Nokia 6220c - Otkljucavanje?

poruka: 6
|
čitano: 2.838
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nokia 6220c i SE w300i - Otkljucavanje?

Imam Nokiu 6220 i kupljena je prije skoro 3 god kod jednog opertera i zakljucan je na koristenje samo njihovih SIM kartica.. Zamimam me mogu li ga ja kako otkljucat, tj. da koristim ostale SIM karice, drugih operatera? Ako vec postoji negdje objasnjeno, moze link. Ako ne, onda bi molio nekog da mi objasni sta trebam uradit ako je to moguce???

Hvala

Edit:

Jel moguce besplatno otkljucat SE W300i besplatno i na koji nacin???

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 14:24 (Cobralion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nokia 6220c - Otkljucavanje?
Cobralion kaže...

Zamimam me mogu li ga ja kako otkljucat, tj. da koristim ostale SIM karice, drugih operatera? Ako vec postoji negdje objasnjeno, moze link. Ako ne, onda bi molio nekog da mi objasni sta trebam uradit ako je to moguce???

Hvala

Ako nije moguce besplatno otkljucati (googlaj unlock nokia 6220) onda je odnesi u servis negdje i oni ce otkljucati.

15 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Naso sam vec takvih stranica sa ti kodovima.. i vec sam probo 3 puta i pogresni su... naso sam i tu poslije sto si ti postavio... Nezz jel sigurna ona i jesul tacno kodovi? Pored toga ne znam ni svog operatora :/ Iz BiH sam al pvdje su neki operatori sto nikad cuo za njih i sad ne znam sta upisat :/

17 godina

Nokia 6220 Classic pripada tzv. BB5 platformi, a za to nisam nigdje vidio besplatni kalkulator kodova (kodovi se mogu kalkulirati samo za DCT3 i DCT4, tj. ranije platforme) - znači morat ćeš dati negdje na otključavanje (mislim da se može naći za cca 50 - 100 kn).

KaeR
14 godina
neaktivan
Nokia 6220c - Otkljucavanje?

aha, ajd da cujem imal jos ko kakvo misljenje??

Jel postoji neki drugi nacin da se skine ovo blokiranje drugih SIM kartica? Mozel se mob nekako restart na fabricki ili tako nesto?

Edit:

Vidio sam da ne posotji jos za ove mobitele besplatno otkljucavanje :/

Zanima me da li mozda postoji za Sony Ericsson w300i besplatno otkljucavanje???

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 14:23 (Cobralion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice