ali mi je krivo ko psu što više nemam i tu opciju za 5800 XM.
PS: ma tko šljivi bluetooth, hehe
Taj spisak ma tko sljivi ti je malo odugacak kod iphonea ;)
ma tko sljivi vecu rezoluciju, ma tko sljivi multitasking, stereo zvucnike, bateriju koju ne mozes promijeniti, nemas mass storage device pa tako dalje ;)
Taj spisak ma tko sljivi ti je malo odugacak kod iphonea ;)
ma tko sljivi vecu rezoluciju, ma tko sljivi multitasking, stereo zvucnike, bateriju koju ne mozes promijeniti, nemas mass storage device pa tako dalje ;)
ajme ti stalno s time -.-' veca rezolucija, pa kakve to ima veze opet je ekran kvalitetan cak mi je i drazi nego na n5800(iman je), a i pari da mi/mu je bitna toliko reza, multitasking to je vec veci minus, ali ce vjerojatno napravit JB, baterija ma sta to ima veze, ni ovu svoju ne vadin, osim kad sam gleda product code, mass storage, pa vecina ljudi koristi USB ili HDD, iskreno to mi nije puno pomoglo u zivotu.. neka uzme radije ajfon, 600kn nije mala cifra, a je da gubi neke mizerne stvari(osim multitaskinga) ali mu se vise isplati
Ajme ja stalno sa time ;)
Izvini smijem li ja reci sta su mane iphonea ili je to meni zabranjeno? Neka covjek zna i odluci sam. St ti njemu govori sta njemu treba ili ne treba. Ja bez bluetootha ne bih uzeo telefon makar ne znam kakv bio. Udjem u prostoriju, ukljucim bluetooth i automtski mi se sinhronizuje sa lapom. Sjednem za lap saljem poruke sa njega direktno. I sl. Svako govno to ima al preksupi i precijenjeno govno od iphonea nema ;) Al sta ce vam to ;)
Neka on sam odluci a ne ti i stiv jobs ;)
Ajme ja stalno sa time ;)
Izvini smijem li ja reci sta su mane iphonea ili je to meni zabranjeno? Neka covjek zna i odluci sam. St ti njemu govori sta njemu treba ili ne treba. Ja bez bluetootha ne bih uzeo telefon makar ne znam kakv bio. Udjem u prostoriju, ukljucim bluetooth i automtski mi se sinhronizuje sa lapom. Sjednem za lap saljem poruke sa njega direktno. I sl. Svako govno to ima al preksupi i precijenjeno govno od iphonea nema ;) Al sta ce vam to ;)
Neka on sam odluci a ne ti i stiv jobs ;)
nisi me skuzija, uz sve mane je njemu iPhone dovoljan jer nije neki zahtjevni korisnik ka ti.. a preskupo i precijenjeno govno od ajfona kosta 100kuna dok 5800 kosta 700kn...
u t komu. A u prodavnici? Koliko apple trazi za njega a koliko nokia trazi za njega. To su jedine cijene koje se mogu uporedjivati. Ja iphone mogu od sanera dobiti za dzabe i jel to znaci da je nokia skuplja?
u t komu. A u prodavnici? Koliko apple trazi za njega a koliko nokia trazi za njega. To su jedine cijene koje se mogu uporedjivati. Ja iphone mogu od sanera dobiti za dzabe i jel to znaci da je nokia skuplja?
a zaboravljas jednu stvar on gleda u tcomu a ne u prodavaonici, pa jel mu se onda vise isplati dobit skuplji uredaj za manje pare ili 3x jeftiniji uredaj za 7x vise -.-'
hehehehe sto je najgore i on bi radje nokiu ;)
hehehehe sto je najgore i on bi radje nokiu ;)
pa i ja bi tocnije uzeo sam je doduse u vipu kad je izasla za 839 kn ako se ne varam, ali ako je 600kn razlike ili neka priceka(ako nije hitno neko je spomenija da bi 5800xm trebala doc do 4. miseca u t-com) ili uzme ajfon za 100 kn...
offtopic: logic jel mozda znas kad bi trebala X6 doc, vidia san X3 u vipa ali X6 nigdi...
Ja ne kupujem u vpu niti u t mobile ;)
Ja sam iz banja luke i ja cu uzeti N900. Niti jedan mob m se ne moze ni pribliziti.
Ja ne kupujem u vpu niti u t mobile ;)
Ja sam iz banja luke i ja cu uzeti N900. Niti jedan mob m se ne moze ni pribliziti.
a je da tako je.. ja bi isto n900, ali ako ne dode u vip ili t-mobile nista od nje, a ako dode naravno da je uzimam 
Ja cu je kupiti svakako ;)
Ja cu je kupiti svakako ;)
Heh kad bi ja to moga rec... meni prioriteti za kupnju idu ovako:
1) Scythe Mugen2 Rev.B
2) Procesor ili druga grafa (ovisi o cijenama)
3) (osima ako ne dode u vip ili t-mobile jer onda ne uziman ja) Nokia N900, tako da morat ce malo pricekat, ali nasa san neki posa onako uz skolu tako da ce to ic lako, nadam se do 4-5. og miseca
OnTopic
zasto su izdali 5800navi kad je ovi glasovna navigacija besplatna, to uopce ne kuzim -.-'
tad nije bila a dobijes i drzac i punjac za auto ;)
@ logic & Mitsuoka -
hvala na konkretnim informacijama i argumentiranim plusevima i minusima za oba mobitela.
Najvjerojatnije ću uzet iPhone, pa ako mi se baš jaaaako ne svidi, prodajem ga za 3k kn, kupujem 5800 XM i ostaje mi još 2k kn (barem u teoriji).
Ma svidjet ce ti se jer je sminka al jednostavno postoje mocnji telefoni od njega.
Ma svidjet ce ti se jer je sminka al jednostavno postoje mocnji telefoni od njega.
a pogledaj u t-mobile sta ima, nema bas mocnijih od njega za te pare -.-' i nemoj govorit pogledaj u ducanima jer je on izricito rekao da kupuje u tšrota
Postoje moćniji u T-Mobile, ali ne za 100 kn.
a pogledaj u t-mobile sta ima, nema bas mocnijih od njega za te pare -.-' i nemoj govorit pogledaj u ducanima jer je on izricito rekao da kupuje u tšrota
Baš sam sad gledao i dosta je uzak izbor.
Sve što mi se sviđa dođe po nekoliko tisuća kuna (uz bodove, produljenje pretplate, akciju iTarifa,,,).
5. izaberes onaj tab "Step 2" i stisnes GO - dobit ces neki error: box driver not installed - stisnes OK - i onda se pokrene sam onaj JAF 1.98.62 koji si prvo instalirao
6. izaberes BB5 tab - obiljezis Prod. Manager - stisnes "service" dugme - stisnes Read Values.
7. upises product code u koji zelis promjeniti i onda write values i gotovo.
Kod mene na sedmici je radilo samo što nisam vidio 2 tipke "read values" i "write values". Mislim ništa nije pisalo,ali su radile. Lijevo je read, desno je write.
zavisi u kojem gradu ziviš, možda u tvom t centru nema na stanju probaj u drugim gradovima, odnosno centrima
kad sam ja uzimao u svom centru bilo je obadvije solucije, nebitno o stanju u glavnom t centru u Zagrebu.
Mozda je jos negdje u kojem ducanu zaostala koja obicna 5800... Ljudi su valjda pokupovali obicne 5800-ice ili se T-mobile sad jednostavno hoce na silu rijesiti 5800 Navi, jer su sad preskupe u odnosu na obicnu verziju, posto je sad navigacija besplatna i na obicnoj 5800. Zeznula ih Nokia... Mislim da bi bilo fer da spuste cijenu Navi verzije (skoro) na cijenu XM verzije, odnosno da Navi kosta onoliko vise koliko kostaju nosac i punjac za auto (pretpostavljam oko stotinjak kuna).
bok ekipa
vec neko vrijeme pokusavam na na svoju nokiu prebaciti film, ali kad god ga zelim pokrenuti na mob. ne ide, mjenjao sam i format i nista imali tko kakav savjet
Mozda je jos negdje u kojem ducanu zaostala koja obicna 5800... Ljudi su valjda pokupovali obicne 5800-ice ili se T-mobile sad jednostavno hoce na silu rijesiti 5800 Navi, jer su sad preskupe u odnosu na obicnu verziju, posto je sad navigacija besplatna i na obicnoj 5800. Zeznula ih Nokia... Mislim da bi bilo fer da spuste cijenu Navi verzije (skoro) na cijenu XM verzije, odnosno da Navi kosta onoliko vise koliko kostaju nosac i punjac za auto (pretpostavljam oko stotinjak kuna).
Ma neka izvade te stavke dodatne koje nije imala xm i neka stave po cjeni xpressice i to ti to lako je kasnije kupiti ako treba nosać i punjač
bok ekipa
vec neko vrijeme pokusavam na na svoju nokiu prebaciti film, ali kad god ga zelim pokrenuti na mob. ne ide, mjenjao sam i format i nista imali tko kakav savjet
Format factory is way to go. Imas vec podesen profil. Samo izaberes sve u mobile i pod nokia izaberes 5800 XM. Jos tamo desno po advanced trebas dodati titl i promijeniti kodnu stranu u 1252 ili 1250. UGlavnom ako je podesena jedna stavi ovu drugu. I to je to.
bas te nisam dobro razumio, ubacim film u MP4 formatu u mobitel ali cujem samo audio, nema slike nezanmma gdje grijesim
Samo ti uradi onako kako ti ja rekoh i radit ce 100%.
Znači prvo downloadašFormat Factory. Instaliraš, pa pokreneš. Klikneš na All to Mobile Device.
Scrollaš dolje do Nokia, klikneš na plusić pa obilježiš Nokia N97 High Quality. Ako želiš dodat titlovie skrollaš dolje (u prozorčiću desno) i klikneš na plusić kod Addotonal Subtitle. Stisneš na Additional Subtitle, pa na one tri točkice.
Izabereš subtitle i stisneš OK. Sad stisneš Add File i izabereš film. Klikneš OK.Klikneš Start i sačekaš dok se ne završi. Tako konvertiran film prebaciš na mobitel i gledaš u njegovom RealPlayeru!Znači prvo downloadašFormat Factory.
Reci mi molim te koliko traje konverzija?
E ne sjećam se..
Ja sad konvertiram sa MediaCoder-om, ovo sam instalirao samo za "tutorial"...
Čini mi se da traje jako dugo, jer mi je za 1% filma od 1.5 GB trebalo nekih pola minute (na mom pentiumu)..
Ti imaš neka iskustva da traje dugo, nevalja ili..?