Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.673
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nexus 5

Kod mene jos nema ni L od lizalice.{#}

Stvarno mi je Google digo zivac s ovim updateom.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Moj PC  
2 6 hvala 0
17 godina
Re: Nexus 5
gamer34 kaže...

Pa ne znam sta cekas, mozes ti cekat do 1.1...

Flashaj stock ROM koji je rootan...radi odlicno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
Nexus 5

Što znači kad piše uskličnik na ikoni od wifi-a i mobilne mreže? Valja spomenuti da tada nemam pristup internetu na mobu tak dugo dok ga ne restartam a ne znam zašto jer wifi radi normalno kao i mreža.

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 15:04 (Simon_says).

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

To znaci da provjerava WLAN i da li je spojen na net, ako nije onda ce koristiti mobile data

Npr imas wifi koji nema net na sebi nego samo sluzi kao mreza...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Nexus 5

Jedno glupo pitanje... Jebiga newbie sam... :)

Koji su plusevi/minusi clean factory image installa vs. čekanja OTA?

Znam da fresh install wipea sve sa moba, a da li ću dobivati OTAe sa updateovima u budućnosti? Jer custom romovi to navodno ne dobivaju (nisam nikada koristio custom rom jer volim vanilla android na Nexusu)...

Znači pros and cons factory vs. ota

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 12:02 (cinamonstick).

0 0 hvala 0
17 godina
cinamonstick kaže...

Jedno glupo pitanje... Jebiga newbie sam... :)

Koji su plusevi/minusi clean factory image installa vs. čekanja OTA?

Znam da fresh install wipea sve sa moba, a da li ću dobivati OTAe sa updateovima u budućnosti? Jer custom romovi to navodno ne dobivaju (nisam nikada koristio custom rom jer volim vanilla android na Nexusu)...

Znači pros and cons factory vs. ota

Identična stvar je to. Samo jedno moraš čekat da ti dođe (OTA).

12 godina
neaktivan
Nexus 5

Ima li netko neki startup manager app da mu radi na 5.0? Ja sam dosad koristio Startup Manager(free) ali vidim da na 5.0 više ne radi.

0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...
gamer34 kaže...

Pa ne znam sta cekas, mozes ti cekat do 1.1...

Flashaj stock ROM koji je rootan...radi odlicno

A gle ja sam ovaj mob uzeo bas zato da se ne moram zahebavat s dugim cekanjima i flashanjem itd. nego da mi odmah dode OTA i to je to. Jbg ocito me Apple razmazio. Flashat ne znam niti ne zelim.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan
Nexus 5

Radi li kod vas pulsna lampica obavijesti na lolipopu kod mene ne radi - i malo problem sam imao sa hotspotop 

0 0 hvala 0
17 godina
Simon_says kaže...

Ima li netko neki startup manager app da mu radi na 5.0? Ja sam dosad koristio Startup Manager(free) ali vidim da na 5.0 više ne radi.

Ne radi na ARTu

gamer34 kaže...

A gle ja sam ovaj mob uzeo bas zato da se ne moram zahebavat s dugim cekanjima i flashanjem itd. nego da mi odmah dode OTA i to je to. Jbg ocito me Apple razmazio. Flashat ne znam niti ne zelim.

A zivis u HR hebiga

sistov1 kaže...

Radi li kod vas pulsna lampica obavijesti na lolipopu kod mene ne radi - i malo problem sam imao sa hotspotop 

Radi bez problema sve, provjereno.

Jedino što je Bluetooth puno sporiji kod skeniranja, a WiFi bitno brži, zanimljivo...

12 godina
neaktivan
sistov1 kaže...

Nije ni meni radila, ali proradila je nakon što sam u Settings > Sound & notification > App notifications uključio Priority za apps koje želim da mi blinka LED kad dođe notifikacija i onda je proradilo, nez zašto al eto možda je bug...

14 godina
neaktivan
Simon_says kaže...
sistov1 kaže...

Nije ni meni radila, ali proradila je nakon što sam u Settings > Sound & notification > App notifications uključio Priority za apps koje želim da mi blinka LED kad dođe notifikacija i onda je proradilo, nez zašto al eto možda je bug...

nece opet- cudno odradio upalio prioritete al nece 

14 godina
neaktivan
Nexus 5

sto mi tlak ovo podize nema sanse da proradi led svijetlo- kad skinem aplikaciju za led preko playa onda ide

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nexus 5

Ima li jos tko problema sa signalom nakon updatea? Na bonbonu sam i kada je uključen LTE svako malo gubi signal potpuno, a kada radi, LTE skoro nikako ne hvata na mjestima gdje je inače radio bez problema? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na bonbon sam i stalnk gubi signal.. Al imao sam sa time problema i sa drugim mobitelima al ne ovoliko bas..

15 godina
odjavljen
Nexus 5

Ljudi, može pitanje, imam Nexus 5 (garancija agram servis(kupljen u mobicity UK), kutija, tri maskice), očuvan odlično.. kada bi mijenjao za S3 uz nadoplatu, jel mi okej tražiti 800kn nadoplate (ne pitajte, lova mi je hitna)?? Ja mislim da je sasvim ok

0 2 hvala 0
17 godina
Ovisi koliko su jedan i drugi stari, ako je N5 star manje od 6mj a S3 je nov, onda je u redu 700-800
15 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Ovisi koliko su jedan i drugi stari, ako je N5 star manje od 6mj a S3 je nov, onda je u redu 700-800

Moj je star cca 2mj, a S3 nije nov nego mu ističe gara u 2015 godini.. ali tako sam si i mislio, jedan mudrov mi se javlja na oglas i kaki da 400-500kn max doplata, pazi ti njega

17 godina

Nema sanse...S3 ide po 180$ u US i to nov, a N5 koristen oko 260-280$

A buduci da je S3 oko 1800 kn, a N5 oko 2800 kn, onda imas pravo traziti barem 700

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 12:31 (Mitch).
12 godina
neaktivan
Nexus 5

dobro mitch znamo svi da ti zivis u americi :D

2 0 hvala 0
17 godina
RondoVK kaže...

dobro mitch znamo svi da ti zivis u americi :D

Kakve to sad veze ima?

USA diktira trzisne cijene...

17 godina
Nexus 5

Kod nas sigurno ne diktira.

4 0 hvala 0
17 godina
Kako ne?

Pogledaj nabava.net, dolar je ravno 10...
15 godina
neaktivan
Nexus 5

Ljudi dali vama na lolipopu nakon nekoga vremena kao malo opadnu performanse (nista strasno) ono kada je malo duze upaljen kao imam osjecaj da malo uspori pa ga rebootam ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nexus 5

Menu he jučer bio kao malo sporiji i android OS mi je malo gutao bateriju pa sam wipeao dalvik cache i cache u twrp. Danas mi je bolji i brzina i baterija.

0 0 hvala 0
17 godina
mithrandir.online kaže...

Menu he jučer bio kao malo sporiji i android OS mi je malo gutao bateriju pa sam wipeao dalvik cache i cache u twrp. Danas mi je bolji i brzina i baterija.

Da meni je isto Android OS gutao...

Najveci potrosac dosad mi je FB app...push service im ne radi kako spada

14 godina
neaktivan
Nexus 5

Danas mi više ne guta a baterija rastura.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Wow kako je tako dobra baterija sta si sve pogasio :D

12 godina
neaktivan
Nexus 5

Baš sam stavio Lollipop i mogu reć da sam zaista zadovoljan. Kitkat sam smatrao i više nego odličnim a Lollipop ga je zaista nadmašio. Jedino što me zasad smeta je što ne mogu staviti Xposed Framework budući da on radi samo na Dalviku. Barem zasad.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DISPLAY kaže...

Wow kako je tako dobra baterija sta si sve pogasio :D

Zapravo i nisam nešto gasio. Location mi je off, disableo sam adaptive brightness i osvjetljenje stavio na skoro minimum, što mi je dovoljno. Inače sam na stocku, elementalx 2.03, root, napravio sam clean install Factory imagea, sve sam flashao novo iz imagea (i userdata). Pri instaliranju elementalx sam sve ostavio na deafultnim i stock vrijednostima, disableao sam dt2w i s2s, enablea USB fastcharging i backlight dimmer. I mene je iznenadila baterija, no jučer sam uglavnom cijeli dan bio na Wi-Fi-u, jako malo 3g.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice