MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 364.560
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: MEIZU M2 Note
Imam jedno pitanje. Je li istina to da na stranicama za besplatni iphone stvarno stigne? Ja sam se htio registrirati i traži me ID. Bojim se da to nije neka prevara

0 2 hvala 0
14 godina
Nevjerovatno da ima još bedastih i naivnih ljudi... Inače si OT, probaj pa nam javi! 😂
PROTIV
14 godina
MEIZU M2 Note

Update sistema po treći put, nemam mir nikako.

5.6.5.17 beta na M2 Note, i dalje nikakvih problema, jedino što sam opazio da je bolje jest da kamera brže okida i brži je AF.

root

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Planiram kupiti M2 note Asia spec (tako pise u oglasu) pa ako neko moze da mi pojasni.Da li cu imati problema sa play store-om,update na zadnji flyme itd ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Stvarno odličan uređaj i odličan software, mislim da sada nakon skoro 4 mjeseca druženja Meizu mogu preporučiti svakom
13 godina
neaktivan

Da,ali pitam za verziju za azijsko trziste?

9 godina
Nemam pojma
14 godina
ivan95manic kaže...

Planiram kupiti M2 note Asia spec (tako pise u oglasu) pa ako neko moze da mi pojasni.Da li cu imati problema sa play store-om,update na zadnji flyme itd ?

To je M2 Note verzija sa A(asian) a ne I(international) softwareom.

Na njemu nemaš GAPPS aplikacije nego ih moraš skinuti a update ide kao i kod I verzije i tu nema problema.

Jedan i drugi rade na istim mrežnim frekvencijama.

Za koje novce?

Bio ti je u ST-u na njušci za 900HRK koliko sam i ja svoga platio ali sa garancijom, super ponuda.

Mob je zvjer i mislim da ga neću mijenjati sigurno dugo.

root
13 godina
neaktivan

Znam da je Azijska verzija,nego me zanima da li osim toga sto nema fabricki google apps,necu imati nikakvih problema sto se tice update-a i sl.
Ja sam iz Srbije,tako da sam ga nasao za 150e na oglasima (nov,full pakovanje sa 1g garancije)

14 godina
MEIZU M2 Note

GAPPS možeš skinuti na bilo koji android ako ih nema i nema problema.

Kupi, bolje nećeš naći.

root

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li postoji flyme 5 za Asia verziju ? Na flyme sajtu postoji samo Global i Indian verzija.Pretopstavljam da za Asia ide Indian verzija ali ipak da proverim,pa ako neko zna bio bih mu zahvalan.

14 godina
ivan95manic kaže...

Da li postoji flyme 5 za Asia verziju ? Na flyme sajtu postoji samo Global i Indian verzija.Pretopstavljam da za Asia ide Indian verzija ali ipak da proverim,pa ako neko zna bio bih mu zahvalan.

Postoji.

root
9 godina
Probajte najnoviji stable rom, instalacija traje samo 6 min. jer nema više optimizacije aplikacija 😃

1 0 hvala 1
14 godina
MEIZU M2 Note

Ja imam jedan problem sa betom, kada priključim mob na aux port, autoradio videoklipovi se sami zaustave.

Nije mi jasno u čemu je problem, pokušao sam svašta, mijenjati beta video player, sa default na drugoga i obratno i sve isto.

Sve ostalo radi kao sat, dvije kartice, tri dana ga ne punim a obavljam pozive i malo ws-a.

root
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2016 17:57 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
9 godina
Tri dana ??? Pa ti uopće ne koristiš smartphone 😃. Btw meni često ne izdrži ni cijeli dan. Probaj stable

0 0 hvala 0
14 godina
Gogo222 kaže...
Tri dana ??? Pa ti uopće ne koristiš smartphone 😃. Btw meni često ne izdrži ni cijeli dan. Probaj stable

U prosjeku 150 poziva dnevno, jutro bar sat vremena surfanja i yt tokom posla.

A ne želim stable, pokušavam naći neko rješenje.

root
9 godina
Zašto ne želiš stable? Ima neki bitan razlog ? Btw. radi odlično isto ko i beta
13 godina
MEIZU M2 Note

Pojavio mi se problem sa eranom,koliko sam skužio kad se mob zagrije pojave mi se okomite crvene crte po ekranu ,kao da se boje "razliju" ,itko imao takvih problema?

0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Ma neda mi se opet rootati, pa brisati bloat.

root

0 0 hvala 0
9 godina
Jaki problem rootanje ? Samo se prijaviš na Flyme account. Kineski bloatware samo zamrzneš sa App Quarantine i pri svakom novom flashanju ti ostanu u karanteni.
9 godina
Ne trebaš brisati ništa ako zamrzavaš.
9 godina
Brijem da je to za servis
14 godina
Gogo222 kaže...
Jaki problem rootanje ? Samo se prijaviš na Flyme account. Kineski bloatware samo zamrzneš sa App Quarantine i pri svakom novom flashanju ti ostanu u karanteni.

Ja ne zamrzavam aplikacije nego ih pobrišem, a ima jedno 20 tak aplikacija koje treba pobrisati.

Ostaviti ću ovu beta verziju, hebe me se za aux.

root
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Ja sam stavio ovu zadnju global stable verziju, 5.1.6.0

Sve radi, jedino ne ide root, kada pokusam napise da ne moze kontaktirati server, tu su nesto zeznuli.

Kazu da moze s Kingrootom,ali taj program pun smeca.

0 0 hvala 0
9 godina
Objasnio sam ti zašto je bolje zamrzavanje. Ja dam isto u početku brisao, ali one se ponovo pojave kod svakog novig flasha
9 godina
Čekaj malo, probao sam taj global ali nigdje nema opcija root, tj nema user centra pomoću kojeg se logiraš na Flyme. Gdje si ti to našao ?
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Settings > Security>Root Permission

Flyme account imam po Settings>Accounts

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 11:31 (acerRI).

0 0 hvala 0
9 godina
Ne, toga nije bilo kod mene
9 godina
Nema niti Root Permission niti
Flyme account

0 0 hvala 0
14 godina
Gogo222 kaže...
Čekaj malo, probao sam taj global ali nigdje nema opcija root, tj nema user centra pomoću kojeg se logiraš na Flyme. Gdje si ti to našao ?

Settings, security i onda root.

root
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice