I moja preporuka za Nillkin. Imam ga također nekoliko mjeseci, doduše kod mene se vide one crtice na jakom svjetlu ali mislim da je razlog to što od kada sam stavio tu zaštitu puno manje pazim na ekran. I da kupujem drugi uređaj, i za njega bih odmah to naručio budući da se skoro ni ne primjeti da imaš nešto na ekranu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, želim vratiti Nexus 5 sa 5.1 na 4.4.4 jel mi se petica do sad čini sva zbugana. Pa ako mi možete dati neki full noob guide za to ako nije prob?
Pozdrav.
Zanima me da li se može rootati zadnji 5.1 ( mislim na LMY47I )?
Zainteresiran sam za mobitel , no vidim da je imao/ima nekih bugova ( power button ). Koliko sam prosurfao web i forum hardware version i bootloader version treba gledati ili ? Hvala na pomoći
Gledati za sto?
Kod N5 neces znat dal je bio rootan itd.
Al mozes uc u BL i ak bude klasicni screen onda je to to...sam googleaj kak izgleda
a sto i da je bio rootan...? ne vidim da je to iakako moglo utjecati na neko srozavanje kvalitete uređaja, cak i da je bio overclockan...
s druge strane, mislim da je vecina nexus serija rootana...bar po mom dojmu :)
Zainteresiran sam za mobitel , no vidim da je imao/ima nekih bugova ( power button ). Koliko sam prosurfao web i forum hardware version i bootloader version treba gledati ili ? Hvala na pomoći
Ja sam mob kupio u prvih mjesec dana, znaci prvi hw revison i nakon godinu i pol power button je ko nov.
Inace jedan mali osvrt na 5.1 nakon dva tjedna, necu trosit puno rijeci, ali sve u svemu odlicno, mobitel se po brzini vratio tu negdje na 4.4.4, sve radi odlicno, nisam ucio neke bugove, uglavnom stvarno sam zadovoljan i vise ne planiram zamjenu Nexusa.
Gledati za sto?
Kod N5 neces znat dal je bio rootan itd.
Al mozes uc u BL i ak bude klasicni screen onda je to to...sam googleaj kak izgleda
Ma nisam mislio gledati u vezi roota, nego bootloader verziju . Ali, hvala za odgovore onda nemam brige u vezi kupnje.
Inace jedan mali osvrt na 5.1 nakon dva tjedna, necu trosit puno rijeci, ali sve u svemu odlicno, mobitel se po brzini vratio tu negdje na 4.4.4, sve radi odlicno, nisam ucio neke bugove, uglavnom stvarno sam zadovoljan i vise ne planiram zamjenu Nexusa.
Lako za brzinu, baterija je tu najbitnija. I naravno sto xposed ne ide jos uvijek na lolipop...
xposed radi na lolipopu, ali ne na zadnjoj verziji lolipopa...takoder i Gravity Box.
Kako vam je trajanje baterije nakon godinu dana korištenja ? i imate preporuku za novu ? hvala
Stanje 9,5/10,tempered glass gore od pocetka.
Za sve ostalo pp
Kako vam je trajanje baterije nakon godinu dana korištenja ? i imate preporuku za novu ? hvala
Meni je vrlo dobro, u prosjeku 4h SOT i oko 24h standby, sad ce bit godina i 1 mj.
Jel se jos nekom pojavio problem sa spajanjem na mobilnu mrezu? Meni se sad pojavio, igram se vec pol sata sa svim mogucim postavkama i nikako da se spoji. Uzasno iritantno.
VIP?
VIP?
Da.
Za one koji ne znaju izaso je 5.1.1, memory leak bug je ispravljen.
Je, ali je donio i bug sa callular data connectionom koji je još iritantniji. Trenutno mogu imati internet isključivo preko wifi-ja.
Je, ali je donio i bug sa callular data connectionom koji je još iritantniji. Trenutno mogu imati internet isključivo preko wifi-ja.
Ja nemam taj problem
Ja nemam taj problem
Srećom nemaš, mene izluđuje. Ovdje je opisan, ali ništa ne pomaže. Build No. je LMY48B, a kernel je 3.4.0-gbebb36b. Što god probao, ukoliko nemam wifi povezanost, na ikoni signala za mrežu stoji ! i niti jedan jedini bajt nakon update-a nije na taj način prenio.
Edit:
u izborniku Phone Information (nakon *#*#4636#*#* u dileru) stoji:
GSM service: In service
GPRS service:Disconnected
Network type: HSPA
cellular data je uredno ukljucen u settingsima, a niti se ista događa kada u Phone Information izborniku odaberem Enable Data Connection.
Edit 2:
Kada idem na select radio band, ponuđen mi je samo USA Band, dakle moguće je da sam mu flashao krivi build (za USA). Može li mi netko potvrditi koji build ima za 5.1.1 a da mu radi u EU?
LMY47V....radi u US i EU provjereno....sad ne znam jel to od N5 jer imam EuphoriaOS..radi brutalno
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Kakvo je stanje sa kamerom na 5.1.1?
Kakvo je stanje sa kamerom na 5.1.1?
Radi kako treba...:)
Zbilja?? Pitam jer mislim da nema ROM-a koji nisam probao u zadnjih mjesec dana. Mobitel koristi bolja polovica i kamera ju izluđuje a samim tim ona izluđuje mene :) Sanjam već neki ispravan ROM...
Zbilja?? Pitam jer mislim da nema ROM-a koji nisam probao u zadnjih mjesec dana. Mobitel koristi bolja polovica i kamera ju izluđuje a samim tim ona izluđuje mene :) Sanjam već neki ispravan ROM...
Euphoria zadnji iz 4mj stable kod mene od kad je izasao 5.1(negdje 2 mj)
OTA update ide jednom mjesecno, uz to imam ElementalX...sve radi fenomenalno...restart svakih 48h automatski i ima gotovo sve iz Xposeda ugradeno.