Live captions

poruka: 3
|
čitano: 647
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Live captions

greškom sam nešto kliknuo dok sam pojačavao zvuk i sad mi se pojavljuju usrani live captions, što je najgore više ih ne mogu ugasiti

dakle uđem u postavke i opcija isključenja je zatamnjena, kako se riješit tog govneta

mob je pixel 6a, android 16

EDIT

našao, mora se skrolnut obavijesti odozgora i onda u obavijestima ima za kliknut ugasi live captions

kad ideš direktno na opcije onda je opcija za gašenje toga zamračena dok u obavijestima ne isključiš... koja debilana teža

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 5:23 (picajzla0707).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Live captions
picajzla0707 kaže...

greškom sam nešto kliknuo dok sam pojačavao zvuk i sad mi se pojavljuju usrani live captions, što je najgore više ih ne mogu ugasiti

dakle uđem u postavke i opcija isključenja je zatamnjena, kako se riješit tog govneta

mob je pixel 6a, android 16

EDIT

našao, mora se skrolnut obavijesti odozgora i onda u obavijestima ima za kliknut ugasi live captions

kad ideš direktno na opcije onda je opcija za gašenje toga zamračena dok u obavijestima ne isključiš... koja debilana teža

Ja kad idem da pojačam zvuk, na dnu se nudi opcija live captions, samo klik na to da bude kosa crta 

12 godina
Re: Live captions
T700 kaže...

Ja kad idem da pojačam zvuk, na dnu se nudi opcija live captions, samo klik na to da bude kosa crta 

bit će da sam to slučajno kliknuo, ali je glupo da je ta opcija odmah i nestala umjesto da je na istom mjestu i isključiš ako je već bila greška

onda sam otišao direkt u settings i svaka opcija isključenja ostane zamračena, što je dodatna glupost 

tek kad sam spustio obavijesti pokazalo mi se opcija za isključenje

teška debilana

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice