Micro SD ne radi

poruka: 8
|
čitano: 4.969
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Micro SD ne radi

Pozdrav!

Novi sam ovdje i nisam siguran jesam otvorio temu u pravom odjeljku... ako nisam ispričavam se.

Znaći imam micro SD karticu od 2 gb i stara je nekih godinu dana,do neki dan je normalno radila i od jednom ju više nije htjelo prepoznat....da li se to može kako popravit je imam važnih stvari na njoj... kada je kartica u mob. i spojim mob. preko usb kabela u komp. kaže pliease insert disc, a kada karticu stavim u adapter pa u fotić, jer nemam drukčiji čitač kartica,prepozna izmjenjivi disk i kada kliknem na njega otvori ga ali nema ništa u nutra... Pa me zanima da li se to ikako može popraviti? Jer sam siguran da nije formatirana i da su podaci na njoj...također kada idem skenirati da obriše viruse kaže error opening... pa ako netko možda zna šta treba napraviti,bio bih zahvalan!

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Micro SD ne radi

Ljudi pomagajte pliz :( 

17 godina
neaktivan
Micro SD ne radi

Probaj na drugom kompu, drugi čitač kartica...

U najgorem slučaju format. Tako je meni odjednom poludila Micro SD kartica od 8GB koju sam dobio sa LG Renoirom, na kraju morao formatirati.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajoj...a ako formatiram onda se sve briše sa nje?!  A na njoj skoro dvije godine uspomena(slika) Ako ne može nikako drukčije osim formatiranja onda radije uzmem bat od 10kg i sprešam je {#}  A jel se može preko kakvih programa napravit data recovery il nešto?

tnx!

15 godina
neaktivan
Micro SD ne radi

Pa jesi probao izvaditi i vratiti karticu? (znam da je glupo ali vecina ljudi ovo ne radi)

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...

Pa jesi probao izvaditi i vratiti karticu? (znam da je glupo ali vecina ljudi ovo ne radi)

Ne jednom... više puta... :(

15 godina
neaktivan

mozda bi mogao formatirati karticu  pa onda s nekim programom probat vratit natrag podatke...ja sam uspio sa kartice vratiti neke zabunom obrisane slike...

pokusaj sa nekom drugom karticom, stavi hrpu slika, zapamti tocno sta svi sve stavio, formatiraj, i onda sa ekim softverom vrati natrag...

15 godina
neaktivan

dobra ideja... :) pokušat ću

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice