LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 285.156
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

4.4. update OTA ... bude to ? Pa kolko je prošlo već ... cccc

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
Nick_Diamond kaže...

I ja cekam, svaki dan refresh i opet nista {#}

:D
13 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
Nick_Diamond kaže...

kazu da je OTA za Nexus uredjaje krenuo prije 3 sata. cekalo se zbog bugfixa nekakvog. 

edit: OTA if you already sideloaded 4.4. If you're still on 4.3, you got nothing.

Bravo Google.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 8:42 (GuardianOTB).
17 godina
odjavljen
GuardianOTB kaže...
CroNk3r kaže...
Nick_Diamond kaže...

kazu da je OTA za Nexus uredjaje krenuo prije 3 sata. cekalo se zbog bugfixa nekakvog. 

edit: OTA if you already sideloaded 4.4. If you're still on 4.3, you got nothing.

Bravo Google.

Gdje si to pročitao? Evo dokaz za update sa 4.3 na 4.4 (OTA): http://www.androidcentral.com/nexus-4-kitkit-ota-updates-are-starting

LG Google Nexus 4
13 godina
neaktivan
Kordy kaže...
GuardianOTB kaže...
CroNk3r kaže...
Nick_Diamond kaže...

Bravo Google.

Gdje si to pročitao? Evo dokaz za update sa 4.3 na 4.4 (OTA): http://www.androidcentral.com/nexus-4-kitkit-ota-updates-are-starting

u komentarima ispod. nadam se da nije istina. mislim da za nexusa predugo cekamo update, obzirom da je motorola x dobila - u US-u.

13 godina
neaktivan

Predugo se čeka...da.

Pitanje, ja se upravo prebacil sa VIP-a na Tomato i imam dojam ko da je mob sporiji ??

AnTuTu na VIpu: 16730, na Tomato Sim-u 15243. Mislim, ne bi trebalo imati veze... al imam dojam da sad maaalo laga tu i tam.

Valjda brijem :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Nick_Diamond kaže...

Predugo se čeka...da.

Pitanje, ja se upravo prebacil sa VIP-a na Tomato i imam dojam ko da je mob sporiji ??

AnTuTu na VIpu: 16730, na Tomato Sim-u 15243. Mislim, ne bi trebalo imati veze... al imam dojam da sad maaalo laga tu i tam.

Hebo te antutu, to nije pokazatelj nicega, a i ne vjuerujem da bi sim imao takav utjecaj na mobitel.

BTW: Ja jos nisam dobio OTA

13 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
Nick_Diamond kaže...

Predugo se čeka...da.

Hebo te antutu, to nije pokazatelj nicega, a i ne vjuerujem da bi sim imao takav utjecaj na mobitel.

BTW: Ja jos nisam dobio OTA

ni ja

14 godina
neaktivan
||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Noup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
13 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

eto ni meni kad se vec bacamo u negacije :D

13 godina
neaktivan
Imam 4.4 od kad se pojavio factori image, no bateriom nisam zadovoljan, puno brze se isprazni nego na 4.3.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina

Evo pool:

Jeste li dobili OTA update:

1 Jesam
7 Ni ja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

od kada sam napravio ovo ne dolaze mi notifikacije od Hangoutsa, what's upa ni FB messangera... ideas?

13 godina
GuardianOTB kaže...

od kada sam napravio ovo ne dolaze mi notifikacije od Hangoutsa, what's upa ni FB messangera... ideas?

Zato što si time promijenio primarni ID tvog uređaja. Evo detalji i zašto to ne bi trebalo raditi.

http://www.androidpolice.com/2013/11/20/google-engineer-dan-morrill-sheds-some-light-on-the-nexus-ota-process-urges-you-to-never-clear-google-service-framework-data/

13 godina
neaktivan
ViperOne kaže...
GuardianOTB kaže...

Zato što si time promijenio primarni ID tvog uređaja. Evo detalji i zašto to ne bi trebalo raditi.

http://www.androidpolice.com/2013/11/20/google-engineer-dan-morrill-sheds-some-light-on-the-nexus-ota-process-urges-you-to-never-clear-google-service-framework-data/

tako mi i triba kad se bavim glupostima. A nista negdi cu se log out-at, drugdje data izbrisat. uglavnom fun :D

13 godina
neaktivan

A i ja sam očistil taj google frame network... al ne vidim nikakve posljedice... ni bolje, ni loše {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...

A i ja sam očistil taj google frame network... al ne vidim nikakve posljedice... ni bolje, ni loše {#}

na ovom linku lipo kaze: kad pobrises data od frame networka promijenis ID od moba i google ga cita kao da je napravljen factory reset. znaci da bi mi dolazili notifications morao sam pobrisat data od FB msg, log out and in od Hangoutsa, what's up mi nije diran. doduse sto se pise na netu na 4.4 imaju problem s what's upom kojeg ce rijesit u buducim updateovima :D

13 godina
GuardianOTB kaže...
Nick_Diamond kaže...

na ovom linku lipo kaze: kad pobrises data od frame networka promijenis ID od moba i google ga cita kao da je napravljen factory reset. znaci da bi mi dolazili notifications morao sam pobrisat data od FB msg, log out and in od Hangoutsa, what's up mi nije diran. doduse sto se pise na netu na 4.4 imaju problem s what's upom kojeg ce rijesit u buducim updateovima :D

Whatsapp ne radi na 4.4 ako ga prebaciš iz Dalvik u ART runtime. Znači vratiš se na Dalvik ako si mijenjao i WA bi trebao radit.

15 godina

Meni dosao Kit Kat, sad samo treba napuniti mob jer mi je battery too low to update. 

Sutra javim dojmove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ima modificirani koji moze raditi ali ima nuspojava i mislim da nw mozes nadograditi.
ja
13 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
Nick_Diamond kaže...

Evo primjetil sam jedino da mi hangout poruke kasne u dolasku. Znači moral bi i ja napravit isto? Sam kakve veze ima Facebook data sa tim?

13 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...
GuardianOTB kaže...
Nick_Diamond kaže...

Evo primjetil sam jedino da mi hangout poruke kasne u dolasku. Znači moral bi i ja napravit isto? Sam kakve veze ima Facebook data sa tim?

LOG out pa opet in iz hangoutsa pa ce notification opet dolazit. Facebook messanger mi nije dolazile notifikacije, a on nema log in/out pa sam izbrisao sve podatke u Apps/all/messanger. nekako mi mobitel sada malo lagga. i ja budala, sta se bakcem s necim sta ne kuzim. :D

13 godina

Danas sam dobio OTA nadogradnju ali mi i dalje prikazuje build number KRT16O a trebalo bi KRT16S. Možda zbog custom kernela? 4.4 KRT16O sam instaliro preko factory imagea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ViperOne kaže...

Danas sam dobio OTA nadogradnju ali mi i dalje prikazuje build number KRT16O a trebalo bi KRT16S. Možda zbog custom kernela? 4.4 KRT16O sam instaliro preko factory imagea.

ne bih znao... malo mi je to cudno jer su rekli da ide KRT16S preko OTA-e.

16 godina
ViperOne kaže...

Jesi siguran da ti je instalacija prošla do kraja? Meni je također nije prošla instalacija ali sam pročitao na netu da je problem s CWM recovery-jem, potreban je TWRP. Čim uhvatim vremena ću se prebacit na TWRP, i ako nekom treba ovdje ima flashable .zip za OTA KRT16S

13 godina
steve90 kaže...
ViperOne kaže...

Jesi siguran da ti je instalacija prošla do kraja? Meni je također nije prošla instalacija ali sam pročitao na netu da je problem s CWM recovery-jem, potreban je TWRP. Čim uhvatim vremena ću se prebacit na TWRP, i ako nekom treba ovdje ima flashable .zip za OTA KRT16S

Ne sjećam se za službeni OTA ali znam da mi iz CWM nije uspjelo, izbaci mi nekakvu grešku, ne znam sad napamet točno koju. Po ovom tvom linku ispada da je do custom kernela. Vratit ću sve na stock po uputama i napravit nadogradnju.

14 godina
neaktivan

evo ovako imam jedan problem pa bih vas zamolio za pomoć..rootao sam svoj N4 sve super radi normalno, ali sam slučajno u postavkama pod aplikacije maknuo sve updateove za google play aplikaciju...i sad nemogu uci, tj ude mi u aplikaciju ali pise kao da nema konekcije i nemogu u google play, isto tako nemogu provjeriti za azuriranje sustava kao nema interneta, a u browseru radi normalno spojen sam na wifi...kako da sad stavim nazad najnoviju google play verziju

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je preko OTA KRT16S, nemam nista custom, cak niti nije rootan mob(nema potrebe za tim)

Malo o KitKat-u:

Mobitel je malo brzi, kolko sam danas primjetio baterija se i nije nesto poboljsala(same sh*t), nekoliko novih opcija, sve u svemu malo su ispeglali JB i dodali koju novost.

BTW nigdje ne mogu naci di ukljuciti ART, nemam ni u setingsima Developer options... Zna mozda netko vise o tome?

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice