Nokia n8,i9000 galaxy s ili htd desire

poruka: 6
|
čitano: 1.567
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

nemogu se odluciti koji telefon uzet od ovih uglavnom tu su cijenama(na njuskalu) ili pak postoji neki bolji mob od ovih za te pare...

samsung i9000 galaxy s :  cisto nebi zato sto nema bljeskalicu na kameri (ili to mozda i nije neka mana ??)

htc desire i nokia n8 neznam kakvi su kamera,web i ostalo pa ako moze mala pomoc

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 13:19 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nokia n8,i9000 galaxy s ili htd desire
psihoroba kaže...

nemogu se odluciti koji telefon uzet od ovih uglavnom tu su cijenama(na njuskalu) ili pak postoji neki bolji mob od ovih za te pare...

Za sta ti treba mob najvise?

mozda da pogleda i omniu 7

od ovih koje si naveo ja bi uzeo i9000 osim ako ti treba bljeskalica.

15 godina
protjeran

Nakon 17 mjeseci valjda bi trebao naučiti čitati sticky teme?

POMOĆ PRI ODABIRU MOBITELA

Ako ti treba bljeskalica, uzmi Desire. Ako ne treba, SGS. Ako pak hoćeš kameru onda definitivno N8 - najjača mobilna kamera na tržištu.

Sve ovisi što ti treba.

Desire i SGS su dosta slični. Oba Androidi. Po meni je SGS bolji zbog više memorije, pa nećeš morati brisati aplikacije ili ih premještat na sd karticu.. SGS ima i veći ekran.

16 godina

cisto da mogu otic na net(face i ostale stranice) kamera i nista vise... eto
pa sta mi vredi da citam kad ima mali milion tel pa se ne mogu odlucit ...
a za tu bljeskalicu neznam dal je tolko bitna na galaxy-iju kakve su slike po noci? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

a za tu bljeskalicu neznam dal je tolko bitna na galaxy-iju kakve su slike po noci?

nokia n8 ti je najbolji izbor (najbolja kamera na mobitelima) pogotovo nakon sto nadogradis na symbian annu, a ovaj ce mobitel dobivati nadogradnje jos sigurno godinu i po dana (za razliku od htc i samsunga)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

nokia n8 ti je najbolji izbor (najbolja kamera na mobitelima) pogotovo nakon sto nadogradis na symbian annu, a ovaj ce mobitel dobivati nadogradnje jos sigurno godinu i po dana (za razliku od htc i samsunga)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice