Motorola Moto G

poruka: 471
|
čitano: 149.035
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Prije sat vremena mi je baterija bila na 92% i kad sam ga opet uzeo mobitel je bio izgašen i baterija na 1% u ćemu je problem??

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Jeli zna di se može naručit osim mobcityja ? 10 20 dolara ne igraju ulogu...samo da je naručin...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Motorola Moto G
Shockwave kaže...

Prije sat vremena mi je baterija bila na 92% i kad sam ga opet uzeo mobitel je bio izgašen i baterija na 1% u ćemu je problem??

Ukoliko imaš instaliran task killer, deinstaliraj ga. Meni je on stvarao isti problem.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 2:22 (Shamrock).
12 godina
Motorola Moto G

Naručio sam ga prije par tjedana sa Ebay-a UK i došao mi je za 3 dana i s mobitelom sam prezadovoljan ....

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
njofra13 kaže...

Naručio sam ga prije par tjedana sa Ebay-a UK i došao mi je za 3 dana i s mobitelom sam prezadovoljan ....

Jesi li platio PDV ili ?

12 godina
Motorola Moto G

Obračunali su porez od 25% i mobitel je ukupno s dostavom ispao 1.175,00 kuna ...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
njofra13 kaže...

Obračunali su porez od 25% i mobitel je ukupno s dostavom ispao 1.175,00 kuna ...

dal imas  mozda  jos  link  na  tu ponudu  na  ebay -u  uk ?

dal je  8gb ili 16gb ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 23:39 (andr3j).
14 godina
neaktivan

gdje ga nadje po toj cijeni?

moze link?

14 godina
neaktivan
Motorola Moto G

ma kakvi

hoce 73 funte za dostavu

dali radim nesto krivo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Imam pitanje...surfajući, primjetio sam da je kitkat 4.4.2 donio dosta bugova (ili sam u krivu) oko 3g signala, sa sim karticama (ili to hvata samo indiju),sa slabijim volumenom u slušalici.

Ima li ovakvih anomalija kod vas i jesu li ispravljene?

I jeli JellyBean sa kojim dolazi bio pošteđen ovih mušica? Pošto mi telefon za dva dana dolazi u ruke i ako je sve ovo sa kitkatom potencijalni rizik, nebi ni updateao OS.

Hvala na savjetima!  (malo me deprimiralo masu natpisa sa ovim bugovima, premda o tome vrišti pola indije)

ex specijala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

njofra,daješ link s amazona.co.uk a naručio si sa ebay.co.uk gdje,kako kažeš, su ti obračunali pdv 25% !? Mislim,tko tu koga ...

sitnice prave savršenstva a savršenstvo nije sitnica
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 12:27 (balbino).
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

vjerovali ili ne, pojavila se u linksa. ja jucer kliknuo dvije. 1519kn dodje komad uz 5% popusta na online kupnju.

ex specijala

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Siskin kaže...

vjerovali ili ne, pojavila se u linksa. ja jucer kliknuo dvije. 1519kn dodje komad uz 5% popusta na online kupnju.

Hahahha, pojavila se i već nedostupna! Nema veze, ionako čekam LTE verziju sa micro sd karticom. {#}

13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

još sinoc je bilo sve označeno sa zelenim kružićima,sve poslovnice. jutros prazno {#}. Ja obavio kupnju iza ponoći. Imam običaj kod njih kliknuti onaj izbornik , najnoviji proizvodi u ponudi, inače ne bih primjetio.

ex specijala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Evo stigla moja iz Linksa.

- uredan račun i garancija 12 mjeseci

- piše zemlja porijekla USA, godina prozvodnje 2014

- u kutiji uputstva samo na engleskom, usb kabel i uredjaj

- napunio, pokrenuo i uzivam

- na njoj je bio kitkat 4.4.2

Ssytem 176.44.1_falcon_umts.retail.en.GB

Ja prezadovoljan!

ex specijala

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Da si naručio sa mobicity-a moga si je platit 1300 kn (iskoristis kupon pa ti kosta 135 funta)  i isto imas garanciju..Jedino sto je bezveze je da im treba 10 dana da ti mob dode......... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Znam ja to. Inače ne predstavlja mi ništa problem u razlici, radim i imam pristojnu plaću.  Pratio sam temu za mobicyti i prije 10 dana nije bilo na zalihama single sim. No svakako preporučam takvu kupnju, povoljnija je.

Za sada sam prezadovoljan.  Evo prvi dojmovi oko baterije koja me oduševljava.

Prvo pražnjenje sa 100% ka 25% = 1d:16h, display 5h:30min.

Evo sada drugo punjenje, stigao do 50% pražnjenja, 2d:0h, 3h display.

Uglavnom mail, whatsapp, viber, rss i slične nezahtjevne radnje (ne igram se i ne gledam video).

Kada je na wi-fi ne troši apsolutno ništa. Nevjerojatno, prenoći i wi-fi potroši 1%.  Prije bi mi mobiteli minimalno gutali 10-15% na wifi.

Zakon telefon.

ex specijala
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 19:50 (Siskin).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Moja dolazi kroz koji dan jedva cekam :) nadam se napredku nakon prestigia 4055...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Napredak je ko da vozite nekog jadnog clia ili punta i odjednom se pribacite u mercedes bmw ili slično... Jednostavno nemam rječi kako je mobitel fluidan brz i ne lagga čak nako što konstantno radi 12 dana nije ni jednom bloka uspori se ništa.. Preporuka svima za tu cjenu nećete nać bolje a kinezi kvalitetom nisu ni do kolina.. PS kamera koja je kao najlošija je skroz neloša bolja je od kamere sa curinog mi SE live with music koji je isto 5MP ....

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Motorola Moto G

jel prodaje tko ovdje motorolu?

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=motorola+moto+G evo ti pa traži ali cjene su ti paprene bolje ti ga je naručit sa mobicityja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=motorola+moto+G evo ti pa traži ali cjene su ti paprene bolje ti ga je naručit sa mobicityja...

I na mobicity je presskupo, 1600 za 16gb, 8gb 1400.. mislio sam jel tu ko prodaje neki koristeni, nekom kom je mozda dosadio 

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Horatio_Hornblower kaže...

I na mobicity je presskupo, 1600 za 16gb, 8gb 1400.. mislio sam jel tu ko prodaje neki koristeni, nekom kom je mozda dosadio 

o cem ti pricas? ako se nije nesto promjenilo od prije par mjeseci...sa mobicitya motorola moto g 16gb dodje do tebe ako je raspoloziva u max tjedan dana za 1424 kn tj. 150£. toliko sam ja platio prije par mjeseci a takva je cijena i sada. ni mi zao nit jedne kune. i nakon svih ovih mjeseci krcata appovima radi ko prvog dana. meni best buy mob..kaki kinez...;)

p.s. ako ti je i dalje skupo onda trazi dalje..a ako se pitas odkud ova gore cijena koju ja navodim...daj si truda i procitaj malo temu, nema 200 stranica 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 14:33 (Dandy).
17 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Tople preporuke!

Imam ju već pola godine (naručio si preko Amazona.uk bez carine za cca 1250kn u funtama) i prezadovoljan sam {#}

Definitivni best buy što se smartphona tiče.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Motorola Moto G

E ima li tko 4.4.3 ( moto g kupljen u uk), ako ima or kada i kako?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
babobabo kaže...

E ima li tko 4.4.3 ( moto g kupljen u uk), ako ima or kada i kako?

Službeni Android za Moto G je još uvijek 4.4.2 (Kit-Kat).

Ne znam planiraju li daljnje nadogradnje OS-a.

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Negdje sam citao da je vec 4.4.3 izasao prije mjesec dana a sad citam da je vec 4.4.4 izasao za indijsko podrucje, a ovdje nije ni 4.4.3 mozda su zaustavili 4.4.3 da bi odmah isli na 4.4.4 znaci treba cekati :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Imaš neke linkove na to?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Motorola Moto G
Koliko vidim na mobicityju, ima opcija i Moto G 4G, za manje od 1300kn, i ako se ne varam taj model ima utor za SIM kartice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice