meni ovaj crome nije jasan na lolipopu - jel kod vas isto da nemate u cosku novu karticu biranja i izlazak
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad se tabovi mijenjaju u recentsima, mozes u postavkama vratiti na staro mislim
sad se tabovi mijenjaju u recentsima, mozes u postavkama vratiti na staro mislim
evo sad sam skonto ima u postavkama opcija
Meni isprve radilo, samo ga bootaš u bootlooder i pokreneš bat komandu i mob se restarta - rootan :)
Da da, radi.. Ne znam što se prvi put dogodilo 
Uglavnom tek sad vidim koliko mi je falio root, budući da sam bez njega od kad je izašao poslijednji developer preview. Odmah sam stavio dpi na 400 (što je meni najugodnije za koristiti) i sad je konačno to to 
Događa li se i vama da vam root ne radi baš savršeno? Mislim meni piše da imam root access kad provjerim preko root checkera i u supersu su mi aplikacije granted ali niti jedna app mi ne radi sa rootom i piše da nemam root... Busybox imam instaliran. Root sam stavio onaj gore sa linka par poruka prije.
Na mom Nexusu ažuriranje sustava izgleda ovako: Posljedna provjera ažuriranja ^1.
Što god to značilo.
Nista jos :(
de dajte neke SS lolipopa hh
de dajte neke SS lolipopa hh
Stavio sam ja još prije mj dana...traži malo
Ok, da malo skrenem temu s čekanja Lollipopa.
Je li itko koristio ovaj wireless charger i kaj misli o njimu...
http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Pad-For-Note2-Nokia-Nexus-Samsung-Galaxy-S3-S4-iPhone-Power-Charger-/371135428045?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item56696535cd
vidim da je siću na eBayu pa sam ga uzeo, tak da i ak je koma nije neka šteta... :)
Događa li se i vama da vam root ne radi baš savršeno? Mislim meni piše da imam root access kad provjerim preko root checkera i u supersu su mi aplikacije granted ali niti jedna app mi ne radi sa rootom i piše da nemam root... Busybox imam instaliran. Root sam stavio onaj gore sa linka par poruka prije.
Itko išta? Isto tako mi niti ne radi LED lampica kad dobim notifikaciju(sumnjam da je povezano, ali samo kažem sad da nebi imo double post).
Imam ja takav, radi super, jedino mi se telefon jako grije kada je u Quick Sand masci.
S Ultra Thin ili silikonskom maskom se zagrije malo jače nego na klasičnom punjaču, ništa strašno.
Dakle ponovo sam flashao 5.0 i wipe sve i napravim root, restoram aplikacije sa update.zip(titanium backup) i nijedna app mi ne radi na rootu...
U isčekivanju 5- ice još uvijek.
Takoder.Racunam da ce doc sutra ,prekosutra.
BTW :
To drastically increase the battery life:
- Turn off system sounds and vibrate to the touch and when you type on the keyboard.
- Turn off mobile data and use 2G when browsing WiFi or you are in areas with poor coverage.
- Turn off adaptive brightness and use a value less than 30%, in Nexus 5 is too bright, the screen disproportionately affect on battery life.
- Turn off google now and localization.
-Disable hotword "OK Google".
BTW :
- Turn off system sounds and vibrate to the touch and when you type on the keyboard.
- Turn off mobile data and use 2G when browsing WiFi or you are in areas with poor coverage.
- Turn off adaptive brightness and use a value less than 30%, in Nexus 5 is too bright, the screen disproportionately affect on battery life.
Najbolje da uzmeš mob i staviš ga u ladicu ugašenog :D
Pa nije bas da te stvari stvarno koristis, ja sam sve to odavno pogasio jer mi jednostavno ne treba. Vibra na tipkovnici me zivcira, mobilni net palim samo po potrebi (i to traje punih 0,27s), brightness drzim na dosta niskom jer mi stvarno ne treba vise i na auto mi je presvjetlo, a ako treba dignem rucno i to je to. Dalje, Google Now nikada nisam koristio niti necu, a isto tako lokacije ne koristim jer se ne check-inam, ne koristim navigaciju itd. a ako mi bas jednom u par tjedana treba upalim. Ista stvar s OK Google kao s Google Now, nikad nisam koristio niti necu.
BTW :
OK Google ti ne treba.
Localization takoder, adaptive takoder. Imas widget za brightness.
Takoder ugasi WiFI scanning za Google kad je WiFi ugasen.
Vec ces tu ustedit 15ak % sigurno.
Ma ovo je dečki šala bila :D
Ljudi da se pohvalim uzeo i ja nexus 5 , lolipop je odlican , kako je samo fluidan ...zna li netko neki app da streama glazbu sa yt u pozadini da mi ne mora radit yt , hvala :)
Sad se Chrome moze gasit po tabovima, ali kad ostane tab upaljen u pozadini onda ostane i video upaljen na tom tabu
Clean installa sam Lollipop i zasad sam zadovoljan. Jeli vama recent screens stvara probleme ? Nekad mi ne zeli zatvorit neki tab ili app nekad mi je pojave tabovi/appovi koje uopce nisam otvarao ni koristio, neznam jeli to bug ili namjerno ?
Baterija mi se poboljsala, iako citam na redditu da treba pricekat nekoliko dana nakon clean installa da se baterija navikne pa moguce i da dobijem jos vise iz nje.
Baterija na lizalici je ekstra zasada :) Skinut u 6 ipo jutros sa punjača, sada je na 40%, 3h SOT, ma odlično :)
Wifi/3G, brightness na auto, messenger/surfanje/yt, mail (sync 2 računa)
Baterija na lizalici je ekstra zasada :) Skinut u 6 ipo jutros sa punjača, sada je na 40%, 3h SOT, ma odlično :)
Wifi/3G, brightness na auto, messenger/surfanje/yt, mail (sync 2 računa)
A skoro si ga proda? :)
Screenshotovi na izdisaju baterije please!
Zar samo ja ko idiot klikam po mobitelu i cekam "update" ? 
I prodat ću ga! al ne radi batke..baterija je okej sada, ali me Z1c razmazila, na Stock 4.4.4 je nažalost bila loša :(
bit će ss-ova
Ne,i ja također klkam i cekam OTA