Jel zna netko hoce li Nillkin tempered glass raditi sa Spigen ultra hybrid maskicom, to jest hoce li rub ga maske smetati i odljepljivat?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok. Znaci presao sam sa g3 na nexus 5. Evo neke impresije.
+ lagan i malen (u odnosu na g3)
+ super lezi u ruci
+ odlican ekran, puno svijetliji od g3 a razliku u rezoluciji ne primjetim
+ ekstremno fluidan uredjaj (g3 mi je lagao ponekad i nije bil ovako fluidan)
+ personalizacija ( u 3 min ga rootao, unlockao, flashao rom i izmodao ga do bola)
+ odlicna baterija ( cca 3.5h ekrana na automatici)
- sjeb kamera, instalirao google cam pa je hdr ok ali panorama katastrofa. Nasao sam neki g2 kamera port od onog jurichy (tako nesto) v 90 i kamera radi super ali panorama fc. Navodno ke na v92 to popravljeno ali nigdje naci tu verziju.
-nema microSD
-16gb memorije mi je malo ali dropboxam se pa ok
Sve u svemu jako sam zadovoljan.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Upravo si prebacujem neke serije na Nexus i primjetio sam da mi u postavkama na mobitelu pise da imam 751MB slobodno, a na kompjuteru pise samo 161MB slobodno, a to je dosta velika razlika. Jel zna netko zasto je to tako?
Upravo si prebacujem neke serije na Nexus i primjetio sam da mi u postavkama na mobitelu pise da imam 751MB slobodno, a na kompjuteru pise samo 161MB slobodno, a to je dosta velika razlika. Jel zna netko zasto je to tako?
Tako je i meni na Nexus 7 tabletu. Uglavnom, točno je ono što ti piše na uređaju, ne na kompu. Primjetio sam da kad spojiš uređaj na komp, isključiš ga i onda izbrišeš neki file direktno preko mobitela, poslije kad opet spojiš na komp još uvijek prikazuje taj file, a izbrisan je s mobitela. Uglavnom, to je neki problem konekcije s kompom, gledaš uvijek memoriju koja ti piše na mobitelu, ta je točna.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Što vi mislite? Crveni mi definitivno izgleda bolje, ali nisam siguran jeli previše kričava boja.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Ja sam uzeo crveni official bumper + wireless charger
Oko 100$ je izaslo ali se bome isplati
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Rade crni, gumirani, UI lijepo pase itd..
A red bumper je predobar!!
+ super lezi u ruci
+ personalizacija ( u 3 min ga rootao, unlockao, flashao rom i izmodao ga do bola)
- sjeb kamera, instalirao google cam pa je hdr ok ali panorama katastrofa. Nasao sam neki g2 kamera port od onog jurichy (tako nesto) v 90 i kamera radi super ali panorama fc. Navodno ke na v92 to popravljeno ali nigdje naci tu verziju.
-nema microSD
Šta ti bi da si otišao s konja na magarca????
+ super lezi u ruci
-nema microSD
Ne bih to baš tako nazvao. G3 je super mobitel i prosjecan korisnik ce bit zadovoljan s njim dugo, dugo, dugo. Napredniji korisnici također. Ali "puknuti" korisnici više vole uređaj koji ima unlockan bootloader i xyz mogučnosti modanja, romova, kernela itd. Napravio sam sada nexus 5 da bude 100% po mome guštu i G3 nikada neće bit ovako fluidan. Također na G3 me iritiralo to što je ekran bio dosta tamniji nego na npr. S5,G2 itd + uvjek sam ga držao na 40/50% radi zagrijavanja, a nexus ima sasvim dobar 1080p zaslon...
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
+ super lezi u ruci
-nema microSD
Ne bih to baš tako nazvao. G3 je super mobitel i prosjecan korisnik ce bit zadovoljan s njim dugo, dugo, dugo. Napredniji korisnici također. Ali "puknuti" korisnici više vole uređaj koji ima unlockan bootloader i xyz mogučnosti modanja, romova, kernela itd. Napravio sam sada nexus 5 da bude 100% po mome guštu i G3 nikada neće bit ovako fluidan. Također na G3 me iritiralo to što je ekran bio dosta tamniji nego na npr. S5,G2 itd + uvjek sam ga držao na 40/50% radi zagrijavanja, a nexus ima sasvim dobar 1080p zaslon...
S večinom se slažem što si rekao, osim s ekranom i zagrijavanjem. Ekran je odličan (ne volim neprirodne boje kao na S5) i zagrijavanje je riješeno novim updateom tako da ga se slobodno može držat na 100%. Ja ga držim na 50% auto. Ne volim kad mi blješti.
+ super lezi u ruci
-nema microSD
Imam oba i G3 je magarac
Trza na svaku pi.zdariju, ne znam sta mu je, bas se vidi lag kad spustam notif bar ili kad pritisnem nav bar onda onaj glow bas izrazito trza
Jedina dobra stvar je sd kartica i batka i UI je stvarno krasan
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
+ super lezi u ruci
-nema microSD
Imam oba i G3 je magarac
Trza na svaku pi.zdariju, ne znam sta mu je, bas se vidi lag kad spustam notif bar ili kad pritisnem nav bar onda onaj glow bas izrazito trza
Jedina dobra stvar je sd kartica i batka i UI je stvarno krasan
Pa to ti je zbog ART-a, prebaci na Dalvik
- šala mala
Imam ja G3 pa nema nikavog trzanja...ništa dirano po njemu.,ni ni rootan!
Nexsus 5 je G2.,tako da ga je bezveze uspoređivat s G3.
A s obzirom da Nexus 5 ima čisti Android po defaultu, radi brže nego G3 softver sigurno.
Stavi G3 pored N5 pa ces vidjet sto znaci "nema trzanja"....
Usporedio sam i u Verizonu i to 3/32 GB (isti kakav imam) i daje identicne rezultate.
Jednostavno N5 je 60 fps, ovaj nije.
EDIT - R36 da li si ti uopce koristio G2, N5 i G3? Pretpostavljam da G3 imas, ali N5 nije ni blizu ni jednom od ove dvojice.
Imao sam sva 3, G2 je zamjenio G3, a Note 3 je zamijenjen sa N5.
User-experience na N5 je nedvojbeno najbolji. Kvaliteta izrade, prezentacija sadrzaja na ekranu i all-round out-of-the-box gledano, mislim da niti jedan uredaj nije ni blizu N5.
Pogotovo kad stigne Android L.
Stavi G3 pored N5 pa ces vidjet sto znaci "nema trzanja"....
Usporedio sam i u Verizonu i to 3/32 GB (isti kakav imam) i daje identicne rezultate.
Jednostavno N5 je 60 fps, ovaj nije.
EDIT - R36 da li si ti uopce koristio G2, N5 i G3? Pretpostavljam da G3 imas, ali N5 nije ni blizu ni jednom od ove dvojice.
Imao sam sva 3, G2 je zamjenio G3, a Note 3 je zamijenjen sa N5.
User-experience na N5 je nedvojbeno najbolji. Kvaliteta izrade, prezentacija sadrzaja na ekranu i all-round out-of-the-box gledano, mislim da niti jedan uredaj nije ni blizu N5.
Pogotovo kad stigne Android L.
Imam Iphone 5s i LG G3..., G2 sam imao prije G3 ali ga prodao nakon 2 mj.
Moram priznat da se s N5 nisam igrao..., ali ne sumnjam da su performanse, brzina rada i fluidnost odlični.Ipak je na njemu čisti Android. Opet je to sve subjektivan dojam. Meni jedna stotinka gore dolje u brzini rada nije toliko bitna koliko neke druge stvari.
Po Antutu G2 je malo bolji od N5...ali otom potom.
jel ima koga da koristi slimkat rom? kako radite update kad dode?
jel ima koga da koristi slimkat rom? kako radite update kad dode?
Ja sam upravo na Stable 7 (jucer izasao), to je druga verzija na 4.4.4 vec
Pa samo flash novog roma, prije tog wipe cache i dalvik
Ako pise da zahtjeva nove gappse onda i njih...
Kul si to sredio al ono... Nexus 5 tema... Kontam nexus 5 screenovi...
Kul si to sredio al ono... Nexus 5 tema... Kontam nexus 5 screenovi...
Ma kontam ja tebe, ali vidim da te drugi ne kontaju i ne stavljaju slike pa rekoh da ja uskočim bez obzira što nije N5.
Nego kako ste sredili svoj? Evo par slika moga
Kod mene je to dosta jednostavnije.. Imam još jedan homescreen ali na njemu je samo PowerAmp widget pa nema potrebe da ga stavljam.
SS mi je veći od 2mb pa evo link.
P.S. wallpaper sam sam uslikao neki dan na plaži :D
Stock ROM što se mene tiće sa franco kernelom. Nema previše modifikacija. Vanilla KitKat mi je više nego dovoljno + par GravityBox gluposti ^_^
Ostali ekrani su samo Today Calendar Widget i Gmail tako da, niet pokazivat to, jel >_>
P.S. ima već kakva tema za screenshotove sa mobitela da ne spamamo ovdje?