Mob do 800 kn

poruka: 45
|
čitano: 6.872
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mob do 800 kn

Dobar mobitel, imas ovdje vise o njemu...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Mob do 800 kn
xxxxx kaže...
ghaal.bringer kaže...

Evo sam na kraju kupio ode preko oglasnika na bug forumu lg arenu za 800 kn. Jesam dobro odlučio?Smijeh

Ovisi o tvojim potrebama.

Ja sam ti preporučavao smartphone mob za koji ima dosta više aplikacija i igara, ako će ti biti dovoljne java aplikacije onda je taj mob ok.

Ma meni te aplikacije nisu ni bitne toliko. Mobitel najviše koristim za razgovore, multimediju i nešto internet. Arena mi se činila za tu cijenu skroz ok a i hardverski mi se čini dobra. Mislio sam uzeti onu nokiu 5800 za 800kn šta si mi preporučio ali radi samo na 098, a dekodiranje bi mi izašlo još nekih 200-300kn

16 godina
ghaal.bringer kaže...
xxxxx kaže...
ghaal.bringer kaže...

Evo sam na kraju kupio ode preko oglasnika na bug forumu lg arenu za 800 kn. Jesam dobro odlučio?Smijeh

Ovisi o tvojim potrebama.

Ja sam ti preporučavao smartphone mob za koji ima dosta više aplikacija i igara, ako će ti biti dovoljne java aplikacije onda je taj mob ok.

Ma meni te aplikacije nisu ni bitne toliko. Mobitel najviše koristim za razgovore, multimediju i nešto internet. Arena mi se činila za tu cijenu skroz ok a i hardverski mi se čini dobra. Mislio sam uzeti onu nokiu 5800 za 800kn šta si mi preporučio ali radi samo na 098, a dekodiranje bi mi izašlo još nekih 200-300kn

Ma ako ne koristiš puno aplikacije onda ti je mob super, samo nabavi nekakvu veću memorijsku karticu za multimediju i to je to.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Tražiš neki touchscreen?

Uzmeš  ovo ili ovo (prvi je nešto bolji)

Nebi išao na ništa ispod ovoga, skupi tih 100 kn i nabavi jedan od ovih mobova.

optimus bolji od galaxy-ja..hmmm zasto?

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
16 godina
stevan94 kaže...
xxxxx kaže...

Tražiš neki touchscreen?

Uzmeš  ovo ili ovo (prvi je nešto bolji)

Nebi išao na ništa ispod ovoga, skupi tih 100 kn i nabavi jedan od ovih mobova.

optimus bolji od galaxy-ja..hmmm zasto?

Pa galaxy je definitivno bolji po ekranu i internoj memoriji ali ima jedan veliki minus - samsungova podrška - neće se micati s androida 1.5 što je velika glupost jer pola aplikacija neće raditi na njemu. (vjerojatno ima nekih rootanih romova, ali ipak je bolje kada imaš pravu podršku, uostalom tko zna kako rade ti neoficijalni romovi).

Optimus će uskoro imati android 2.1 (ili već ima, nisam baš upućen) što je velika prednost, a ima i nešto jači procesor i malo više rama.

16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Pa galaxy je definitivno bolji po ekranu i internoj memoriji ali ima jedan veliki minus - samsungova podrška - neće se micati s androida 1.5 što je velika glupost jer pola aplikacija neće raditi na njemu. (vjerojatno ima nekih rootanih romova, ali ipak je bolje kada imaš pravu podršku, uostalom tko zna kako rade ti neoficijalni romovi).

Optimus će uskoro imati android 2.1 (ili već ima, nisam baš upućen) što je velika prednost, a ima i nešto jači procesor i malo više rama.

uskoro,ja pricam o sadasnjosti! a to uskoro traje pola godine....

16 godina
stevan94 kaže...
xxxxx kaže...

uskoro,ja pricam o sadasnjosti! a to uskoro traje pola godine....

A slušaj ne mjenja se mobitel svaki mjesec, kad ga već kupuješ valjda gledaš neke njegove mogućnosti koje će ti moći pružiti u buduće.

16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

A slušaj ne mjenja se mobitel svaki mjesec, kad ga već kupuješ valjda gledaš neke njegove mogućnosti koje će ti moći pružiti u buduće.

ma znam . ali kad spomenu kako samsung ima losu podrsku-sto je tacno.nece da te updetaju na najnoviji android vec da moas kupiti novi mob :/ sramota

ali lg je isti takav. koliko najavljuju 2.1 na optimusu ja vec sada sumnjam da ce ikada biti nesto od toga :)

16 godina
stevan94 kaže...
xxxxx kaže...

ma znam . ali kad spomenu kako samsung ima losu podrsku-sto je tacno.nece da te updetaju na najnoviji android vec da moas kupiti novi mob :/ sramota

ali lg je isti takav. koliko najavljuju 2.1 na optimusu ja vec sada sumnjam da ce ikada biti nesto od toga :)

Neznam za LG, nisu još uvjek napravili sranj* kao samsung koji je rekao da je nemoguće staviti noviji android na galaxy zbog zahtjevnosti, a kada ga je netko neslužbeno portao da dokaže da se može, onda su jednostavno rekli da neće, a ovaj 2.1 za LG se ipak puno kraće čeka nego naprimjer za X10-ku koji još uvjek nije došao, a najavljen je odavno.

Ako ga ponovno odgode onda bih već mogao posumljati.

Šteta što samsung neće updateati svoj mob, AMOLED ekran je jako dobar i nalazi se samo na vrhunskim uređajima.

16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Neznam za LG, nisu još uvjek napravili sranj* kao samsung koji je rekao da je nemoguće staviti noviji android na galaxy zbog zahtjevnosti, a kada ga je netko neslužbeno portao da dokaže da se može, onda su jednostavno rekli da neće, a ovaj 2.1 za LG se ipak puno kraće čeka nego naprimjer za X10-ku koji još uvjek nije došao, a najavljen je odavno.

Šteta što samsung neće updateati svoj mob, AMOLED ekran je jako dobar i nalazi se samo na vrhunskim uređajima.

stvarno ne znam sta bi kupio.

optimus ima rezistivni TS tako da njega ne bih..

evo ovaj i7500 ima 1.5 android..jadno :D samo ne znam imaju li neki romovi i sl. da se ubace pa da radi 2.1... mada ja nemam pojma kako se to stavlja :/

wildfire ima malu rezoluciju,pa se bojim da li ce se moci igrice i sl.

i sta danas uzeti u tom cjenovnom rangu stvarno ne znam.

ja za mob mogu dati i vise od 500KM(2000kn) ako bas vrijedi :) samo ne mogu da vjerujem koliko su kod nas u sarajevu cijene skuplje u odnosu na vas.

kod nas je i wildfire preko 500km .... al eto

Trebao sam danas ici da isporbam neke mobove i da vidim cijene ali se sve iskomplikovalo pa idem preko vikenda..

Sta mi ti predlazes? mozda da se potrudim i kupim hero.on je malo vise od 600km. samo ne znam kako bi ga nosio u dzepu jer je iskrivljen?

14 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
xxxxx kaže...

stvarno ne znam sta bi kupio.

optimus ima rezistivni TS tako da njega ne bih..

evo ovaj i7500 ima 1.5 android..jadno :D samo ne znam imaju li neki romovi i sl. da se ubace pa da radi 2.1... mada ja nemam pojma kako se to stavlja :/

wildfire ima malu rezoluciju,pa se bojim da li ce se moci igrice i sl.

i sta danas uzeti u tom cjenovnom rangu stvarno ne znam.

ja za mob mogu dati i vise od 500KM(2000kn) ako bas vrijedi :) samo ne mogu da vjerujem koliko su kod nas u sarajevu cijene skuplje u odnosu na vas.

kod nas je i wildfire preko 500km .... al eto

Trebao sam danas ici da isporbam neke mobove i da vidim cijene ali se sve iskomplikovalo pa idem preko vikenda..

Sta mi ti predlazes? mozda da se potrudim i kupim hero.on je malo vise od 600km. samo ne znam kako bi ga nosio u dzepu jer je iskrivljen?

Možeš uzeti nokiu x6 ako ti android nije na prvom mjestu. Meni je ima prijetelj i mogu ti samo reći da bolji mobitel u tom cjenovnom rangu nećeš naći (neznam kakva je cijena tu kod vas, ali u hrvatskoj se može nabaviti za 1500kn nova)

16 godina
Mob do 800 kn

Pa ovako - nisam baš neki stručnjak za android mobove pa bi možda bilo dobro da pitaš i druge što misle.

Ali mislim da bi hero bio najbolji izbor - android 2.1, ok rezolucija, solidne performanse u 3d igrama tako da ako možeš skupiti lovu - go for it.

Mogao bi i pogledati htc dream i htc magic - telefoni slični herou ali bez multitoucha (iako imaju kapacitativni ekran) i sense ui-a. Jedino bi trebao pogledati koja je verzija androida na njima jer nisam baš našao informaciju dali su updateani.

Također i samsung i5800 izgleda kao jako dobar telefon (mislim da je uskoro updatean na 2.2, a ima i procesor od 667Mhz) pa ako ga slučajno nađeš jeftinijeg mogao bi pogledati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Pa ovako - nisam baš neki stručnjak za android mobove pa bi možda bilo dobro da pitaš i druge što misle.

Ali mislim da bi hero bio najbolji izbor - android 2.1, ok rezolucija, solidne performanse u 3d igrama tako da ako možeš skupiti lovu - go for it.

Mogao bi i pogledati htc dream i htc magic - telefoni slični herou ali bez multitoucha (iako imaju kapacitativni ekran) i sense ui-a. Jedino bi trebao pogledati koja je verzija androida na njima jer nisam baš našao informaciju dali su updateani.

Također i samsung i5800 izgleda kao jako dobar telefon (mislim da je uskoro updatean na 2.2, a ima i procesor od 667Mhz) pa ako ga slučajno nađeš jeftinijeg mogao bi pogledati.

pa to je otprilke to. pokusacu skupiti za heroa,mislim da vrijedi te pare. samo ne znam kako se updejta na 2.1. znam da je izasao sluzbeno od htc-a ali nikada prije nisam imao android ni htc. jel isto kao recimo kao kad instaliravam novi firmware na nokiji ili na sony ericsson?

i jos me malo buni onak kosi dizajn. posto idem u skolu i mobitel bi drzao u dzepu.pa ne znam kako to :D

16 godina
Mob do 800 kn

Nigdje nisam vidjeo da se ljudi žale na to.

Pitaj nekoga tko ga posjeduje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Nigdje nisam vidjeo da se ljudi žale na to.

Pitaj nekoga tko ga posjeduje.

i ja nisam vidio. ali mislim da je to zato sto ga pretezno kupuju stariji ljudi i nosaju ga u futrolama... :/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice