Ma ne isplati se dati za omniu w 2200..
Ma ne isplati se dati za omniu w 2200..
Čuj, ja sam navikao već na Omniu 7 i svaki WP7 uređaj meni vrijedi para (osim ofc overpriced HTC-a), +ima malo više memorije od Xperie.
S druge strane, pošto sam koristio Desire HD i sada imam SGS3, svakako razumijem privlačnost androida, i mislim da bi mu bila bolja Xperia, Omnia W je tamo samo da vidi što "konkurencija" donosi.
Do 1500 Kn ili Lumiu 710 ili iPhone 3GS, možda uz ludu sreču uspiješ nabaviti i neki Galaxy S.
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Ljudi, ja sam se toliko zaljubio u mogućnosti tog EVO 3D mobitela da se jednostavno ne mogu pomiriti s tim da ga više nema kupiti. Još kad sam ga vidio na službenoj stranici...
Kao što rekoh, malo ću pričekati da vidim hoće li se stanje promijeniti, u protivnom mi dođe da napravim OVAJ očajnički potez (ako bih se uspio protegnuti do 2.400kn). Ali imajući na umu da će me PDV i carina ugušiti, ne znam što bih rekao.
Ako budem imao malo više kn na raspolaganju, pitat ću vas za preporuku nekog možda još boljeg modela (ili barem ekvivalent EVO 3D-a).
Ali, vidjet ću. Ako mi rikne mašina za robu (već joj centrifuga ne radi), ništa iz boljih modela.
Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Nemam se zašto uvrijediti. U pravu si. Zato to ni neću napraviti. Ako budem mogao kupiti neki novi u dućanu, kupit ću. Ako ne, idem na ovog s Njuškala.
Ljudi, ja sam se toliko zaljubio u mogućnosti tog EVO 3D mobitela da se jednostavno ne mogu pomiriti s tim da ga više nema kupiti. Još kad sam ga vidio na službenoj stranici...
Kao što rekoh, malo ću pričekati da vidim hoće li se stanje promijeniti, u protivnom mi dođe da napravim OVAJ očajnički potez (ako bih se uspio protegnuti do 2.400kn). Ali imajući na umu da će me PDV i carina ugušiti, ne znam što bih rekao.
Ako budem imao malo više kn na raspolaganju, pitat ću vas za preporuku nekog možda još boljeg modela (ili barem ekvivalent EVO 3D-a).
Ali, vidjet ću. Ako mi rikne mašina za robu (već joj centrifuga ne radi), ništa iz boljih modela.
Gledaj moras znati da EVO 3D ima isto svojih problema na koje se ljudi zale bez obzira na to sto je jako privlacan i dobar mobitel za kupiti..Mobitel se nije prodavao dobro i HTC je onda pokusao sa skoro 50 posto snizenom cijenom ali ni tada nije ostvario ocekivani rezultat te je maknut iz prodaje..( ne znam da li ovo jos vrijedi : ( http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/htc-evo-3d/db299/ )..Tesko da ces ga naci jer dok je bio snizen vecina ih je zavrsila po oglasnicima zbog lake zarade..Osobno bih radije isao na Xperia U ili P te Samsung Galaxy S 2..Ako vec ides na EVO 3D idi samo preko Njuskala jer ces proci skuplje ako ides preko eBay-a..
Može mi netko reći koliko je koštao evo3d prije nego što se rasprodao?
Može mi netko reći koliko je koštao evo3d prije nego što se rasprodao?
Kad je bio snizen mislim da je bio između 2200 - 2400 kuna..
na tele2 sajtu nevidim evo 3d
Nije vise u ponudi vjerovatno..
Nemaš ga nigdje više u ponudi.
Nema ga nigdje vise u ducanima... kupi na oglasniku
pa mislio sam da su se rasprodali samo u t-comu
za svoju cijenu htc wildfire je super mobitel..e da i noviji mobiteli od wildfirea nemaju cm10 dok je cm10 za wildfire u beta fazi...
Obicni HTC Wildfire u svoje doba i u toj kategoriji za tu cijenu je bio solidan mobitel..Sada vec ima puno boljih i jeftinijih uređaja koji pregaze Wildfire jer jednostavno 528 MHz ARM v6 procesor sa 384 megabajta RAM-a i bez GPU danas je jednostavno preslab..Ni custom ROM-ovi ni overclock-ovi tu ne pomazu puno ako se covjek s time ne zeli zezati..Normalan korisnik zeli samo da mu telefon radi kako treba cim ga kupi bez da ga je potrebno ROOT-ati , dizati takt procesora , mijenjati kernele i sl...Dzabe ti CM10 kad ce ostali noviji mobiteli dobivati sluzbene nadogradnje , a i kad ih ne budu dobivali custom ROM podrska ce im biti puno veca nego kod HTC Wildfire-a..
Ahahaahh! Ovo boldano ima moj stari PC iz 2001. godine! Ne mo'š vjerovat kako to sve napreduje...
Da mi je netko prije 10 godina rekao da ću imati mobitel koji će biti jači od mog tadašnjeg PC-a, rekao bih mu da je lud! Sorry na offtopicu.
za svoju cijenu htc wildfire je super mobitel..e da i noviji mobiteli od wildfirea nemaju cm10 dok je cm10 za wildfire u beta fazi...
Obicni HTC Wildfire u svoje doba i u toj kategoriji za tu cijenu je bio solidan mobitel..Sada vec ima puno boljih i jeftinijih uređaja koji pregaze Wildfire jer jednostavno 528 MHz ARM v6 procesor sa 384 megabajta RAM-a i bez GPU danas je jednostavno preslab..Ni custom ROM-ovi ni overclock-ovi tu ne pomazu puno ako se covjek s time ne zeli zezati..Normalan korisnik zeli samo da mu telefon radi kako treba cim ga kupi bez da ga je potrebno ROOT-ati , dizati takt procesora , mijenjati kernele i sl...Dzabe ti CM10 kad ce ostali noviji mobiteli dobivati sluzbene nadogradnje , a i kad ih ne budu dobivali custom ROM podrska ce im biti puno veca nego kod HTC Wildfire-a..
Ahahaahh! Ovo boldano ima moj stari PC iz 2001. godine! Ne mo'š vjerovat kako to sve napreduje...
Da mi je netko prije 10 godina rekao da ću imati mobitel koji će biti jači od mog tadašnjeg PC-a, rekao bih mu da je lud! Sorry na offtopicu.
Hahahh..Sjecam se da sam ja 2000 imao tek 256 megabajta RAM-a i stalno se hvalio svoim PC-jem , a pogledaj danas : mobilni cetverojezgreni procesori sa grafickim karticama i chipset-ima koji pokrecu vrlo zahtjevne igre i programe te na sebi imaju pravi mobilni OS na kojem mozes raditi milijon stvari..
Eh, da! Jednu jako važnu stvar sam zaboravio pitati! Imaju li ovi smartphone-i o kojima raspravljamo GPS antenu ili samo internetsku navigaciju? Navigacija mi je jedna od važnijih stvari, pa ne bi bilo dobro da mi internet promet kod navigacije pojede sve kune na računu.
I još jedno pitanje: ovi mobiteli koji podržavaju 3G - imaju li oni poseban utor za još jednu (podatkovnu) SIM karticu ili se podatkovna tarifa aktivira na postojećoj SIM kartici s govornom uslugom? To mi još nije sasvim jasno.
Defy+ u Vipu, nije neki ekran, ali je vodootporan!
Evo3D na oglasu, daleko najbolji izbor.
HD2 na oglasu takoder, ako imas volje tweakati
to bi bilo to
imaju li oni poseban utor za još jednu (podatkovnu) SIM karticu
Samo jedna sim kartica ide. Ostalo preko nje aktiviraš.
Nema kod njih više "S" za 1499 kn ?!
Onda ostatak
Dosta sam reklamirao svoju lumiu 710, ali stvarno je dobar mobitel. Što se tiče OS-a, wp je stvarno odličan. Uređaj je dosta i otporan, seljak sam (sa sela, ne ono na što se mislili) i nisam ga još pokidao. Na svima do sada je odlazio ekran, touch i sl.
Kamera nije extra, 5mp je po meni dovoljno. Za prave slike su osmišljeni fotoaparati. Vide bude stvarno dobar i kvalitetan, i ako se gleda na uređaju sve se vidi. Danas sam snimao vrtnju na ringišpilu (vrtuljku mal večem) i sve je bilo glatko.
Baterija ako si samo call n' text lik traje i do 3-4 dana. Surfanje ga zamori kao i svaki drugi i crkne za 50h uz korištenje IE-a, 3G-a, fotografiranje, aplikacija i sl.
Nije 3D, nije Amoled, nema [i] u prefiksu ali je mob za 1300kn stvarno dobar i toplo ga preporučujem
LP
Dosta sam reklamirao svoju lumiu 710, ali stvarno je dobar mobitel. Što se tiče OS-a, wp je stvarno odličan. Uređaj je dosta i otporan, seljak sam (sa sela, ne ono na što se mislili) i nisam ga još pokidao. Na svima do sada je odlazio ekran, touch i sl.
Kamera nije extra, 5mp je po meni dovoljno. Za prave slike su osmišljeni fotoaparati. Vide bude stvarno dobar i kvalitetan, i ako se gleda na uređaju sve se vidi. Danas sam snimao vrtnju na ringišpilu (vrtuljku mal večem) i sve je bilo glatko.
Baterija ako si samo call n' text lik traje i do 3-4 dana. Surfanje ga zamori kao i svaki drugi i crkne za 50h uz korištenje IE-a, 3G-a, fotografiranje, aplikacija i sl.
Nije 3D, nije Amoled, nema [i] u prefiksu ali je mob za 1300kn stvarno dobar i toplo ga preporučujem
LP
Zaboravio si navesti jedan od boljih stvari - Nokia Drive, što je da napomenem, besplatno, i ekran je taman dosta velik da se fino sve vidi.
LP
Zaboravio si navesti jedan od boljih stvari - Nokia Drive, što je da napomenem, besplatno, i ekran je taman dosta velik da se fino sve vidi.
Nije Amoled sam napisao, ali da, zaboravio sam napisati da je Nokia Clear Black tehnologija. Nije Amoled+ ali je veoma dobra na suncu. (hrvat sam :D)
Nokia Drive je legenda, dobar stari besplatni drug....uz dobru tarifu kao moju ovaj mob je hit, a i polako se razvija i hrvatski marketplace.
Baterija je bolesno kratka,prosjecan ekran,malo memorije,nema updejta vise,kvaliteta zvuka u pozivima je naprosto odvratna,a u slusanju muzike da ne govorim,koma,sramota...
Sam os je meni onak ok... brz fluidan ali ruzan i minimalistick... sad kome sta treba...
Sori al mob sa tako kratkom baterijom i losom kvalitetom poziva i zvuka opcenito ne isprobah jos, a to su veoma bitni elementi
Samsung omnia w je gro bolji izbor.
Kad je i imao svaki uredaj na planetu.
Ko da je to danas problem postici, Lumia 710 ne valja, jebiga, iskreno, za te novce, nek se malo protegne do HTC Sensationa, Optimus 2X-a.
Ili neka nade Galaxy S+ ili nesto slicno, idealan izbor.
Za 1500 mu je najbolje uzet optimus 2x i custom roma gore i ko da je problem navigaciju stavit... navigon.apk download i bam...