OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 210.543
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: OnePlus One
Hann kaže...

Kakva je situacija sa cm12 nightly buildovima? Da li su napredovali imalo po tom pitanju, ili je cm usporio malo rad radi vec poznatih stvari?

nema razlike, nightly buildovi idu svaki dan van, te nisu usporili njih i rad na njima

kako rade verzije za sve uređaje koji ga podržavaju, tako rade i za nas, uz to što se ubace stvari i neke geste vezane za naš uređaj

na ja svom svaki dan uredno dobijem obavijest da imam za skinut novi nightly build

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
17 godina
odjavljen
OnePlus One

I kakvo je stanje sa nightlyem? Da li imas problema u svakodnevnom koristenju, i ako imas kakvih tocno?

Nasao sam lika koji se zeli mijenjati. OnePlus za G3. I vracam se sigurno, ali me onda zanima i kako lollipop radi na njemu :)

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

ja sam na Validus 5.0.2 i radi vrhunski,ne vraćam se više na KK...baterija nije kao na KK,ali nije ni daleko...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

lolipop ovdje radi i više nego odlično, ja nisam primjetio neki bug da se ne može koristiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Citam da novi 11s update ima problema sa tap to wake funkcijom i da je baterija malo losija.

Mislim da cu preskociti ovaj update i cekam 12s ili Oxygen OS.

Ako netko instalira novi update molio bih da prokomentira te 2 navedene stavke.

Hvala

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
OnePlus One

Zamjenjen G3. Vratio se na OnePlus.

Ovog puta bamboo edition. Moram iskreno priznati da bolji osjecaj u ruci nisam imao drzeci negi smartphone. Svaka im cast na ovome :)

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Primjetio sam da ovaj mobitel ne dobiva ni priblizno paznje koju zasluzuje. A najfluidniji je android phone koji postoji, o trajanju baterije i o izgledu da ni ne govorim. Steta.

Ja ga imam vec cca mjesec dana i mogu reci da je ovo jedini mobitel koji me odusevio u potpunosti. 

I Don't Give A Damn

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Akira kaže...

Primjetio sam da ovaj mobitel ne dobiva ni priblizno paznje koju zasluzuje. A najfluidniji je android phone koji postoji, o trajanju baterije i o izgledu da ni ne govorim. Steta.

Ja ga imam vec cca mjesec dana i mogu reci da je ovo jedini mobitel koji me odusevio u potpunosti. 

Ova tema nema postova iz istog razloga zasto i iPhone tema nema postova kao npr. s5/g3/itd.

Nije ti potreban custom rom da bi sve radilo kako spada. Nemas bloatwarea za deinstalirati, pa osim ako ne koristis xposed ili nesto slicno, nema cak potrebe ni za rootom. Ukratko, mobitel dolazi sa gotovo svime sto korisnik moze pozeljeti. Nije potrebno pretjerano prckanje i zezanje sa istim. Sve to uzrokuje jako malo postova naspram konkurencijom :D

14 godina
odjavljen
OnePlus One

@Hann

Točno to, mobitel radi ko violina i nema potrebe za nikakvim baratanjima sa custom ROM-om, kernelom i sl. Kao i Z3 i M,  N5 i sl

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

ako tema nema postova znaci da valja. U Šrptsong temi samo kukaju kako im ovo ne valja i ono se valja. A za ajfon kako mi se savio ekran. Bjezite djeco od njih, OPO je pravi "flagship killer" :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tap to wake funkcionira nakon što tapnem jedno 10 puta, a bateriju još nisam isprobao u potpunosti jer sam ga tek sada instalirao

12 godina
neaktivan
Games55 kaže...

Tap to wake funkcionira nakon što tapnem jedno 10 puta, a bateriju još nisam isprobao u potpunosti jer sam ga tek sada instalirao

Neznam.... Evo ja nemam problema sa tap to wake.. Update je dobar ,  MaxxAudio mi  je odlican ...  Mislio sam iskreno da će  bacit CM12 , a ovako izgleda da čemo još morat čekat . Sutra je 12.  pa ćemo vidit i taj Oxigen OS valjda... A mozda nas iznenade pa puste sutra  OTA-u za Lollipop ..

17 godina
odjavljen
OnePlus One

Njihov 'novi OS' ne planiram ni probati. Jedan od razloga zasto volim OnePlus je CM11. Vjerojatno i najveci razlog :)

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

moj dolazi u subotu(rasho žao mi je, stari ga je uzeo još prije 2 tjedna, samo me je z*ebavao)

Što da prvo napravim kada ga dobijem?

You have to be odd to be number one
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Top Bugovac kaže...

moj dolazi u subotu(rasho žao mi je, stari ga je uzeo još prije 2 tjedna, samo me je z*ebavao)

Što da prvo napravim kada ga dobijem?

otključaj mob i dalje je sve tvoj izbor :)

15 godina
OnePlus One

Koje su najčešće tvorničke greške?

You have to be odd to be number one
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Top Bugovac kaže...

yellow band - koji je u zadnjim verzijama jako jako rijedak, ali nikad neznaš kakv uređaj možeš dobit

multitouch - zbog problema sa uzemljenjem, uređaj ne može registrirati 10 prstiju odjednom, rijetki su oni koji mogu, iako neznam kako je situacija sa tim na zadnjim verzijama (osobno meni to ne predstavlja problem jer nikad ne koristim više od dva prsta na mobu, a gubi se na 4-5 ili više)

doduše to se može popravit sudeći po temi na njihovom forumu, ali zahtjeva ovaranje uređaja...

17 godina
odjavljen
Top Bugovac kaže...

Sto prodaju mobitel svakome 

14 godina
neaktivan
OnePlus One

Besmislen dpi od 480. Skuzit ces da je sve ogromno cim ga upalis. Rootaj i stavi ga na 380-400.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sHOCKRE kaže...

Besmislen dpi od 480. Skuzit ces da je sve ogromno cim ga upalis. Rootaj i stavi ga na 380-400.

401 je ppi?

14 godina
odjavljen
OnePlus One

Zar nije stock 480?

@Hann kolega ti govoriš o ppi (pixel per inch), mi o DPI (dots per inch)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 22:31 (MARKOZD15).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
15 godina
Hann kaže...
sHOCKRE kaže...

401 je ppi?

ppi - pixels per inch - gustoća piksela na ekranu, odnosi se na hardversku komponentu

dpi - dots per inch - određuje veličinu sadržaja koji se vidi na ekranu, odnosi se na softversku opciju koju proizvođač roma sam određuje, ovdje je to 480 dpi

mijenja sa na rootanim uređajima putem build.prop file-a smještenog u system folderu, koji se nalazi u root direktoriju uređaja mijenjanjem linije - ro.sf.lcd_density=480 u ro.sf.lcd_density=400 (staviš broj koji hoćeš) i naravno reboot uređaja

osobno koristim 400 i to mi je savršeno za ovu veličinu ekrana

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 22:35 (matija656).
17 godina
odjavljen
OnePlus One

Pogresno te skuzio :S

Ali nisam na ovo iskreno nikad ni mislio. Upravo sam stavio na 400, i stvarno mi je sada bolje. Manji menu barsi i sl. = vise prostora. Odlicna stvar, hvala na ovome.

0 0 hvala 0
15 godina

Zanimljivo,samo kako doć do toga,može mali help...

15 godina
Berkut kaže...

Zanimljivo,samo kako doć do toga,može mali help...

rootaj mobitel i onda putem nekog file explorera ćeš imati pristup tom direktoriju, jer se tu radi o sistemskim mapama za koje je potreban root access

na prethodnoj stranici je stavljen link kako rootat mob, pogledaj nekoliko postova unazad

ništa lakše za napravit

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 12:03 (matija656).
15 godina
neaktivan
OnePlus One

Jel dobio netko novi update? u prilogu slika.

I sta je sa onim da 12.2 izlazi novi OS?

0 0 hvala 0
15 godina
ekoraca kaže...

Jel dobio netko novi update? u prilogu slika.

I sta je sa onim da 12.2 izlazi novi OS?

nisam ga dobio jer već neko vrijeme koristim cm12

a ovo za oxygenOS

po njihovim najavam to bi se trebalo danas dogodit, iako vjerujem da će prije to biti za dva tri dana, no možda nas iznenade, nikad neznaš

probat ću rom da vidim kako radi, ako će mi se svidit možda ostanem na njemu, ali znajući sebe, vjerujem da ću se prije ili poslije vratit na cm12

16 godina
OnePlus One

dobio sam novi update i za sad nemam nikakvih problema, tap to wake radi ko i prije, dobio sam novu aplikaciju AudioFX koji je sad powered by MaxxAudio, nisam se jos imao vremena s tim igrati tako da je to to od mene za sad... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
OnePlus One

Ja sam i dalje na cm11. I ne idem na 5 sve dok google ne rijesi dosta problema o kojima citam, ali i dok ne srede xposed za novi android. Ovako mi sve savrseno radi pa nema smisla da se igram sa time :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice