Nokia C3 01 nece da se upali

poruka: 10
|
čitano: 5.527
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ljudi pomazite , skoro sam prikopcao telefon na usb kabal da nadogradim softver i doslo je negdje do 60 % i tel se skroz ugasio a na racunaru mi pise da se veza sa telefonom prekinula. Iskopcao sam kabal i pokusao upaliti telefon, drzim tipku za paljenje ali on nista ne reaguje :(. Ljudi pomagajte ako znate kako bi se to moglo rijesiti hitno mi je 

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 3:58 (vucko40).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vjerojatno ti je bila baterija prazna,uzmi bateriju van i opet ju stavi,stavi ga na punjač 2h i probaj ga upaliti,ako upali onda ga ostavi nek se napuni do kraja i tek onda ga opet prikopčaj na komp

by Težak

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nokia C3 01 nece da se upali

nije ni do toga pokusao sam i to, da li je moglo nesto biti ako se iskopca kabal pri nadogradnji softvera ?

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
14 godina
neaktivan

da,jer ako se iskopca odmah se sve prekida,zato ga je najbolje ostavit na miru,ne ga dirat kad se tako nešto radi

by Težak

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma ne bi ja njega iskopcavao nego valjda nije valjao usb ulaz, i zbog toga se prekinulo aruziranje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

rijesio sam problem, odnio sam telefon u servis i oni su mu ubacili novi softver, sad sve normalno radi. Samo ne znam sto nije htjelo kod mene, ili je kabal ili je nesto do komp-a

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nokia C3 01 vraćanje tvorničkih postavki

Molim za pomoć.Imam Nokiu C3-01 i jedva čekam da je se riješim jer je stvarno smeće od aparata.Kvari se stalno.E,sad,u vraćanju tvorničkih postavki što točno znači vratiti samo postavke i vratiti sve?Za postavke znam ali šta se sve briše kod opcije SVE.Kontakti su mi spremljeni na SIM.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nokia C3 01 vraćanje tvorničkih postavki
kad pritisnes na tvornicke postavke resetira ti se sve na pocetak, zato je najbolje kontakte premjestit na SIM a ostale podatke na memorijsku karticu.
by Težak
15 godina
neaktivan

Ljudi pomažite, sad sam priključio mobitel na komp. preko usb-a, a na kompu imam instaliran ovi-suite i sve je to radilo bez ikakvih problema, dok nisam sad priključio c3 na komp., odjednom  se pokazao neki žut prozor, a na mobitelu, tj. na memorijskoj se sve pmoiješalo, izbrisano je dosta slika, promjenjeno ime memorijske u nekakve znakove, znamenke, takodjer dodana datoteka "IMGcache" dodani neki zvukovi sa nekim random imenima...POMAŽITEE!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nokia C3 01 nece da se upali
david_13 kaže...

Ljudi pomažite, sad sam priključio mobitel na komp. preko usb-a, a na kompu imam instaliran ovi-suite i sve je to radilo bez ikakvih problema, dok nisam sad priključio c3 na komp., odjednom  se pokazao neki žut prozor, a na mobitelu, tj. na memorijskoj se sve pmoiješalo, izbrisano je dosta slika, promjenjeno ime memorijske u nekakve znakove, znamenke, takodjer dodana datoteka "IMGcache" dodani neki zvukovi sa nekim random imenima...POMAŽITEE!!

Bacaj taj mob što dalje!!! Hehehehe... Mala šala.Ne znam kako da ti pomognem ali ja sam se svoje C3-01 riješio prije dva dana.5 puta bila u servisu jer se smrzavala i nikada nisu ništa napraviliSad imam Xperiu E,a Nokiu više nikada.I jedini problem mi je koju navigaciju (besplatnu) staviti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice