Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.463
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Nexus 5
gamer34 kaže...
Ja zapravo imam samo jednu ozbiljnu zamjerku za mobitel, a to je da ni Android 4.4 nema opciju da ukljucim najobicniji postotak baterije i to me stvarno iritira. Stalno se prica kako je android tolko napredniji od iOS-a koji ovu funkciju ima vec godinama.

Za postotak baterije imaš ovu aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent

Za obavijesti sa lampicom, postoji ova aplikacija (možeš izabirati različite boje za aplikacije itd): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite

13 godina
Fanu kaže...

cemu tolika navala na ovaj mobitel?

nema jos ni postenih recenzija, a i ova jedna koju sam procitao na theverge.com ne odusevljava (losa kamera + baterija)

na vergeu su smradovi koji su fanboyi i narrow minded majmuni.

u jednoj recenziji daju minuse za slican dizajn kao prethodnik,a kod applea to ne postoji,dapace ogroman plus sta je 5s identican mob ko i ip5. dok ip 5s dode 1000 dolara a nex 5 350 dolara mislim da se nema sta razmisljat

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
16 godina
speedy56 kaže...
gamer34 kaže...
Ja zapravo imam samo jednu ozbiljnu zamjerku za mobitel, a to je da ni Android 4.4 nema opciju da ukljucim najobicniji postotak baterije i to me stvarno iritira. Stalno se prica kako je android tolko napredniji od iOS-a koji ovu funkciju ima vec godinama

U AOKP ROM-ovima možete to sve mijenjati.

Možete staviti da vam batku pokazuje samo ikonicu, ikonicu s postotkom, krug s postotkom...

Signal isto - ikonica, s brojem, samo broj...

Meni nije teško povući dva prsta s vrha do pola ekrana da bih vidio postotak...

14 godina
Nexus 5

Yupieeeee konacno update, samo ne znam zasto je 4.4.2. I dali netko zna kako da saznam sto mi baca reklame s druge slike?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 23:41 (gamer34).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Te reklame ti baca browser ili neki zaostali cookie u njemu

4.4.2 donosi bugfix i cisti cache kod prelaska ART > Dalvik (tako nesto).

Ja sam dobio i 4.4.1 i 4.4.2, danas planiram otkljucat BL

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
14 godina

Hmmm ja uopce nisam dobio 4.4.1 vec odmah 4.4.2. A jel znas mozda kako da maknem to sto mi baca? I kako si zasad zadovoljan, ja zasasn nikakve promjene ne vidam, cak mi ni kamera nije nesto drukcija.

Edit: zapravo sad osjetim da je zvucnik glasniji, ali osim tog zasad nista.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 0:24 (gamer34).
17 godina
Nexus 5

Na kojoj ste mrezi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja vip.
17 godina
Nexus 5

The Verge

Update: the Nexus 5 is the best Android phone you can buy

Eto The Verge updateao review.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

2 1 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Evo došel OTA update 4.4.2 54mb..

Izgleda da sam preskočil 4.4.1

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Evo došel OTA update 4.4.2 54mb..

Izgleda da sam preskočil 4.4.1

Da, EU je preskočio 4.4.1

14 godina
neaktivan
Eol kaže...

Meni nije teško povući dva prsta s vrha do pola ekrana da bih vidio postotak...

J*ben trik...ovo nisam znal {#}

Još si mislim kak mi blesavo da baš moram prvo povuć dole pa stisnut ikonu da se toogles-i vide... {#}

Ima negdje neki popis "trikova" za Android 4.4 ?

EDIT: Meni još ne nudi update {#}

VIP sam, iako mislim da to nema nikakve veze

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 9:27 (padobranac-zagi).
17 godina
Nexus 5

Cisto da vidim, okinem antutu bench, i kad ono, n5 throtlla, score je bio 18000..

Pokrenem maloprije, i sad je ok...

29310....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ma to ti je nes cudno s tin benchmarcim i N5. Meni npr. Uvijek quadrant oko 9k a na HTC one je redovito bio oko 12k a on ima snap600.
17 godina
Nexus 5

Pa poznato je da n5 oce cpu throttlat...

Zato kaj sam videl u grafickom benchu di je fps manji 10-13fps...

A ima i po netu o tom govora..

Kolko vidim Quadrant je, 12357.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 9:11 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne razumijem zasto throttla? Jer evo ja sad kad sam pali benchmark mob je bio hladan i ne znam zasto bi throttlo.
17 godina
Nexus 5

Zagrije se dost, i onda cpu padne dost ispod 2.26..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne znam stvarno, kad sam poceo je bio hladan, a i kad je zavrsio nije bio bas vruc, puno vise se zagrije za vrijeme neke igare.
17 godina
Nexus 5

Koja svrha onda uopće tako jakog procesora u uređaju ako ga se ne može iskoristiti? Znači li to da su Snapdragon 600 i Snapdragon 800 u praksi ista stvar???

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 10:33 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Pa da mozes rec da ti je u mob snapdragon 800 :D
A sad salu nastranu, to nesto ne stima s tim benchmarcima i Nexusom jer u antutu je dosta losiji od drugih snap800 uredaja, dok je u 3d marku pri vrhu cak i bolji nego lg g2. Takoder sam nesto citao da mu se frekvencija spusta na relativno niskim temperaturama, ali to moram jos malo istrazit.
17 godina
gamer34 kaže...
Pa da mozes rec da ti je u mob snapdragon 800 :D
A sad salu nastranu, to nesto ne stima s tim benchmarcima i Nexusom jer u antutu je dosta losiji od drugih snap800 uredaja, dok je u 3d marku pri vrhu cak i bolji nego lg g2. Takoder sam nesto citao da mu se frekvencija spusta na relativno niskim temperaturama, ali to moram jos malo istrazit.

Još malo ćemo dobit male ventilatore na poleđini flagshipova {#}

Sad kad razmislim i nije loša ideja, kad neš igraš da se uključi, hladilo bi ti i ruke od znoja i mob {#} (i iscjedilo bateriju {#})

Iskreno mislim da su mobiteli postali pretanki, meni recimo nebi smetalo da su nešto deblji s većom baterijom i da se lakše hlade...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 10:54 (lllnuclearlll).
17 godina
Nexus 5

Bome 4.4.2 je donio očita poboljšanja drastično bolji video (stabilan fps u svim uvjetima) bolji fotić, i zvučnik je glasniji, to je to kaj sam primjetil zasad..

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
To su divote imanja Nexusa, kada nesto treba popravit Google djeluje brzo :D
14 godina

Jel se nekom pokvarila baterija na 4.4.2? Ja sam prije redovitl dobivao 4:30h screen on a sada jedva doguram do 4, a cak sam i manje koristio!?

EDIT: Sad sam procitao da se na 4.4.2 jos i poboljsala a meni ne. Jel moguce da mi poweramp trosi puno baterije jer ga nisam koristio do nedavno pa ne znam. Takoder dali je moguce da mi ono govno sto mi baca reklamu cucla bateriju i dali itko ima ideje kako da to maknem(pokusao cistit cache i cookise).

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 22:30 (gamer34).
17 godina
Nexus 5

@gamer, nekima se baterija pgoršala na 4.4.2..

OT: Ostali, probam instalirat Modern Combat 4 i Asphalt 7, veli mi: App not installed..

Kaje ko imal isti taj problem?

Opće ne kužim zakaj neće instalirat igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vjerojatno ne podrzava ART
17 godina
Nexus 5

A šitara, koma e..{#}

Sad sam instaliral dead trigger i dela...

Bem ti život... A reko idem sprobat malo grafiku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

@gamer, nekima se baterija pgoršala na 4.4.2..

Ma napravio reset i sad je opet normalno, cini se da je neka aplikacija hebala. Inace ART je jos nekoj beta fazi i nisu sve aplikacije kompatibilne, npr. mene je kad sam prebacio na ART whatsapp poceo zezat pa sam ipak vratio na dalvik.

16 godina
neaktivan
Nexus 5

nemam nexus 5 ali sam negdje procitao da je popravljeno sa zadnjim updejtom, da na 4.4.2 radi Whatsapp na ART-u, ako je kome bitna ta informacija. :)

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

N5 ide na reklamaciju.
1.backlight bleed, gornji desni kut, naravno vidljivo samo na crnoj podlozi..
2. power tipka se klima
3. vibru jedva da osjetim u džepu

4. Nadam se da naši nebu delali probleme oko garancije..

5. hrpa ljudi s istim tj sličnim problemom..
http://forum.xda-developers.com/show...515575&page=39

A i zapal me među prvim modelima (310)..

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 9:21 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice