Trebao bih vašu pomoć pri odabiru mobitela i da mi objasnite taj mobilni internet.
Što se tiče mobitela, treba mi neki sa touch screenom, koristio bih ga najviše za chat, slike, mail-ove... ali i kao GPS.
Trenutno razmatram Nokiu N97, jako mi se sviđa, ali neznam kakav je, pa ako ima neko iskustva s tim mobitelom,
neka mi kaže dal je dobar ili nešto nevalja.
Mobitel nebih kupovao nov, nego sam gledao po njuškalu i slično, jer su mi inače preskupi.
I da, dal mi možete objasniti Nokia OVI? Zanima me taj OVI Store, vidio sam da nudi puno odličnih i korisnih aplikacija.
Pretpostavljam da su aplikacije besplatne ali da se njihovo korištelje plaća i to tako da plaćam internet.
Pa sad, kad smo došli do tog pitanja, molio bih vas da mi malo pojasnite taj internet s mobitelom, koliko to košta,
koliko mi je potrebno (MB ili GB) za normalan rad s svim tim aplikacijama...
Kartica mi je iz T-Mobile.
Oprostite ako su ova pitanja glupa, ali dosad sam bio na starijem mobitelu koji se nemože mjeriti nipočemu sa ovima,
služio mi je samo za "zovi i šalji poruke", a sad kad kupujem novi, htio bi da me netko informira što je više moguće
o svim tim razmim opcijama i tome, da se nezaletim u to sve malo prebrzo pa se razočaram.
Unaprijed zahvaljujem na pomoći!