Moze sam pitanje. U vezi garancije za mob kupljen sa de play storea. Ima li jamstvo prek IMEI koda?
Ovisi o servisu, ali mislim da Agram priznaje. Pitaj na mail, odgovorit ce ti tokom sutra.
Moze sam pitanje. U vezi garancije za mob kupljen sa de play storea. Ima li jamstvo prek IMEI koda?
Ovisi o servisu, ali mislim da Agram priznaje. Pitaj na mail, odgovorit ce ti tokom sutra.
Znam da htc mogu donjet bez iceg i popravit. Ne znam za lg. Budem pitao
Ako recimo stavim franco kernel, hoću li moći nadograditi mobitel na android L kad izađe odmah preko mobitela ili ću morati ga skinuti s interneta pa flashati preko custom recovery-a (valjda tako nekako ide)?
Znam da je moguće unrootati mobitel, ali je li moguće isto tako ponovno zaključati bootloader da bi garancija bila valjana?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Danas mi se mobitel odjednom samo ugasio, dok ga palim samo stane na google screenu. Kaj da radim, ne bi bas htel vratit na tvornicke postavke, imam gore puno stvari.
Danas mi se mobitel odjednom samo ugasio, dok ga palim samo stane na google screenu. Kaj da radim, ne bi bas htel vratit na tvornicke postavke, imam gore puno stvari.
Na stocku?
Da
Imam par pitanja:
1. Jishnu camera mod v1.5, dal je kompatibilan sa Slimkat ROM-om? I dal sve stock bazirane verzije ROM-a koriste iste libse za kameru?
2. Posto nisam upoznat sa ART-om najbolje, dal da prvo instaliram sve aplikacije i prebacim na ART, il da odma prebacim na ART pa si appove instaliram? Jer znam da dalvik pise cache odma pri prvom bootu za odex i deodex pa dode na isto, neznam kako je sa ART-om
3. Franco kernel u kombinaciji sa Slimkat-om i Jishnu modom kamere, u slucaju da izade novi stable ROM od slimkata, kako radim update s obzirom da imam custom kernel i ovaj mod kamere..?
Molim nekoga da mi odgovori na sva pitanja ako moze, hvala puno
Otpalo mi je još jedno slovo na natpisu "nexus" na poleđini uređaja. Pojavilo mi se još nekoliko crtica po ekranu. Tako da je mobitel izdržao 7 i pol mjeseci bez ikakvog casea i zaštite za ekran, a da je izgledao doslovno kao nov. Sad evo zadnjih tjedan-dva počeo je pokazivati da ipak ni on nije savršen.
Nažalost morat ću ga prodati dok je u još koliko toliko dobrom stanju.
Niti jedan od ostalih mobitela me ne zanima nešto previše, N5 mi je bio savršen, ali probat ćemo nešto drugo- G3 vjerojatno.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
s mobitelom nisam dobio nikakav racun ili jamstvo, a to me traze u agramu, narucio sam preko play storea
@Markozd15
3. danas (ili sinoć) je baš izašao slimkat stable 8.0.. Samo flashas novu verziju, gappse i onda ponovo flashas kernel ili što već imaš. Za prva dva pitanja nisam siguran pa ti ne mogu pomoć
@bkvstar
Moj je isto sa playsotre-a i ovo je sve od papira što sam dobio u kutiji (slika)
ja imam samo ovu knjizicu s garancijom, vrijedi ono s maila, ona potvrda o narudzbi, kod agrama?
Stvarno ne znam, mislim da sve to ovisi o njima. Ljudi koji su zvali play store support (iz zemalja koje ga imaju) su pričali da ih samo pitaju IMEI, sad ne znam zašto agramu to nije dovoljno ako su oni ovlašteni serviser. Po mom mišljenju bi oni možda trebali kontaktirati support pa provjerit ako im je nešto sumnjivo, ali ne znam kakav oni imaju odnos prema strankama.
@Mitch
Ja sam dirty flashao i sve radi, izgleda sam imao sreće onda 
Nego, vidio sam da si napisao u Moto360 temi da si ga naručio. Jel stigao već?
Ma nije, out of stock je do 7.10 
Nadam se da cu moc ili prodat preorder ili trazit novce natrag, kruze reviewi da batka traje do 12h...
Note 4 mi je ipak preskup.
Ma nije, out of stock je do 7.10 
Nadam se da cu moc ili prodat preorder ili trazit novce natrag, kruze reviewi da batka traje do 12h...
Ja isto čekam da stigne u EU, iako me smeta to što je kod "nas" skuplji nego u US (kao i nexus).
Da gledao sam i ja, ali sam čitao po G+ od "običinih" korisnika da traje nekih 16h što je naravno dovoljno da izdrži cijeli dan, što je meni ok. Jedino što bih htio je vidjeti ga uživo prije nego se odlučim na kupovinu.
Stigao Nexus 5, bijeli 16gb, sa Mobicity-a narucen...
Uglavnom, s obzirom da jos imam i Z1 uz njega, kvaliteta izrade na N5 nije nesto, ni na crnom ni na bijelom modelu, Z1 je napravljen ko avion za ovo cudo, al necu prigovarati posto je rijec o jeftinijem mobu
Ekran je fantastican, najbolje kalibriran IPS ekran koji sam vidio, s obzirom da ne volim pre saturirane boje ovo je odlicno... Puno bolji nego na Z1
Kamera je ok, nista specijalno, Z1 je za ovo DSLR, imao je jednu od najboljih kamera na mobovima, Nexus 5 je samo OK, nista vise od toga
brzina rada i stabilnost je najbolje u vezi ovog moba, nevjerojatan je, tu stvarno nemam rijeci...
Sto se tice baterije kasnije javim dojmove, taman sam otkljucao bootloader i stavit cu si Slimkat i franco kernel
Hebote SlimKat, sta su ovo napravili na Stable 8.0???
Sve zivo mi FC-a nakon par minuta, Pie ne radi kako spada, u pozivima mi se prvo pali zvucnik, pa onda trebam stisnut zvucnik da se ugasi...uzas
Stavljam Android L opet...
Stigao Nexus 5, bijeli 16gb, sa Mobicity-a narucen...
Uglavnom, s obzirom da jos imam i Z1 uz njega, kvaliteta izrade na N5 nije nesto, ni na crnom ni na bijelom modelu, Z1 je napravljen ko avion za ovo cudo, al necu prigovarati posto je rijec o jeftinijem mobu
Ekran je fantastican, najbolje kalibriran IPS ekran koji sam vidio, s obzirom da ne volim pre saturirane boje ovo je odlicno... Puno bolji nego na Z1
Kamera je ok, nista specijalno, Z1 je za ovo DSLR, imao je jednu od najboljih kamera na mobovima, Nexus 5 je samo OK, nista vise od toga
brzina rada i stabilnost je najbolje u vezi ovog moba, nevjerojatan je, tu stvarno nemam rijeci...
Sto se tice baterije kasnije javim dojmove, taman sam otkljucao bootloader i stavit cu si Slimkat i franco kernel
Imao sam Z2 koji ima isti hardware kamere i meni je ta kamera bila bezveze. Jedino u idealnim uvjetima je davao dobre slike. Macro mode užasan, neprecizan. Low light loš, flash neupotrebljiv. Po mojem mišljenju kamera na Z modelima jako overrated.
Imah Z1, i hrpu uredaja (pisao sam negdje listu).
Bavim se event fotografijom po hrpi klubova sa full-frameom, ali u situacijama gdje sam koristio mobitel, G2 i njegov flash sa idealnim WB je bio daleko najbolji low-light.
Nikakve Xperije, Lumie itd. Upravo G2. (cak ni G3 kojeg imam trenutno, a trebao je biti bolji)
Ja sam prosao sve ROMove.
Stavi Purity i PA Gapps (ovaj normalni Google package), prebaci ga na ART i stavi ElementalX kernel...
Hebote SlimKat, sta su ovo napravili na Stable 8.0???
Sve zivo mi FC-a nakon par minuta, Pie ne radi kako spada, u pozivima mi se prvo pali zvucnik, pa onda trebam stisnut zvucnik da se ugasi...uzas
Stavljam Android L opet...
Ja ga koristim od jucer i nemam nikakvih problema..
Cudno...presao na stari dobar Purity...ovo sa 7.8-8.0 je sve zbrda zdola....
Ubacivali su sve i svasta a pola toga se ne koristi, toliko o "slim" romu koji je sad prepun xposed module portova...
6" novi Nexus, kojeg ce radit motorola. Ak bude 6", preskacem definitivno taj model..
http://www.gsmarena.com/alleged_image_and_details_of_nexus_6_make_the_rounds-news-9747.php