Možda su to riješili s ovom upgradeanom verzijom
http://www.gsmarena.com/googles_nexus_5_gets_a_hardware_refresh-news-7363.php
Možda su to riješili s ovom upgradeanom verzijom
http://www.gsmarena.com/googles_nexus_5_gets_a_hardware_refresh-news-7363.php
Meni je stigla ova druga isporuka, i odličan je.
Na 4.4.2 nikakvih problema, baterija je čak i bolja.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Ma slikal sam s Nokio 520, voli malo sliku preeksponirat, a nisam niš podešaval po njoj..
Uglavnom, nije tak jako kak se vidi na slikama, ima dolje tj gore po dužini, al u granicama normale (ko i na 99% ostalih mobitela), najviše se vidi taj yellow tint gornji desni (zahvaća sat i prikaz baterije) rub i to dok je osvjetljenje na 100%, vidi se i na niže osvjetljenju, al ne tolko...
OT:
Na Samsung nexusu sam imal pak problema sa purple tinting, pogotov dok je osvjetljenje na low onda dolazi do izražaja, dok je na 40-50% onda je ok..
Reklamiral sam i uredno zamjenili display..
Ovo za display nemam, ali power button se jednostavno mora klimat jer ima lufta u plasticnom sklopu kako bi kliknuo. Istu stvar sam imao na svakom uredaju dosad
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
izgleda da su se dali na posa i poslušali,žalbe korisnika na nedostatke,štanca se.... http://www.androidauthority.com/nexus-5-design-speaker-grills-buttons-324374/
Većina tih korisnika ima bijelu verziju koja je osjetno nekvalitetnija.
Trenutno nisam vidio kvalitetnije izrađeni uređaj od crnog, gumiranog N5. Jednostavno ovi gumbi su predobro napravljeni, grip fantastičan, dimenzije također (s palcem od status do nav bara), i masa uređaja je idealna.
http://www.glistockisti.it/lg-google-nexus-5-d82016-gb-black.html
Da li je tko naručivao išta s ove stranice, da li dostavljaju u hrvatsku? Vidim da je cijena 350€ kao na play storu.
http://www.glistockisti.it/lg-google-nexus-5-d82016-gb-black.html
Da li je tko naručivao išta s ove stranice, da li dostavljaju u hrvatsku? Vidim da je cijena 350€ kao na play storu.
I plačanje PayPalom, pa nema zahebancije s Googlom i billing adresom
Evo dečki riješio se S4 i uzeo LG G2, tako da sad imam njega uz Nexus 5
Iz prve ruke je Nexus 5 puno kvalitetniji pod rukom, ovaj power button otraga me zivcira.
Stavio sam double tap na ekran od Nexusa, tako da kad dvaput stisnem pali se ekran (isto kao na G2).
Mrvicu prednost u performansama ima Nexus, ali zato ima mrvicu drukcije kalibriran ekran (G2 vise vuce na plavkasto, a Nexus 5 ima vecu razliku u bojama, ali su malo isprane).
Kameru sam testirao samo u low-light, i nisam primjetio razliku, video je identičan (možda je sitna razlika u fpsu?).
Baterija je sad ista kao i na G2, na njemu vrtim stock 4.2.2, na Nexusu Purity 4.4.2 + Franco (undervoltan i clockan na 2.0GHz, spušten sa 2.3).
Eto, malo od mene. Ipak ostajem pri Nexusu kao primarnom uređaju, a LG-a će preuzet bratić na korištenje.
Vidim da ima gro zahebancije sa ROM-ovima na LG, pa eto ako nekom to znači...
Jedini plus LG-a su ove sitnice tipa IR Remote i to, ali ne koristim uopce pa mi nista ne znaci.
USB OTG radi stock na Nexusu (spajam DSLR u njega), na LG-u samo stickovi rade.
kako baterija može biti ista kao i g2? 3000 mah vs 2300 mah, prema gsmareni g2 ima puno superiorniji vijek baterije
kako baterija može biti ista kao i g2? 3000 mah vs 2300 mah, prema gsmareni g2 ima puno superiorniji vijek baterije
Napon u kernelima je bitno drugaciji.
Na 2.3 GHz N5 sa Franco kernelom je namjesten na 1000 mV, a G2 na stocku 1200 (na tolko je N5 na 2.6GHz).
edit- a i downclocko sam, stavio sam min freq na 192 (prosla je bila 300), a max na 2.0 umjesto 2.3
i governor u francu je bitno bolji, na stocku je stalno vrtio 1.6-2.3, sad pada na 192 i pali gasi jezgre bolje
Ja sam svoj odfural na servis..
@Mitch, aj javi kak se N5 drži sa stock romom tj kernelom, dal je baterija vidljivo bolja..
I okini dokaze, SOT i standby
Navečer (ili kad već stignem do 1%) bum postal screen sa G2 i screen sa N5 :)
Svijet Medija...
Zavisi ko ga uvozi, obično to Agram riješava...
Aj pogledaj koji ti je batch na kutiji, počinje ti sa :s/n 3xx itd..
Kolko znam prvi je 310 pa 311, navodno bi trebal 312 sve greške ispravit...
Svijet Medija...
Zavisi ko ga uvozi, obično to Agram riješava...
Aj pogledaj koji ti je batch na kutiji, počinje ti sa :s/n 3xx itd..
Kolko znam prvi je 310 pa 311, navodno bi trebal 312 sve greške ispravit...
310 je meni, znaci prvi.
pitanje
trenutno sam u njemackoj i gledam na playstore.de nexus 32gb dodje 400€
medjutim nemam drugu karticu nego svoju iz pbz-a (visu electron) koju sam regao na playstore.de bez problema
e sad me zanima ako kliknem na plati da li ce biti problema jer je kartica iz hrvatske (hrv. adresa) a adresa dostave koju sam stavio je njemacka
(nadam se da razumijete sta je pisac htio reci)
dakle dijeli me samo klik od kupovine medjutim ako ce biti problema nebi se natezao sa povratom love i mogucim komplikacijama
zahvaljujem na odgovorima
Meni na američkom storeu nije htio priznat našu karticu, pa sam na kraju uzeo sa američkom.
Probaj...
Moj je kupljen na (skoro) isti nacin, i uredno je proslo. Ako ti skinu novce s kartice, sigurno ce ti isporuciti uređaj. Jedino sto ti se moze dogoditi je da vrse provjeru i dobijes odbijenicu jer ti kartica nije registrirana u DE, ali u tom slucaju ti novce s nje nece dirati. Znaci nemas sto izgubiti.
310 je meni, znaci prvi.
I nemaš nikakvih problema, backlight bleeding, gubljenje wifi tj signala mreže, lošiji zvučnik, slaba vibra?
Čak sam čital da se ekipa žali na neravnomjerno sklopljene rubove, tj negde ima više negdje manje lufta..
310 je meni, znaci prvi.
I nemaš nikakvih problema, backlight bleeding, gubljenje wifi tj signala mreže, lošiji zvučnik, slaba vibra?
Čak sam čital da se ekipa žali na neravnomjerno sklopljene rubove, tj negde ima više negdje manje lufta..
Ne, bas nista. Dobro zvucnik nije bas na razini HTC Onea ali je bolji od Xperie Z koju sam imao prije. Vibra mi se cini normalna.
Hebiga dečki ugasil mi se Nexus prije nego što sam opalio SS.
Ugl od 7 ujutro dosad (znaci 15h na batki), izduro je 4h SOT, stalno upaljen WiFi i 3G.
G2 jos uvijek dela, ima 20%, identicna vremena samo SOT je 3h i 20 min (standby 12h, ukupno 15h i 20 min).
Bum probal sutra opalit SS
Na G2 je oko 70-80, a na Nexusu sam držao auto
edit- ali imam problem sa softverom, Android system mi vuče 17%, a Android OS (bug) vuče 11%.
Na što, ne znam još.
evo kliknuo i kupio
vidim da mi je uredno skinilo sa kartice
sad cekat da dode..valjda bude dosao dok sam ovdje
evo kliknuo i kupio
vidim da mi je uredno skinilo sa kartice
sad cekat da dode..valjda bude dosao dok sam ovdje
Ako ti je dao da kupiš, odnosno dobio si konačni iznos + PDV, onda ti je prošlo.
Meni nije dalo već kod odabira kartice u Walletu
mob 399€ + 9.99€ shipping =408.99€
to mi je naplaceno
evo gledam na m-bankingu skinuto mi je 3131.58kn (410.27€ po tecaj kalkulatoru)
sad cekam