OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 210.319
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: OnePlus One
uroszg kaže...

Zahvaljujuci EchoOne ({#}) i meni je jucer dosao OnePlus One narucen preko oneplus.eu. Placen putem paypala u utorak navecer a poslan u cetvrtak ujutro.

Ukupna cijena je bila 368.39eura i uz njega je dosao "kozni" flip cover, 2 folije za display, auto punjac i mali stylus.

imao sam jos i voucher za zadnju masku ali ga nisam iskoristio jer je onda shippment bio iz kine.

Vidim da si stavio 368,39 €,., da li su ti opalili kakav PDV ili neku drugu glupost ovi naši (bilo država, pošta, itd.)? 

Vezano za taj voucher za zadnju masku - kako vidiš otkud obavljaju shipping uopće? 

16 godina

nisu, posto dolazi mob iz EU ne ide na carinu nego direktno doma.

cijena mobitela je 329.99eura + 38.40 za shipping.

kad odes na Buy -> Add to cart -> Proceed to Checkout mozes odabrati "Delivery method", dva su iz kine i jedan iz EU. Kad sam upisao voucher mogao sam birati jedino iz kine.

E da, zaboravio sam prije napisati da je mobitel bio upaljen prije nego je dosao do mene, nije bilo wizarda kod paljenja i bio je jedan poziv od cca 5sek. pretpostavljam da su ga upalili samo da testiraju mob.

13 godina
OnePlus One

Prijatelj zeli uzet 

Gleda da ga ispadne sta jeftinije i da dode sta prije 

Samo mi poslaljite link 

Zahvaljujem

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dal mi mozte rec na kojoj stranici ste ga uzeli?

15 godina
neaktivan
OnePlus One

registrirajte se na forum i zicajte pozivnicu. to je najjeftine

0 0 hvala 1
17 godina
lekolex kaže...

http://oneplus.net/de

Naravno, invite je uvjet.

last.fm/user/jolly_bravo
13 godina
neaktivan
jollyb kaže...
lekolex kaže...

Dolazi onda kod nas u Hrv ili nemoze?

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
15 godina
OnePlus One

ako netko ima pozivnicu,ja sam zainteresiran =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

ako netko ima pozivnicu,ja sam zainteresiran =)

dijele na forumu u balkanskom threadu

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 20:36 (skyline91).
17 godina
Bash kaže...
jollyb kaže...
lekolex kaže...

Dolazi onda kod nas u Hrv ili nemoze?

Ne znam, adresa dostave je bila od frendice u njemačkoj (München), a adresa plaćanja preko paypala. Plaćen je u ponedjeljak kasno navečer, a dostavljen danas. Warehose je bio u Londonu s kojeg je poslano utorak, zatim u Leipzig i na kraju München. Ja ću ga preuzeti idući tjedan.

Filing kupnje preko neta, odabir opcija, registracija i praćenje dostave, sve je bilo vrhunski. Bez errora, jako lijepa stranica, vrlo ugodno iskustov kupovanja. Jedina mana da nisu imali case za kupit, kad sam uzimao.

Kupljeno:

OnePlus One Sandstone Black 64 GB 299€

1 Charger EU 0€

OnePlus Screen Protector 4.49€

Dostava 11€

last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 22:29 (jollyb).
15 godina
OnePlus One

frendica ti ima jako muzevne ruke :P

Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
Gam3r kaže...

frendica ti ima jako muzevne ruke :P

čekao sam takav komentar :)

+1 joj se sviđa i kaže da ako je kamera dobra, ostajem bez mobitela - kako mi je cura već rezervirala N4, crno mi se piše :)

UOSTALOM, fokusirate se na nebitno i oftopik ste :)

last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 10:33 (jollyb).
11 godina
neaktivan

@jollyb - Vidim da si kupio sa oficijelne stranice i da si naručio telefon u Njemačku. Ja sam konačno dobio invite i sutra plaćam telefon, da li si platio porez u Njemačkoj jer se telefon šalje iz Kine ili sam ja u krivu? 

15 godina
OnePlus One

ima ga u wow shopu,3100kn..

http://www.wowshop.hr/smartphones.html?cat=23

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
vepar kaže...

How about... no?

17 godina
neaktivan
OnePlus One

bok, jel moze netko istraziti feature kamere na ovom mobitelu? modovi itd. tnx

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...
vepar kaže...

How about... no?

A sto da ne?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
17 godina
SONY_91 kaže...

@jollyb - Vidim da si kupio sa oficijelne stranice i da si naručio telefon u Njemačku. Ja sam konačno dobio invite i sutra plaćam telefon, da li si platio porez u Njemačkoj jer se telefon šalje iz Kine ili sam ja u krivu? 

Kao što sam bio napisao, mobitel je bio poslan iz Londona u München. Nikakav dodatan porez nisam platio, samo ove navedene iznose u prijasnjem postu. 

last.fm/user/jolly_bravo
14 godina
odjavljen
OnePlus One

A zašto bi netko iskeširao 3 soma na Wow shopu kad ga za 100€ manje ima za kupiti...

1 1 hvala 0
15 godina
EchoOne kaže...
Deawood kaže...
vepar kaže...

How about... no?

A sto da ne?

mislim da je kolega htio reći da je mrvicu preskupo s obzirom da se radi o 16gb verziji...unatoč tome što je cijena opravdana s obzirom da oni preuzimaju garanciju

13 godina
neaktivan

A realno malo je, al po meni se isplati jednom nadodat par sto kuna više pa si bar miran sa garancijom.. Uostalom, u slučaju jednog kvara, isplatit će se uloženo...

No dobro, svatko gleda odakle će, samo treba pustit ljudima da sami odluče odakle će i kako će kupit. Iznijet prednosti i mane svake kupnje pa nek si bira ko šta i odakle oće

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina
neaktivan
ja bih si uzeo s pozivnivom, al nju nikad dočekat... A stvarno kad gledam kako ljudi žicaju na službenom forumu, malo mi se i gadi. Tako da uzimam preko resellera i zdravo!
13 godina
neaktivan
feljto kaže...
ja bih si uzeo s pozivnivom, al nju nikad dočekat... A stvarno kad gledam kako ljudi žicaju na službenom forumu, malo mi se i gadi. Tako da uzimam preko resellera i zdravo!

Ako si se tek nedavno registrirao onda ćeš teško dobiti bez traženja pozivnice. Stalno netko dijeli pozivnice i sad je stvarno puno lakše doći do nje. Ako ništa drugo kupiti od nekog preko ebaya i onda nakon toga tražiti povrat novca jer prodavanje bonova/pozivnica u elektronskom obliku nije dozvoljeno na ebay-u.

Najveća prednost OPO-a bi trebala biti to što je dosta jeftiniji naspram konkurencije sa istim specifikacijama. Uzimanje preko resellera se ne isplati (barem po mojem mišljenju), za parsto kuna više se dobije novi lg g3 na njušci. Od 10. mjeseca bi trebali krenuti sa pre-orderom pa će se to nekako normalizirati.

14 godina
neaktivan
imaš pravo... i ako slučajno netko od vas naleti na neku pozivnicu, nek javi :)
17 godina
feljto kaže...
imaš pravo... i ako slučajno netko od vas naleti na neku pozivnicu, nek javi :)

Google+ Community za OnePlus: https://plus.google.com/communities/107362303190820153948

Vidim da dosta ljudi dijeli invite - probajte mozda vam se posreći.

last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 14:32 (jollyb).
14 godina
neaktivan
hvala, pratit ću
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Jos uvijek neznam, ima li mogucnosti da se uzme 16GB sa sluzbene stranice ili nema? Koliko dodje najjeftiniji O+O?

edit : skuzio sam da ima samo 64gb i da je 299€.. hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 10:35 (Bash).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OnePlus One

Pozdrav,

Razmišljam o kupovini Oneplus One, trenutno koristim Sony Z i mislim ga prodat, doplatit i naručit One.

Prodao bih Z jer s kvalitetom ekrana nisam zadovoljan, kamera mu je koma, s obzirom na rezoluciju od 13MP i sony exmor senzor, baterija mi ne izdrži cijeli dan, tj imam 2.5h SOT.

Čitajući recenzije po netu mobitel mi se čini kao dobra zamjena. A tu tvrdite da ima dosta bugova. Frend ima G3 i odličan je, ali trenutno mi on ne dolazi kao opcija.

Ako netko ima invite, iso bih bio zahvan.

Prodat Z i uzet OnePlus One ili još pričekat?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One

To su bugovi koji neces osjetit, jedino je problem onda ta kvaliteta razgovora, ostalo neces ni osjetit,ali neces ni taj razgovor, da usporedis sa S5 ili top modelima brand telefona onda bi vidio da se osjeti nesto sitno..

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus One

Jel netko slao svoj u UK, ako jest, kolko dana je trebalo da dode do odredista? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice