- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Update sistema po treći put, nemam mir nikako.
5.6.5.17 beta na M2 Note, i dalje nikakvih problema, jedino što sam opazio da je bolje jest da kamera brže okida i brži je AF.
Planiram kupiti M2 note Asia spec (tako pise u oglasu) pa ako neko moze da mi pojasni.Da li cu imati problema sa play store-om,update na zadnji flyme itd ?
Da,ali pitam za verziju za azijsko trziste?
Planiram kupiti M2 note Asia spec (tako pise u oglasu) pa ako neko moze da mi pojasni.Da li cu imati problema sa play store-om,update na zadnji flyme itd ?
To je M2 Note verzija sa A(asian) a ne I(international) softwareom.
Na njemu nemaš GAPPS aplikacije nego ih moraš skinuti a update ide kao i kod I verzije i tu nema problema.
Jedan i drugi rade na istim mrežnim frekvencijama.
Za koje novce?
Bio ti je u ST-u na njušci za 900HRK koliko sam i ja svoga platio ali sa garancijom, super ponuda.
Mob je zvjer i mislim da ga neću mijenjati sigurno dugo.
Znam da je Azijska verzija,nego me zanima da li osim toga sto nema fabricki google apps,necu imati nikakvih problema sto se tice update-a i sl.
Ja sam iz Srbije,tako da sam ga nasao za 150e na oglasima (nov,full pakovanje sa 1g garancije)
GAPPS možeš skinuti na bilo koji android ako ih nema i nema problema.
Kupi, bolje nećeš naći.
Da li postoji flyme 5 za Asia verziju ? Na flyme sajtu postoji samo Global i Indian verzija.Pretopstavljam da za Asia ide Indian verzija ali ipak da proverim,pa ako neko zna bio bih mu zahvalan.
Da li postoji flyme 5 za Asia verziju ? Na flyme sajtu postoji samo Global i Indian verzija.Pretopstavljam da za Asia ide Indian verzija ali ipak da proverim,pa ako neko zna bio bih mu zahvalan.
Postoji.
Ja imam jedan problem sa betom, kada priključim mob na aux port, autoradio videoklipovi se sami zaustave.
Nije mi jasno u čemu je problem, pokušao sam svašta, mijenjati beta video player, sa default na drugoga i obratno i sve isto.
Sve ostalo radi kao sat, dvije kartice, tri dana ga ne punim a obavljam pozive i malo ws-a.
U prosjeku 150 poziva dnevno, jutro bar sat vremena surfanja i yt tokom posla.
A ne želim stable, pokušavam naći neko rješenje.
Pojavio mi se problem sa eranom,koliko sam skužio kad se mob zagrije pojave mi se okomite crvene crte po ekranu ,kao da se boje "razliju" ,itko imao takvih problema?
Ma neda mi se opet rootati, pa brisati bloat.
Ja ne zamrzavam aplikacije nego ih pobrišem, a ima jedno 20 tak aplikacija koje treba pobrisati.
Ostaviti ću ovu beta verziju, hebe me se za aux.
Ja sam stavio ovu zadnju global stable verziju, 5.1.6.0
Sve radi, jedino ne ide root, kada pokusam napise da ne moze kontaktirati server, tu su nesto zeznuli.
Kazu da moze s Kingrootom,ali taj program pun smeca.
Settings > Security>Root Permission
Flyme account imam po Settings>Accounts
Flyme account
Settings, security i onda root.