Novi iPhone 3GS

poruka: 37
|
čitano: 13.260
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Novi iPhone 3GS

Novi iPhone dolazi u Hrvatsku 9. srpnja u srpnju ...

Karakteristike (u odnosu na 3G):

• 3MP kamera s auto-fokusom, touch fokusom, geo-taggingom i snimanjem videa (VGA@30fps)
  • digitalni kompas
  • 32GB disk (jeftinija verzija ima 16GB)
  • učitavanje aplikacija i pregledavanje interneta 2-3 puta brze
  • voice control, voice dialing
  • hardverska enkripcija
  • trajnija baterija
  • HSDPA, 7.2Mbps
  • Bluetooth v2.1
  • MMS

Izgled je ostao isti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 21:55 (Šime).

0 0 hvala 0
17 godina
Novi iPhone 3GS

Vec smo mi naveliko razglabali o tome: http://www.bug.hr/forum/topic/opcenito-o-ict-biznisu/moguce-predstavljanje-novog-iphona-danas/26200.aspx

I nije 09.07. nego u sedmom mjesecu 2009. vjerojatno.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Novi iPhone 3GS
Aki kaže...

Vec smo mi naveliko razglabali o tome: http://www.bug.hr/forum/topic/opcenito-o-ict-biznisu/moguce-predstavljanje-novog-iphona-danas/26200.aspx

I nije 09.07. nego u sedmom mjesecu 2009. vjerojatno.

Opa, ja sam provjerio samo forum "Mobiteli"...
17 godina
Alex55 kaže...
Šime kaže...

...

Ej... Meni su Apple-ove stranice u kolapsu... A i nigdje ne vidim video za sam ivent, već samo za reklamu i Guided tour...
Može link na video?
 Zabranjeno njim je bilo snimanje. Jedino slikanje, uskoro bude na sluzbenoj stranici video konferencije.
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

Nema nikakve bitne dodatke

1 0 hvala 0
17 godina
Novi iPhone 3GS

iPhone krasi samo brz softver, druge vrline ce znat samo freakovi nabrojat, to kazem iz jednostavnog razloga jer prethodnik nikako nije opravdavao svoju cijenu. Dat 5000 kn za mob je brutalno, a gdje jos 7000 ili kolko vec. X2 i Satio ce mu zapaprit planove no ima i jos konkurenata primjerice Omnia II

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislio sam da ce biti nesto bolje. sacekat cu iducu generaciju.
16 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

iThink I'll pass. Ako je hardware ostao isti, ništa od toga. Jednostavno - memorije je premalo, aplikacije se ponekad ruše, a memorija se puni i puni, i nije je moguće u potpunosti osloboditi, vratiti u stanje kada je mobitel uključen.

Da su procesor i memorija x2, tada bih ozbiljno razmislio. Ipak, postoji jedna stvar koja mi se sviđa - fingerprint-resistant oleophobic coating. Otisci prstiju su problem na 3G-u.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Novi iPhone 3GS

Dobro osmišljen proizvod. Korisnici 3g-a nemaju dovoljno razloga kupiti ovaj (zašto i bi kad su uglavnom vezani 2godišnjim ugovornim obvezama s operaterima?), a oni koji su mu tražili mane napokon mogu zašutiti. Iphone sada ima sve. Telefon, Media player, GPS (point-to-point), Fotoaparat/kameru i, ono što me najviše oduševilo, tethering! Iphone 3GS može preuzeti ulogu 3G modema za vaš lap i stolni komp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ammadeus kaže...

a oni koji su mu tražili mane napokon mogu zašutiti. Iphone sada ima sve. Telefon, Media player, GPS (point-to-point), Fotoaparat/kameru i, ono što me najviše oduševilo, tethering! Iphone 3GS može preuzeti ulogu 3G modema za vaš lap i stolni komp.

To sve ima moja E66 :) I ovo pišem spojen na net preko nje :)
Iphone je bolji od konkurencije jedino i isključivo zbog izvrsnog softvera.
S E66 na netu S E66 na netu
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 23:40 (Originalni_manic).
17 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

Mene sad zanima kakve će biti cijene... čitam report i praktički: voice mi ne treba, kompas mi ne treba, nike mi ne treba, foto ne koristim na mobu - imam foto. ... dakle jedino 20% baterije...

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 0:10 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Mene sad zanima kakve će biti cijene... čitam report i praktički: voice mi ne treba, kompas mi ne treba, nike mi ne treba, foto ne koristim na mobu - imam foto. ... dakle jedino 20% baterije...

Što se tiče baterije... hm, oni chartovi prikazani na prezentaciji u najmanju ruku ne odražavaju realno stanje. Jednostavno - baterija (berem meni) jedva izdrži 1 (jedan!) dan umjerenog igranja i slušanja muzike. Sa druge strane, dobra stvar je to što se ultra brzo puni...
17 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

Meni baterija izdrži 2 dana sa oko 3 sata čistog korištenja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ammadeus kaže...

Dobro osmišljen proizvod. Korisnici 3g-a nemaju dovoljno razloga kupiti ovaj (zašto i bi kad su uglavnom vezani 2godišnjim ugovornim obvezama s operaterima?), a oni koji su mu tražili mane napokon mogu zašutiti. Iphone sada ima sve. Telefon, Media player, GPS (point-to-point), Fotoaparat/kameru i, ono što me najviše oduševilo, tethering! Iphone 3GS može preuzeti ulogu 3G modema za vaš lap i stolni komp.

LOL... ima sve? Sta uopce ima novo od 3G verzije? +1.2MP, kompas,  2x memorije i malo brzi softver kolko ja znam... nista vise... video snimanje i MMS je bilo moguce i na starom pomocu neke aplikacije.
Oni koji su mu trazili vrline napokon mogu zasutiti, u usporedbi s npr. N97 ili N86, iPhone izgleda ko da je iz proslog stoljeca...
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Ammadeus kaže...

LOL... ima sve? Sta uopce ima novo od 3G verzije? +1.2MP, kompas,  2x memorije i malo brzi softver kolko ja znam... nista vise... video snimanje i MMS je bilo moguce i na starom pomocu neke aplikacije.
Oni koji su mu trazili vrline napokon mogu zasutiti, u usporedbi s npr. N97 ili N86, iPhone izgleda ko da je iz proslog stoljeca...
 Malo si se zabunio. Niti je memorija x2, niti je kamera 3.2 MP
17 godina
Novi iPhone 3GS

@ Alex

Ovi sto si gledao live stream ako si gledao, jesi skuzio da niko nije snimao i stremao video nego samo slike i tekst; e pa zato jer njim nije bilo dozvoljeno snimanje videa te stream istog.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

iphone is the best ;-))

You will never walk alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

dobro da nisam kupio 3g

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Ammadeus kaže...

Od poboljsanja (ne ukljucujuci poboljsanja novog OSa izdanog prije par mjeseci) ima:
Vise megapiksela
Digitalni kompas
Turn by turn GPS
Autofokus (po sistemu dotakni prstom ono sto zelis fokusirati)
Makro mod fotografiranja
Video snimanje od 30 fps
Brzi procesor
Duplo vise memorije za pohranu
Brzu grafiku, hardverski akcelerator za opengl es
Brzu mrezu
Dvostruko brze ucitavanje aplikacija
Dvostruko brze renderiranje web stranica
Hardverska enkripcija
U slucaju gubljenja mobitela moze se locirati, te daljinski obrisati sve podatake sa njega
Kontrola glasom
Nike+
Sve to uz potpuno iste dimenzije, te uz duze trajanje baterije.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 12:02 (markorenic).
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Ammadeus kaže...

hahahahaha UZAS!!!!!!!!!!!!! nemas pojmaCool
You will never walk alone
17 godina
markorenic kaže...
macgyver kaže...
Ammadeus kaže...

Omnia HD,N97,IDOU su bolji od tog.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 12:25 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

Ako uzmem, bit će 'stari' 3G...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Kada dođe iPhone 3G S u hrvatsku, iPhone 3G će pojeftiniti. Će se onda isplatiti kupiti 3G?

Naravno. No, ostaje pitanje hoće li nove aplikacije biti kompatibilne sa 3G-om... Ako je 3GS dobio hardverske promjene, sumnjam...

0 0 hvala 0
17 godina
Novi iPhone 3GS

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Random. kaže...
Alex55 kaže...

Kada dođe iPhone 3G S u hrvatsku, iPhone 3G će pojeftiniti. Će se onda isplatiti kupiti 3G?

Naravno. No, ostaje pitanje hoće li nove aplikacije biti kompatibilne sa 3G-om... Ako je 3GS dobio hardverske promjene, sumnjam...
  Biti će sve kompatibilne osim onih koji budu koristili openGL u novom iPhoneu. A i u tom slučaju raditi će se verzija aplikacije koja će raditi na "starom" iPhoneu.
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

Moram reći da sam, unatoč svim vlastitim kritikama i uvjerenjima, kao osoba koja prezire Appleov marketing, pokleknuo, porsnuo i popustio kupivši, to jest, radije uzevši iPhone 3G (1/0kn).

Zašto ne čekati mjesec dana za 3GS? - Novi me ne privlači ništa posebno, jer je i 3G overkill onoga što trebam, a 3G sam samo uzeo, pa tu imam znatnu razliku.

Iako mu nedostaju neke funkcije običnih telefona, iako je u nekim stvarima manjkav, moram skrušeno priznati da je uistinu vrhunski proizvod i telefon nove generacije, jer i u sitnim rješenjima oduševljava.

Svakako moram preporučiti onima kojima ne smeta izostanak hardverske tipkovnice, koja meni ne treba, jer sam kod korištenja uvijek koncentriran na telefon.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 11:14 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@naxeem-ja bum it reko da si trebo cekat 3gs,nije sam frekvencija proca brza...istina je da je 2x brzi ;)

ALI nema do WM :D
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan
benko kaže...
@naxeem-ja bum it reko da si trebo cekat 3gs,nije sam frekvencija proca brza...istina je da je 2x brzi ;)

ALI nema do WM :D
Meni je ovaj dovoljno brz, odnosno u niti jednom segmentu upotrebe nisam osjetio i besplatan je. :) Novi nije.
17 godina
neaktivan

aj, ko na kraju prizna pola mu se prašta ( nadodaje ) :D Još si kupi ljepi novi macbook pro i sve 5 Bogataš

ima mana, naravno, tko nema ... ali detalji su gdje je bog. Meni je isteko ugovor i u sedmom namjeravam uzet 3gs da zamijeni moj prastari sony erricson.

A.

17 godina
neaktivan

MacPro prije nego Macbook, ali će teško na stol neko vrijeme, barem dok mi je XPS dostupan s boljim komponentama. Programer sam i to na uglavnom win platformi, pa mi OSX ne vrijedi pišljiva boba, ali ako hardver bude ikada konkurirao dostupnima po komponentama. Nikad ne reci nikad.

Ja sam razmišljao o 3GS-u, ali nakon testiranja 3G-a i uz činjenicu da mi je besplatan, nisam vidio neki poseban razlog za čekanje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice