LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 285.113
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
CroNk3r kaže...

Meni je preko OTA KRT16S, nemam nista custom, cak niti nije rootan mob(nema potrebe za tim)

Malo o KitKat-u:

Mobitel je malo brzi, kolko sam danas primjetio baterija se i nije nesto poboljsala(same sh*t), nekoliko novih opcija, sve u svemu malo su ispeglali JB i dodali koju novost.

BTW nigdje ne mogu naci di ukljuciti ART, nemam ni u setingsima Developer options... Zna mozda netko vise o tome?

Odeš u postavke, O telefonu, stisni 7 puta na Broj međuverzije dok ne otključaš Developers options. Tamo ti je opcija za ART ali to je sve beta, od ART zapravo još niti nema nikakve koristi.

LG Google Nexus 4
14 godina
neaktivan

Evo napravio sam factory reset moba, ali opet ista stvar..u stvari još gore, nemam sada niti jedne aplikacije kako sam napravio reset a problem isti..znači gore mi je veza od interneta i signala (nebitno WIFI ili 3G mreža jer sam probao na oboje) onako sivo, nije plavo, a internet radi najnormalnije...i onda kad ce ocu ulogirati u google play javi kako je neuspjela prijava jer nisam na internetu wtf?!?! neznam šta da isprobam jer nemogu niti na youtube niti google play niti gmail, znači ništa..moram ovo srediti hitno

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
strbi kaže...

Evo napravio sam factory reset moba, ali opet ista stvar..u stvari još gore, nemam sada niti jedne aplikacije kako sam napravio reset a problem isti..znači gore mi je veza od interneta i signala (nebitno WIFI ili 3G mreža jer sam probao na oboje) onako sivo, nije plavo, a internet radi najnormalnije...i onda kad ce ocu ulogirati u google play javi kako je neuspjela prijava jer nisam na internetu wtf?!?! neznam šta da isprobam jer nemogu niti na youtube niti google play niti gmail, znači ništa..moram ovo srediti hitno

Ma rokni samo KRT16S Factory image i gotovo! Imat ćeš zadnji službeni KK i sve će radit kako treba.

EDIT: Factory image možeš skinuti ovdje: LINK (Samo pazi da skineš za mako (Nexus 4) a ne neki drugi uređaj.)

Ovdje ima objašnjeno kako se to radi: LINK

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 17:29 (Kordy).
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
strbi kaže...

Ma rokni samo KRT16S Factory image i gotovo! Imat ćeš zadnji službeni KK i sve će radit kako treba.

EDIT: Factory image možeš skinuti ovdje: LINK (Samo pazi da skineš za mako (Nexus 4) a ne neki drugi uređaj.)

hmm znam da imam taj mako, koji je to link? skidam trenutno ovaj Factory Images "occam" for Nexus4

17 godina
odjavljen
strbi kaže...
Kordy kaže...
strbi kaže...

hmm znam da imam taj mako, koji je to link? skidam trenutno ovaj Factory Images "occam" for Nexus4

occam = mako 

LG Google Nexus 4
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
strbi kaže...
Kordy kaže...
strbi kaže...

occam = mako 

fala, pomogo si lajbeku :D javim kako je završilo 

16 godina

{#}

nisam prebacio na slijedeću stranicu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 17:45 (steve90).
16 godina

Kako vam drži baterija na Nexusu 4?Dvoumim se između Galaxy S4 Minija i Nexusa 4.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
emerik kaže...

Kako vam drži baterija na Nexusu 4?Dvoumim se između Galaxy S4 Minija i Nexusa 4.

Po pitanju baterije S4mini > N4. Kolika je točno razlika ne znam. Trajanje ovisi o korištenju {#}

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 21:54 (Kordy).
14 godina
neaktivan

Sredio sam sve...Valjda najgorih 3-4 sata u životu..pokušavao sam na sve žive i nežive načine vratiti stock 4.3 jer je buraz nekim čudom neki fail sjebo u system.img ...nikako nisam mogao direkt preko recovery-a pa sam sve riješio korak po korak flashajući bootloader,pa radio,kernel itd itd i sve to kroz cmd..čak ni to kroz cmd nije prošlo glatko...stalno neki errori, pizdddiceeeeE mile mamine ...al dobro ..flashao 4.3 OTA i odmah stigao update na 4.4. ,a burazu još ništa .neka samo čeka on :) ...nikad gora muka al sam bar to usavršio sad..ako će tko imati kakav sličan problem, a da mu treba pomoć neka se javi na PP

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 22:23 (strbi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne kužim. Meni od malo prije stoji poruka u settings pod Ažuriraj ..  "čeka se update na 4.4. do 22:37"  zar nije trebal sam krenut updejt OTA, nakon "Ažuriraj sada" ?

Edit: Ovak mi stoji od jučer .. I niš se ne događa...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 9:53 (Nick_Diamond).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odlican je ART, danas sam ga ujutro ukljucio i baterija sad bec 13 sati, 1 sat screen on-auto brightness, wifi i 3g stalno ukljuceni, malo surfanja, pola sata igrica i ostalo mi je jos 78% baterije

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 12:00 (CroNk3r).
15 godina
neaktivan

Na koju foru ti je takva baterija? {#}

NEXUS 5 PORT 4.4 KRT16S sa franco kernelom i ARTom upaljenim

Isto auto brightness, WIFI i 3g se pale/gase po llami.

Općenito ART je samo ubrzao malo telefon, ostalo je sve isto

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 15:13 (juwa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebam malu pomoć ...koja je ova tema/launcher ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
juwa kaže...

Na koju foru ti je takva baterija? {#}

NEXUS 5 PORT 4.4 KRT16S sa franco kernelom i ARTom upaljenim

Isto auto brightness, WIFI i 3g se pale/gase po llami.

Općenito ART je samo ubrzao malo telefon, ostalo je sve isto

Nemam pojma, pogledaj da ti ne bi bio NFC ukljucen, one lokacije imam na onoj novoj opciji da mi ne pregledava stalno nego tu i tamo...

Evo SS: pred sat vremena sam ga stavio punit(neznam zasto mi nije resetiralo bateriju...) i bio je na 17%:

I zanemarite ove vlakice kaj sam igrao {#}

:D
14 godina

Ovaj 4.4 update je odlican, stvarno je sve ubrzano dosta, nema vise uopce lagga nigdje ovo sta sam ga koristio.

Nexus 7 se takodjer preporodio s njim, zakon.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

NFC koristim pa je bio uključen, probat ću sad par dana bez njega pa ćemo vidjet kako će se ponašat. 

Nove lokacije su mi na battery saving, tu nebi smio biti problem. 

Vlakići su zakon {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 21:03 (juwa).
14 godina
neaktivan

Kako postaviti da mi pozadinska slika koju imam na mobitelu bude i u meniu, ako se to moze da postavim da mi nebude crna pozadina u meniu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

forsirao sam update brisanjem onog google service frameworka... stavio sam onaj nexus5 launcher i novi google search, mob radi fluidnije i onaj art runtime bi u budućnosti mogao bit odličan.. sve u svemu zadovoljan s 4.4

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Google opet ima onu glupu gresku i to sad na 4.4 ... A to je da radis na mobu, on se zamrzne i reboota -.- na 4.3 je bila i evo je sad i na 4.4 -.- dok su decki na paranoid androidu to rijesili.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
neaktivan

Bilo je na 4.3 i to samo na određenim kernelima. Nešto si krivo radio jer sam već 2 tjedna bez reboota na 4.4 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nevjerujem da je krivo jer je islo u fastbootu flash-all.bat, znaci da je cijeli obrisan i sve ponovno instalirano, mozda je neka od app koje koristim nekompatibilna, morat cu malo istrazit.
15 godina
neaktivan

Meni se to događa na Touch Controlu, kad zaswajpam on se resetira, nije kompatibilan franco194 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Strbi, to ti je novi KitKat izbornik s Nexusa 5. Možeš ga instalirati ako si napravio update na novi Android 4.4. Evo linka: http://www.androidfilehost.com/?fid=23212708291676903

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 10:37 (marchoffmmann).
14 godina
neaktivan

Još jedno pitanje/problem :) 

Sad kako sam bio stavio Android 4.4 i prebacio na ART nemogu instalirati WhatsApp, javlja kao grešku prilikom instalacije kod -24, kako to riješiti? Treba mi WhatsApp stvarno, otključan mi je bootloader ali mi se izbrisao recovery.

Vratio sam nazad na Dalvik ali opet ne radi, kako da sada wipam dalvik cache bez recoverya ili moram opet stavljati recovery. Možda pomogne wipanje, ima li tko kakavo drugo riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

Sad kako sam bio stavio Android 4.4 i prebacio na ART nemogu instalirati WhatsApp, javlja kao grešku prilikom instalacije kod -24, kako to riješiti? Treba mi WhatsApp stvarno, otključan mi je bootloader ali mi se izbrisao recovery.

Vratio sam nazad na Dalvik ali opet ne radi, kako da sada wipam dalvik cache bez recoverya ili moram opet stavljati recovery. Možda pomogne wipanje, ima li tko kakavo drugo riješenje?

What's up ne radi na kitkatu. Ocekuje se ispravak u iducem updateu.

13 godina
neaktivan
Radi na kitkatu i to super, evo ja koristim od kad san napravio update na kitkat.
15 godina
strbi kaže...

Mislim da ne radi na ART-u. Pa kad isključiš ART, onda bi trebao proraditi.

14 godina
neaktivan
marchoffmmann kaže...

Strbi, to ti je novi KitKat izbornik s Nexusa 5. Možeš ga instalirati ako si napravio update na novi Android 4.4. Evo linka: http://www.androidfilehost.com/?fid=23212708291676903

Zato su ikone tolko ogromne?

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
13 godina
neaktivan

Tak je. Whatsapp ne radi na Artu. Valjda bude uskoro update i za to...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice