Nezadovoljan sam mobitelom zaključana tema

poruka: 40
|
čitano: 5.588
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nezadovoljan sam mobitelom

Ništa probati ću ga zamjeniti,ako ništa prodati ću ga ispod cijene.Sam sam kriv,ne krivim ni tu trgovinu,zbog brzopletosti sam popu*io i gotovo.Večinom kad nešto kupujem obiđem dosta foruma,recenzija...ovaj put sam malo pogledao i naručio odmah.

U3PM

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nezadovoljan sam mobitelom
BlueMax kaže...
angel of fire kaže...

Po zakonu imaš pravo vratiti bilo koju robu koaj se kupi unutar 8 dana...

Da, po zakonu imas pravo vratiti robu kupljenu preko web shopa samo zato sto ti se ne svidja. Ne mora biti neispravan. Jedino pitanje je koliko si se spreman goniti sa njima jer ce to najvjerovatnije ici do suda na kojemu parnicu dobivas. Toga su svjesni i u web shopu tako da ce ti sigurno praviti problem.

Može probat zaprijetiti "potrošačkim kodom" ili inspekcijom...

Psssssst Zecovi spavaju
18 godina

Pogledaj malo Zakon o zaštiti potrošača, mislim da se spominje nekakav rok u kojem možeš vratiti proizvod. Nisam potpuno upoznat.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Možeš ga vratiti 100% u roku od 7 dana od kupnje bez navođenja nekog posebnog razloga. Mobitel mora biti neoštećen sa svom pripadajućom ambalažom (također neoštećenom). To stoji i u zakonu - kupnja na daljinu (rekao si da je kupljen preko web-shopa). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nadam se da folija i najlon ne spadaju u orginalnu ambalažu,jer sam to bacio.Nazvati ću u ponedjeljak pa ću vidjeti.Mislio sam ga i ostaviti,nema veze što nije android,ali nemoguće je snjim upravljati ekran mu je preosjetljiv na dodir.

U3PM

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U3PM kaže...

Nadam se da folija i najlon ne spadaju u orginalnu ambalažu,jer sam to bacio.Nazvati ću u ponedjeljak pa ću vidjeti.Mislio sam ga i ostaviti,nema veze što nije android,ali nemoguće je snjim upravljati ekran mu je preosjetljiv na dodir.

Stari moj, nikad nisam čuo da je ekran preosjetlji, samo da ne valja i da je NE OSJETLJIV...{#}

kao što je moj Corby npr...{#}

Psssssst Zecovi spavaju
15 godina
neaktivan

pozz svima imam xperiu e10i i prvo mi se pocele rusit aplikacije na kon nekog vremena rada poslije ga idem upalit i stane na ono kad pise sony ericsson i sad neznam kako izvuc bateriju da ga ugasim pls HELP !

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ništa,šaljem ga nazad.Pošto nema trenutno nekih mobitela zamjeniti ću ga za Wii konzolu.Ima li tko tu konzolu i da li je igrao super mario bross.

U3PM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

pozz svima imam xperiu e10i i prvo mi se pocele rusit aplikacije na kon nekog vremena rada poslije ga idem upalit i stane na ono kad pise sony ericsson i sad neznam kako izvuc bateriju da ga ugasim pls HELP !

Gdje se ovaj tvoj post uklapa u ovu temu!!!!

Pa otvori poklopac nazad,ukucaj u google how to change battery on x10 ukucaj na youtube.....snadji se malo Boro nije valjda da imas 8 godina pa i djeca znaju otvoriti pokopac.....

Evo ti:

My bad sad vidim da se radio o e10 ili ti ga x10 mini

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 18:41 (Quilombo23).
18 godina
neaktivan

Zakljucano.

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice