistiti od eventualnih mrlja
sandstone kada bi čistio, imao bih osjećaj kao da bi ga izhabao dok bi ga brisao
babyskin white nebi htio jer je, bijeli, a volim da mi je uređaj u jednom tonu boje, i oduvijek sam gledao na to da imam sive ili crne uređaje
bambusni cover bi jako volio, ali davati 250 i kusur kn za njega, neznam dali se isplati
gledao sam i orzly flexislim case, ali to je opet još jedan case, no ovaj mi se sviđa jer je tpu, a i dosta je tanak pa ne daje toliko debljine na uređaj, a "štiti" sa svih strana, istina nebi bilo puno zaštite prilikom pada, ali barem je mob kompletno pokriven
kako znam da cover na ovom mobu nije toliko lako za skinuti, najviše me privlači opcija za flexislim case, jer nebi htio nešto shebati na mobu s obzirom na moju spretnost, a i da sam kupio ovo čudo za svoje novce među prvima tamo početkom 7. mj, kada je do invite-a bilo jako teško za doći
btw, orzly glass mi je spasio mob prošli tjedan, bio u kotlovnici na poslu, morao gasit grijanje, svjetlio sa mobom i morao odvrnuti ventil
kako nisam mogao jednom rukom morao sam sa obje i tako čvrknuo ekran
dobro da je bilo staklo gore pa je ono puklo a ne ekran :D
p.s. - zanemarite stand od starog sony ericsson-a i rastopljene zube xD
Tražim mat polu prozirnu masku sa Oneplus logom.
Onu tanku, tek toliko da zaštiti pozadinu kada ostavljam mob na stolu.
Zna li netko gdje se može nabaviti u Hr?
Hvala
Kako kome, meni osobno jest.
Kažem lijepši, nisam rekao da bolje sjeda u ruci ili nešto, nego je meni jednostavno oku lijepši :D
Tražim mat polu prozirnu masku sa Oneplus logom.
Onu tanku, tek toliko da zaštiti pozadinu kada ostavljam mob na stolu.
Zna li netko gdje se može nabaviti u Hr?
Hvala
kod nas gotovo nigdje, osim ako netko ne preprodaje
inače samo odi na amazon i imaš velik izbor
a da li je netko uzimao možda http://www.ebay.com/itm/Genuine-Nillkin-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-LCD-Film-For-OnePlus-One-A0001-/191251397122?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8778ba02
i ja isto razmišljam o futroli/zaštiti nekakvoj :)))
p.s. i da .. akira tebi stvarno dugo mob drzi....meni 4 sata screen on i to je to
Meni nije još pao ispod 5 i pol sati Screen on.
I to kroz 3 dana. Ali ne igram igrice na njemu. Više je vezan za posao. Pozivi, mailovi, SMS, Viber, FB i Chrome.
A što se tiče maskice ni sam ne znam što da kupim.
Ne volim kupiti online, volim ju prvo isprobati da vidim kako leži na mobitelu i u ruci.
Ali za sada se dobro drži i bez maske.
Nillkin screen ima na njuškalu za kupit, tako da tko hoće ima tamo jedan
A ja sam sebi danas naručio orzly flexislim case
Uzeo sam ga zato jer želim case koji neće dati dosta debljine na uređaj, tj dat će privid korištenja naked uređaja (inače nisam podrobnik i ljubitelj maskica), a zaštititi će ga od ogrebotina sa svih strana
Je da u slučaju pada nema gotovo nikakve zaštite, ali ovo je najbliže trenutno što mogu doći naked Feeling, bez bojazni da će bit ogrebotina na mobu...
u petak su kod mene mobiteli, pa tko hoće, može se rezervirati da kojim slučajem ne nestanu :P
Odlično. Spremi meni jednog. 6-og bi mi trebala uletit lova pa se javim.
u petak su kod mene mobiteli, pa tko hoće, može se rezervirati da kojim slučajem ne nestanu :P
Odličan uređaj stvarno ...Nadam se da ćeš naručivat i Oneplus Two kad bude izašao ..
Pošto ih prodaješ?
Pošto ih prodaješ?
1 košta 2700kn, ako ih uzimaš sve, dogovorit ćemo se oko cijene :P
došli telefoni, ostalo ih je još 4 (jedan rezerviran za Hrcu)
došli telefoni, ostalo ih je još 4 (jedan rezerviran za Hrcu)
Hvala Rasho!
evo ljudi danas mi došao flexislim
s obzirom na ono što je kolega na 1+ forumu napisao, da njemu sa lijeve strane ne sjeda dobro i ima lufta, bio sam skeptičan dali će moja biti kako treba
mogu samo reći da moja maskica sjeda savršeno na mob, nigdje nema lufta ili labavih dijelova, sve lijepo zategnuto i mob je pokrit sa svih strana, ajde donja i gornja strana u čoškovima se vidi kojih pola mm okvira, ali to je zanemarivo
feeling mi je odličan, možda će vam zvučati smiješno, ali meni je feeling bolji od sandstone, razlog tome je to što sandstone mi ima feeling da će se pohabati i izgubiti "hrapavost", dok ovdje nemam taj osjećaj i osobno mi je ugodnije tako koristit mob
je da je mob više sklizak nego bez maskice (jer je mat feeling), da sandstone daje bolji grip, ali jednostavno ugodnije mi ga je trenutno koristiti
u kombinaciji sa tempered glass protectorom, je super, rub na rubu ekrana je osjetan, ali jako mali, tako da nema problema kod prevlačenja prsta preko ruba ekrana za otvaranje menia u raznim aplikacijama
i ono zbog čega sam i naručio ovo, je debljina samog case-a
prezadovoljan sam debljinom, dovoljno da pokrije mob, tanja od maskice koju sam imao prije (tpu maskica najobičnija), mogao bih reći da daje osjećaj korištenja naked moba, jer je stvarno količina bulka koji nadodaje gotovo neprimjetna
sve u svemu, prezadovoljan sam maskicom, čak ju više volim nego pelosi
slike ne mogu stavit jer od cure mob nema neku najbolju kameru da slikam bez blica, a ako upalim blic ne vidi se ništa od odbljeska, a drugih aparata za slikanje nemam u kući
zanimljiva slika od strane OnePlus-a, kaj mislite?
https://www.facebook.com/oneplusofficial/photos/a.442060232566454.1073741828.424613314311146/626188094153666/?type=1&theater
mislim da slika ima yellow band na desnoj strani
https://www.facebook.com/oneplusofficial/photos/a.442060232566454.1073741828.424613314311146/626188094153666/?type=1&theater
Prvi komentar mi je brutalan do jaja :D
ko i uvijek, komentari su najbolji :D
Ako sam dobro shvatio, utorkom im je cijena nešto viša nego ostalim danima kad se kupuje uz pomoc pozivnice?