OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 208.552
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: OnePlus One
Akira kaže...

Meni bi onda bio savrsen G3 sa maskom kao OPO i sa UI kao kod OPO.

Cyanogen je odlican, to znam. Imao sam ga na note3.

Ali kod opo me brine jedino velicina i kvaliteta plastike.

Najgore je kao sto sam i rekao sto ga nemam gdje u zivo vidjeti.

Ja imam Sandstone Black model i kvaliteta izrade je fenomenalna. Za razliku od dosadasnjih plasticni mobitela, kod ovog nista ne skripi i ne mrda se, sve je na svom mjestu i kompaktno. Tome pridonosi zadnji poklopac koji nije namijenjen cestom skidanju, pa je zbog toga sve cvrsto.

Skoro sam u ruci drzao S4 i OPO, i osjecaj kod S4 je da drzim neku plasticnu jeftinu igracku (iako je S4 dobar mob). I tako kod vecine Samsungovih i LG-ovih mobitela. Jednostavno previse plastike cini mobitel slabim i jeftinim (cast nekim modelima). Dok Sony naprimjer također ima jako kompaktne modele, ali meni ne leze u ruci zbog svog oblika.

Kod OPO-a je sve na svom mjestu i mobitel je lagan za koristenje kome odgovara ta velicina.

14 godina
odjavljen
OnePlus One

Samo što G3 ne daje "Zmazungov" osjećaj u rukama, kad primiš flaster pete generacije (S5) i G3 osjetiš ogromnu razliku. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Moze mi netko rec tocnu cijenu (u kunu tocno) koliko dodje 1+1 sa svim dostavama? Uzimat cu ga ovih dana,uzeo bi ga preko neke pozivnice. Koliko treba da dodje do mene od dana uplate? Sta se dobije u paketu? Koliko se nadoplati za maskicu i screenprotector? 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Zanima me OPO 64GB crni. Nagovorili ste me :)

Dali radi sve na njemu normalno? Kamera, wifi itd...

Te dali radi LTE mreza na vipu bez problema?

Ima li kakvih bugova?

Odlucio sam mjenjati G3 za OPO, nadam se da se necu zaje...

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One
Cijena meni konacna bila s mailbox.de i dostavom 2570 kn

Inace koliko ja vidim i zna bugova nema zeznuti se neces, ali prvo isprobaj mobitel, mozda ti ne sjedne dobro, da ne bi kasnije bilo ovako onako ne valja bla bla, poigraj se i onda odluci

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Pogledao sam ovaj video 

Zaljubio sam se.

Samo imam pitanje, kakav je osjecaj kvalitete u ruci u usporedbi sa LG G3 ako je netko imao oba uredaja da mi napise iskustva.

Hvala

I Don't Give A Damn

1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Akira kaže...

Pogledao sam ovaj video 

Zaljubio sam se.

Samo imam pitanje, kakav je osjecaj kvalitete u ruci u usporedbi sa LG G3 ako je netko imao oba uredaja da mi napise iskustva.

Hvala

Meni su kvalitetom oba odlicna. LG je unatoc plastici obavio posao, kao sto valjda i sam znas.

No OnePlus One je radi tog sandstone blacka mi ostavio malo bolji dojam po pitanju materijala.

A g3 po pitanju kompaktnosti. Ista velicina displaya, ali mi g3 odlicno lezi u ruci, dok to za OnePlus ne mogu tvrditi.

Sve ima svoje prednosti i mane. Najbolje bi bilo da plusa negdje isprobas prije kupnje. Ali mijenjati g3 za oneplus one nema smisla. Ja sam ispao budala sto sam promjenio za g3, jer oba su odlicna. Radije se strpi i cekaj nasljednika. Ali ako si vec zapeo, neces pozaliti, jer oneplus po pitanju fluidnosti pojede g3 za dorucak.

11 godina
neaktivan
OnePlus One

A ono, imam G3 i vec sam se navikao na njega (dosadio mi), ali mi je uvijek izgledom bio malo pretjerano, kao za nekog poslovnjaka sa kravatom :)

Dobar je mob ali ja sam vise tip za izgled nokie lumie 930, sony z3, dakle malo kockastije ostrije rubove. 

Fluidnost UIa mi nije toliki problem, niti trajanje baterije ali mi je OPO super samo zbog poklopca baterije i mogucnoscu personalizacije.

Samo me zanima jos dali se na OPO mogu staviti 5 ikona u jedan red kao na LGu na home screenu?

Lako se prebacim na OPT kada izade ali za sada bih probao OPO, ionako mjenjam mobitele svaka 3 mjeseca a sad sto cu izgubiti 100-200kn razlike u cijeni mi nije bitno ako mi se uredaj stvarno svida.

Kasnije mozda probam i Xiaomi Mi5 :) http://mi5xiaomi.com/

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 1:49 (Akira).

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
OnePlus One

Evo ja imam G3, radi na sve mreže, 32/3Gb model, Titanium boja, bez i najmanje ogrebotine, uz njega dvije maskice i već stavljen Nillkin 9H tempered glass,star je mjesec dana i naravno dolazi sa svom popratnom opremom..Ako ima netko OPO iz Zadra i okolice (Može i ST) ko bi mijenjao, neka se javi.. Meni je više pun rac ovog G3, stvarno radi katastrofa, Z1 mi je duplo brži i fluidniji bio, a da ne govorim o N5 i o iP5s, jedino kad staviš CM ili AOSP ROM to se popravi, ali džaba onda kad LG-evi driveri za kameru ne postoje za te ROM-ove i onda je kamera loša...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Pa ne znam, meni nema lagga na v20f i baterija je cca 4.5sata ali sam radio hard reset nakon updatea. (non stop mi je LTE upaljen)

Meni je samo dosadio izgled pa zato mjenjam za OPO.

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 2:02 (Akira).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
OnePlus One

Ti očito nisi osjetljiv na lagg, ali ja ga prepoznam, pa čak i onaj najmanji... Mobitel je bomba ali da hoće bar softver malo sredifi bilo bi super..zato mijenjam za OPO, radi CM koji je sve bolji i bolji

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Sad sam opet u nedoumici. Dali mjenjati G3 32GB za OPO 64GB? 

Izludit cu 

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
OnePlus One

Ma ostavi si G3 ako si zadovoljan, "Don't fix it if it ain't broke". 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One
Mozes staviti i 6 ikona ako hoces svejedno je.
OPO i g3 tipkovnica OPO i g3 tipkovnica

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One

Moze invite jedan? Trebao bi mi za 16 gb verziju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stef_zg kaže...

Moze invite jedan? Trebao bi mi za 16 gb verziju...

Mislim da su pozivnice samo za 64gb model.

14 godina
neaktivan
OnePlus One

muči me ovaj dio s naručivanjem sad...uzeo bi ga sa stranice oneplus.eu i tamo mi uredno može ići shipping s naglašenim NO taxes NO duties na kućnu adresu, tj. ne moram se zezat s onim mailboxde-om i sl.

je li to pouzdano da neću platit carinu ili je bolje preko mailboxa ići?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Svida mi se OPO ali ipak ne toliko da ga mjenjam za G3.

Ima losiji ekran, nema utor za sd karticu, nema zamjenjivu bateriju, nema ovlastenog servisa u HR, i veci je od G3. A cijena polovnog OPO je kao i cijena polovnog G3. Nema mi to logike ali tako je.

Jedina prednost mu je 64GB ali nije to neka velika prednost kada G3 ima prostor za SD. 

Tako da mislim da cu ici prema Note 4 ili cekati OnePlus Two.

Hvala svima na odgovorima. 

I Don't Give A Damn

4 2 hvala 0
15 godina
stef_zg kaže...

muči me ovaj dio s naručivanjem sad...uzeo bi ga sa stranice oneplus.eu i tamo mi uredno može ići shipping s naglašenim NO taxes NO duties na kućnu adresu, tj. ne moram se zezat s onim mailboxde-om i sl.

je li to pouzdano da neću platit carinu ili je bolje preko mailboxa ići?

bolje kupi od mene, prodajem ih za 2700kn, em ces proci jeftinije, em ga imas odmah!

prilikom registracije na http://www.myprotein.com upišite referal code MP24804619..bodove za popust dobijemo i vi i ja..
15 godina
Akira kaže...

Ima losiji ekran, nema utor za sd karticu, nema zamjenjivu bateriju, nema ovlastenog servisa u HR, i veci je od G3. A cijena polovnog OPO je kao i cijena polovnog G3. Nema mi to logike ali tako je.

Jedina prednost mu je 64GB ali nije to neka velika prednost kada G3 ima prostor za SD. 

momak laže, ima OnePlus One :P

prilikom registracije na http://www.myprotein.com upišite referal code MP24804619..bodove za popust dobijemo i vi i ja..
11 godina
neaktivan
Rasho kaže...
Akira kaže...

Imam sada :) I odmah problemi. Nemogu se snaci na njemu.

Kako se pali skrolanje home screena?

Kako smanjiti font tipkovnice? Slova su ogromna.

I gdje je music player a da nije google music player?

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 19:39 (Akira).
14 godina
odjavljen
OnePlus One

Kakvo božje scrolanje homescreena? vjerojatno imaš stock launcher koji po defoltu briše prazne stranice, moraš dodati nešto na njih da imaš više stranica na homescreenu..

za ostale stvari neka ti vlasnici odgovore :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Akira kaže...
Rasho kaže...
Akira kaže...

Postavio si pitanja kao neko ko prvi put koristi android... 

OPO je veoma otvoren sto se tice sistema i sve se skoro moze podesit. A ono sto ne mozes tu su druge aplikacije. Ja licno korsitim Nova Launcher i u postavkama se moze dosta doga izmijenit i prilagodit.

Ako ti tipkovnica ne odgovara i ne mozes je podesit, promijenis je.. Ako ti music player ne odgovara, promijenis ga..

Bar Android ima veliki izbor mogucnosti..

11 godina
neaktivan
Cobralion kaže...
Akira kaže...
Rasho kaže...
Akira kaže...

Postavio si pitanja kao neko ko prvi put koristi android... 

OPO je veoma otvoren sto se tice sistema i sve se skoro moze podesit. A ono sto ne mozes tu su druge aplikacije. Ja licno korsitim Nova Launcher i u postavkama se moze dosta doga izmijenit i prilagodit.

Ako ti tipkovnica ne odgovara i ne mozes je podesit, promijenis je.. Ako ti music player ne odgovara, promijenis ga..

Bar Android ima veliki izbor mogucnosti..

Da, znam da za sve mogu skinuti dodatne aplikacije ali ne zelim to.

Mislio sam da je home screen looping nesto sto ima stock. Necu Nova launcher i ostale polu proizvode.

Isto tako music player, necu skidati player sa reklamama i dodatnim stvarima koje za njega moram kupiti.

Isto tako tipkovnica ima boldana slova i izgledaju ogromno, to bi trebalo moci promjeniti u postavkama ali te opcije nema.

Dakle flagship killer nema te opcije tvornicki, sto je meni glupo.

Drugo, mobitel imam tek par sati i normalno je da se ne snalazim na CM11, puno je toga sa mogucnoscu personalizacije.

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 3:26 (Akira).
14 godina
odjavljen
OnePlus One

Ako je Nova Launcher poluproizvod, onda "sečem vene". Sense 6 bi trebao biti najbolji non-stock UI (neki ga čak i preferiraju pred stock UI-om), ali ja svejedno stavljam Nova Launcher.

Nova Launcher je jednostavno najbolji launcher, svaki drugi je 0. Razina customiziranosti i fluidnosti je sam vrh.

Pa nemoraš skidati music player sa reklamama, imaš neke dobre free playere ili nađeš plačeni player i onda otiđeš na google i ukucaš ime tog playera . apk (npr. Poweramp Full version .apk).

Ili možeš skinuti music player od nekog branda. Sony Walkman .apk, HTC Music .apk...

Skini si SwiftKey, ali je problem u fontu koji imaš odabrano, a ne tipkovnici. LMGTFY

Ima on sve što treba tvornički, čak i više. Ne vidim zašto je tako teško odguglati nešto. Google player je tu jer ga mnogi ljudi preferiraju, a ostalo si znaju sami skinuti. Font je takav stock, ali si ga možeš promijeniti pa ti neće biti boldani...

3 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Ma evo googlam non stop. Ovo je šok bio za mene jer ima stvarno puno opcija. Pretjerano sam reagirao, OPO je odlican kada se malo naviknes.

Rijesio sam tipkovnicu na tvoju preporuku. SwiftKey.

Sad me zanima kako instaliram full poweramp kada skinem .apk?

Moram li instalirati CM11 instaler? To sam procitao ali neznam gdje da ga skinem.

Hvala na pomoci.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Akira kaže...

Ma evo googlam non stop. Ovo je šok bio za mene jer ima stvarno puno opcija. Pretjerano sam reagirao, OPO je odlican kada se malo naviknes.

Rijesio sam tipkovnicu na tvoju preporuku. SwiftKey.

Sad me zanima kako instaliram full poweramp kada skinem .apk?

Moram li instalirati CM11 instaler? To sam procitao ali neznam gdje da ga skinem.

Hvala na pomoci.

Nisam siguran sad, ili skineš s Google Playa Power amp ili skineš skupa s unlockerom i aplikacijom negdje (Kickass i sl.). 

Ali mislim da moraš skinuti s neta da ima unlocker i full verziju.

CM11 installer? Ako se ne varam to je onaj "one-click" ROM installer, tako da ne.

Nema problema, imaš privatnu poruku :)

11 godina
neaktivan
OnePlus One

Nakon 24 koristenja sata sam sokiran trajanjem baterije. :) 

Dali je netko imao ili ima problem sa bijelom bojom u dnu ekrana?

Lagano prelazi u zutu boju i citao sam da UV svjetlo rjesava taj  problem. Ima li tko iskustva sa time?

Hvala

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
11 godina
Akira kaže...

Nakon 24 koristenja sata sam sokiran trajanjem baterije. :) 

Dali je netko imao ili ima problem sa bijelom bojom u dnu ekrana?

Lagano prelazi u zutu boju i citao sam da UV svjetlo rjesava taj  problem. Ima li tko iskustva sa time?

Hvala

pročitaj stanice 13,14,15..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice