Nokia N80 - BT problem

poruka: 8
|
čitano: 2.174
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nokia N80 - BT problem

Evo danas uzeo polovnu n80. E sad, prebacivao ja nesto sa svoga k750 preko BT ono, sve islo ok. U grad izadjem i prijatelj mi prebacivao sa svog se w300 sve normalno. E ja sam sad nesto otisao po opcijama. Cini mi se da sam samo nesto gledao a ocito sam nesto i zayebao. Sada kada mi neko salje preko BT prvo mi izbaci da ukucam sifru (recimo za w300) pa kad ukucam (ako je znam) onda tamo onome sto mi salje sa w300 pise da ukuca za n80.

Gdje sam zayebao i gdje da to rjesim. Ja kako god pokusam ne ide.

I da, ja kada saljem preko BT sve je ok, nikoga nista ne pita, samo kada primam preo BT je prob. I kada primam-saljem preko IC sve normalno.

There is no pain or anger that I am not

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia N80 - BT problem

Care mozda do tebe uopste nije problem nego kod drugih mobitela, jer vecina stavlja password na slanje....kako sam ja skontao najverovatnije je to....ne moze biti do tvog moba

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia N80 - BT problem

Ma nije do drugog mobitela. Kao sto sam rekao. Prebacivao sam sa svoga k750 i sve je bio ok. Od prijatelja prebacivao sa w300 i sve bilo ok. Ja nesto cackao, da probam sa w300 nece. Taj problem se javi. Didjem kuci da probam sa ponovo sa svog k750 i nece n isa njega.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2008 11:42 (DOPE).
17 godina
neaktivan
Nokia N80 - BT problem

Možda jednostavno ti uređaji nisu upareni.

Probaj upariti uređaje i nebi trebalo tražiti lozinku.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma fazon je citav sto je recimo sada poslato sa w300 par slika i klipova. Dok mi je priojatelj trazio ostale slike da posalje ja sam promjenio

ime telefona i mozda jos usao u neku opciju. Podje on da salje kad trazi sifru. Odjednom. Reko nemoguce da je zbog imena telefona. A opcije koje imaju su samo:

*Ukljuciti - iskljuciti

*Prikazivanje mog telefona (nije to, da je ukljuceno nebi me nikako vidjeo)

*Ime telefona

*Ekstrerni SIM (mislim da je nesto da neko preko BT koristi moju karticu sa svog telefona)

Ma ajde nije prob, sada sam slao sa svog k750, ukucao 1234 pa na k750 ukucao 1234 i primijo sam sa njega normalno. Sada kada saljem ponovo sa k750 vise mi ne trazi nista. Samo me zanima sta je uzrokovalo prob. Da je bug ok, hugoviti su symbian ali ovo je neska opcija neki djavo.

Hvala u svakom slucaju

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2008 17:25 (DOPE).
17 godina
neaktivan
Nokia N80 - BT problem

Ako te to bas nervira skini si najnoviji firmware na mob uradi backup podataka na memory card, na mob bi ti trebao raditi brze i imati neke nove funkcije, a tebi bi taj problem trebao biti uklonjen :D, BTW nisi radio reset moba na fabricko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma Radit cu flesovanje na novi sw tako da nisam nista ni resetovao. Malo se zezaom ovaka kakva je.

Hvala u svakom slucaju
17 godina
neaktivan

Ajd pa javi kako se to sve zavrsilo :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice