Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.590
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Nexus 5

Po mom mišljenju bi trebao biti zadovoljan ako dobiješ 2100kn. Kolega kupio prošli tjedan novi za 2300kn preko njuškala (mislim da je kupljen kod nas). Nažalost na njemu ne piše Samsung i nema jabuku pa je cijena takva kakva je..

17 godina
Point-X kaže...

Možda glupo pitanje, dali 12.11 izlazi Lolipop svima ili to ide po regijama? Imam Nexus 5 ako je to bitno.

Ne ide po regijama, ali po operaterima.

Svi koji su u kompi sa Sprintom će kasnit.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
Nexus 5

2000 max

Imao sam identicni, jamstvo mobicity ko nov maskica, 32 gb. 2000 sam jedva dobio. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 9:59 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Nexus 5
evo kad bi lollipop trebao stici za sve
http://www.androidpit.com/android-5-0-lollipop-phone-update-news
nexus 5 sutra
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Ljudi molim procjena moba, dakle Nexus 5, star oko 2mj, bez ikakvih tragova korištenja, tri maskice uz njega (žuta i bijela official i bijeli bumper), kutija + sva oprema, kupljen u mobicity-a ali garancija vrijedi u agramservisu (dajem račun naravno uz njega)

Hvala

Pocni s 2200kn pa vidi kako ide i polako spustaj.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina
neaktivan
mrzech kaže...
evo kad bi lollipop trebao stici za sve
http://www.androidpit.com/android-5-0-lollipop-phone-update-news
nexus 5 sutra

to sluzbeno ili nagadanja?

14 godina
neaktivan
Nexus 5

mislim da ce sutra biti dostupan factory image za nexus uredaje na googleovim stranicama - uvjek je bolje skinut cisto factory pa flashat neg cekat ota nadogradnju 

1 0 hvala 0
17 godina

Baš me zanima dali ću sutra dobiti opciju za update.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 14:43 (Point-X).
17 godina
Nexus 5

Upgrade s Nexusa 4 na 5-icu ili Xiaomi MI4? (ili možda nešto treće?)

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Xbox360 Modder kaže...

Upgrade s Nexusa 4 na 5-icu ili Xiaomi MI4? (ili možda nešto treće?)

Zaobiđi Nexusa, imaš boljih mobova, čak je i Mi3 isplativiji, a G2 pogotovo

Čovjek stvarno treba imati živaca za Nexusa, ta baterija me stvarno tjera da ga od zid razbijem

12 godina
neaktivan
Nexus 5

pa nemoj da ti nexus 5 bude sve,imaj uz to tablet pc laptop sta god.a ne na njemu biti od 0-24 ..... uz najnormalnije koristenje mobitela,par poziva,malo interneta (mada ovo sam radim na kompjuteru ili lapotpu) viber fejs itd i taman do navecer ti jos ostane i preko noci napunis...neznam sta vam je ,,,zasto taki bauk oko toga,to su danasnji mobiteli..

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nexus 5

Ne znam za vas, al meni bez problema ide do 4h sot-a + cirka pol sata poziva.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

5 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nexus 5

Ja intezivno koristim mob, non stop upaljen Wifi/Data, osvjeteljenje na auto, messenger surfanje itd, ako do 4h izdrzi mogu pjevat, al najcesce od 7h ujutro pa do 14h maksimum, uz greenify i sve gluposti za stednju, to je smartphone i tako ga koristim, a Z1 i Z1 Copmact uredno do 21h navecer i duplo vise SOT-a, tako da nisu to samo danasnji smartphone-i, Mi3 i Mi4 kao i G2 imaju bolju bateriju i kameru, ako ih dobijes za istu cijenu to je onda no - brainer

1 4 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Ma nije mi baterija neki problem, ostavim preko noći da se napuni i to je to.

Nego 5-ica mi se baš sviđa i mada je MI4 jači po spec., nekako me više vuče Nexus, jer mi evo i četvorka odlično radi.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Xbox360 Modder kaže...

Ma nije mi baterija neki problem, ostavim preko noći da se napuni i to je to.

Nego 5-ica mi se baš sviđa i mada je MI4 jači po spec., nekako me više vuče Nexus, jer mi evo i četvorka odlično radi.

Hehe eh da je meni tako, ne može mi Nexus do noći dogurar uopće :D

Da izbace neku plus verziju sa 3000mah baterijom i utorom za memorijske, ovaj mob bi bio pun pogodak :)

14 godina
Nexus 5

Treba uzeti u obzir lolipop koji će produljiti trajanje baterije za kakvih 15-ak%.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nexus 5

Nadam se da hoće, sutra flasham lijepo Factory image pa ćemo vidjet :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

G2 je veća verzija N5. G2 je po meni vrhunski mobitel. Idealna veličina pogotovo kad se uzme omjer veličine ekrana i mobitela. Baterija je genijalna. Imao sam priliku koristiti Moto G par dana. Ne znam koliko je Moto G blizu čistog Androida ali full su mi nedostajale sve opcije sa G2. LG je barem za mene stavio odlične aplikacije i sučelje. Naravno svatko ima svoje preferencije. Ako nije bitno da je cisti android G2 je super opcija  a koze se staviti i CM.Pitanje je naravno novca ali G2 se može naći povoljno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 20:23 (CroDexter).
17 godina
Novi G3 16GB je 2699 u Smartsonu...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
Nexus 5

Ja ne bi mijenjao svoj N5 ni za G2 ni za G3 ili bilo koji drugi. Baterija je problem ako će se češće pokretati igre, inače ne. Uz ovaj mobitel puno manje koristim laptop, a za tabletom uopće nemam potrebe iako imamo u kući galaxy tab 2 7.0. N5 je jednostavno toliko brz, učinkovit i pouzdan da.mi je najugodnije na njemu obavljati sve što me zanime i što trebam, a to je praćenje određenih foruma preko tapatalka, viber i whatsapp,  čitanje vijesti, bug forum, surfanje preko chromea i Firefoxa (u zadnje vrijeme češće chrome), mzaba, amazon, ebay, strava, torrenti, teamviewer...Mogu reći da ga dosta intenzivno koristim i izdrži mi baterija cca 24 h uz 3,30 do 4,30 sati, no ni ne tjeram ga do kraja do 5 posto ili 0, ako je večer stavim ga kad je na 30-ak posto na punjač i ne punim do maksimuma ( navodno se tako čuva trajnost baterije) tako da mi sasvim dobro služi baterija. Uz posao i popodne obitelj ni ne vjerujem da bi imao vremena za 5-6  sot. No, kužim da ako netko intenzivnije koristi procesorske ili grafičke mogućnosti da će brže iscijediti bateriju pa mu N5 ne odgovara. Meni je savršen. Još uz lollipop ako se.još malo poboljša baterija naravno da nije zgorega. Htio sam samo dati primjer kako ga ja koristim pa da potencijalni kupci vide hoće li njima baterija biti ok, ako koriste mob na sličan način.

4 0 hvala 2
17 godina
Slazem se, evo imao sam G3 i N5 mi je i dalje bolji telefon ispao na kraju.
Sad cemo vidjet sa Droid Turbo.

BTW vjerojatno uzimam Nexus 6. Ovaj veliki ekran me primamio
15 godina
neaktivan
Nexus 5

Pozdrav ljudi zanima me nexus 5 dali tko prodaje iz SB sam pa ako ima netko iz okolice PM :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
DISPLAY kaže...

Pozdrav ljudi zanima me nexus 5 dali tko prodaje iz SB sam pa ako ima netko iz okolice PM :) 

Ja sam iz Zadra i dao bi svoj za 1800kn, sva oprema + kutija i jamstvo, na poklon 3 maskice

15 godina
neaktivan

Ajoj stvarno mi pase cijena uzeo bih ga al si iz Zadra a preferiramo ono iz ruke :/ 

11 godina

Ja se nebi slozio s tobom, meni zena ima Nexus 5, a ja LG G3 i koliko god mi N5 bio fenomenalan ipak nije na razini G3 ukupno...jedino nesto ljepse radi, ali ekran i kamera su ipak bolji na G3, a to su dvije bitne stavke.

15 godina
odjavljen
Nexus 5

Sad smo već otišli u ekstreme, naravno da je G3 bolji, neznam tko uopće može izvaliti tako nešto, N5 je bang for buck kupnja, nije high end

2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ja intezivno koristim mob, non stop upaljen Wifi/Data, osvjeteljenje na auto, messenger surfanje itd, ako do 4h izdrzi mogu pjevat, al najcesce od 7h ujutro pa do 14h maksimum, uz greenify i sve gluposti za stednju, to je smartphone i tako ga koristim, a Z1 i Z1 Copmact uredno do 21h navecer i duplo vise SOT-a, tako da nisu to samo danasnji smartphone-i, Mi3 i Mi4 kao i G2 imaju bolju bateriju i kameru, ako ih dobijes za istu cijenu to je onda no - brainer

imam ja nexus 5 sve super baterija normala kao i kod drugi smarphonea - neznam sta je tebi problem baterija - isto tako intezivno ga koristim nebi drugi mob uzeo pored nexusa nema sanse imao sam s4 note2 g2 nexus mi je najbolji 

17 godina
Nexus 5

I ja super zadovoljan s n5. Skinuo ga jučer ujuto s punjača, znači preko 1d 15h i nešto malo više od 3 SOT-a. Trenutno je na 5%. Korištenje je večinom povremeno surfanje, viber, WA i pokoji poziv. 

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 22:12 (bugi.kc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
sistov1 kaže...
MARKOZD15 kaže...

imam ja nexus 5 sve super baterija normala kao i kod drugi smarphonea - neznam sta je tebi problem baterija - isto tako intezivno ga koristim nebi drugi mob uzeo pored nexusa nema sanse imao sam s4 note2 g2 nexus mi je najbolji 

Ja koji god sam imao (Z1, S3/4, iP5s) je imao bolju bateriju od Nexusa, nažalost premalo je 2300mAh na ovakav mob, ali čekam lizalicu sutra pa ćemo vidjet hoće li išta poboljšanja donijet :)

17 godina
Mitch kaže...
Novi G3 16GB je 2699 u Smartsonu...

Otkud tebi to?

Jedini G3 kaj imaju na stranicama je po cijeni od 3499

https://www.smartson.hr/27739_mobitel_lg_g3_lgd855

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice