LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 287.397
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
steve90 kaže...
PC - stručnjak kaže...
Ja sam na osnovu zujanja i tog na ekranu dobio novi, no javim kak ce bit s novim dolazi sutra u vip centar pa kad ga pokupim javim, e sad trebam preporuku dobre zastite za njega a slisalice sam iz londonmagic stora narucio i to od galaxy s4 jer imaju pree dobar bas i zvuk.

Koliko si platio slušalice?

http://www.ebay.co.uk/itm/360687886348?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 

Ima i jeftinije ali od ovih sam iz londona puno stvari kupio i sve štima i sve orginal pa onda koju kn nije problem dat.

A nekih 70 kn je to.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina

Slažem se, a i većina stvari koje naručim iz UK mi dođe za nekih tjedan dana pa mi je to veliki +
Jel rade ove tipke na slušalicama? 

14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Ja sam na osnovu zujanja i tog na ekranu dobio novi, no javim kak ce bit s novim dolazi sutra u vip centar pa kad ga pokupim javim, e sad trebam preporuku dobre zastite za njega a slisalice sam iz londonmagic stora narucio i to od galaxy s4 jer imaju pree dobar bas i zvuk.

hmm ti si svoga kupio u VIP-u? ja sam preko njuškala od jednog frajera šta se bavi mobitelima, imam garanciju i sve, mislim to mi ne smeta pa neznam uopce da zovem i pitam?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
Najbolje sluske uz mob su definitivno one od htc onea. Kad sam ga imao ostavio sam si slusalice jer su fakat i glasnije i cujem bas na svakoj pjesmi cak produkcije underground thrash metal bendova iz osamdesetih :D
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neznam dali rade tipke, ali znam da sam na SGS2 imo sluske od s3 i da sam bio pree zadovoljan, a ove su navodno jos i bolje. Htjeo sam si ih ostavit al sam prodo s mobom. A narucim si kad dobijem placu i od htca one pa cemo znat.
16 godina
Nick_Diamond kaže...
CroNk3r kaže...

Se prizna slovenska garancija u hrvatskoj?

Ovo i mene zanima. Jesi saznao ?

Nisam, al uzeo sam mobitel svejedno jer prema nekoj logici trebala bi biti garancija(pogotovo sad kad smo u EU), a i ako ne zbog EU onda zato jer LG daje garanciju na svoj proizvod, a onda nema smisla da za neke drzave daje, a za neke ne.

:D
13 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
Nick_Diamond kaže...
CroNk3r kaže...

Se prizna slovenska garancija u hrvatskoj?

Ovo i mene zanima. Jesi saznao ?

Nisam, al uzeo sam mobitel svejedno jer prema nekoj logici trebala bi biti garancija(pogotovo sad kad smo u EU), a i ako ne zbog EU onda zato jer LG daje garanciju na svoj proizvod, a onda nema smisla da za neke drzave daje, a za neke ne.

A šta je s uvozom iz Amerike?

13 godina
neaktivan
A koja je zastitna maskica ili nesto po vama najbolje da se ne grebe, jer na starom sam posteno ekran izgrebo, a i straznju stranu
17 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...
A koja je zastitna maskica ili nesto po vama najbolje da se ne grebe, jer na starom sam posteno ekran izgrebo, a i straznju stranu

Ja svojeg imam već mjesecima bez maske ali i na prednjoj i na stražnjoj strani imam ove folije: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180060

Mob nema niti jednu ogrebotinu. Što se tiče maske, ne znam koju bih ti preporučio jer ih ne koristim. 

LG Google Nexus 4
16 godina
RiBoy kaže...
CroNk3r kaže...

Premam mojoj logici bilo koji uvoz uz racun bi trebalo biti moguce dobiti garanciju, racunaj na to da ako postom narucujes da postoji mogucnost da ti lupe carinu posto je izvan EU.

PC - stručnjak kaže...

Ja sam narucio ovo:

http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-PU-LEATHER-FLIP-CASE-COVER-FOR-THE-LG-GOOGLE-NEXUS-4-E960-/230952800243?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item35c5dc0ff3

Tesko da se mob izgrebe, a i ne zauzima previse prostora u odnosu na to koliku zastitu pruza, a prilikom koristenja magnetom zakapcis od iza poklopac i imas di drzati ruku :D

13 godina

Ja sam svoj kupil u SLO. Imam samo račun, i dvije neke naljepnice za warranty. Al posebni papir za warranty nemam. Nadam sa da je račun sa imei brojem dovoljno. Sada tražim case.

Ono prozirno mi je kul, al dođe 20usd. Vrijedi to čudo?

http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Google-Nexus-4-Ringke-Fusion-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/271163370688?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2298acc0

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 17:35 (Nick_Diamond).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
To mi kolega ima i odlicno izgleda sam je mob malo podeblji ali stiti rubove i straznju stranu.
16 godina
Nick_Diamond kaže...

Ja sam svoj kupil u SLO. Imam samo račun, i dvije neke naljepnice za warranty. Al posebni papir za warranty nemam. Nadam sa da je račun sa imei brojem dovoljno. Sada tražim case.

Ono prozirno mi je kul, al dođe 20usd. Vrijedi to čudo?

http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Google-Nexus-4-Ringke-Fusion-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/271163370688?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2298acc0

Dobro izgleda, al malo je preskupo...

EDIT: kad bi mogao doci kit kat?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 18:45 (CroNk3r).
13 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
RiBoy kaže...
CroNk3r kaže...

Premam mojoj logici bilo koji uvoz uz racun bi trebalo biti moguce dobiti garanciju, racunaj na to da ako postom narucujes da postoji mogucnost da ti lupe carinu posto je izvan EU.

PC - stručnjak kaže...

Ja sam narucio ovo:

http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-PU-LEATHER-FLIP-CASE-COVER-FOR-THE-LG-GOOGLE-NEXUS-4-E960-/230952800243?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item35c5dc0ff3

Tesko da se mob izgrebe, a i ne zauzima previse prostora u odnosu na to koliku zastitu pruza, a prilikom koristenja magnetom zakapcis od iza poklopac i imas di drzati ruku :D

Sestricna bi mi ga donesla iz Amerike kad bude dolazila oko Bozica. Kad ga bude nosila ga mora raspakirati da prode kao njen, ili joj nece nitko nista ako ga i pusti zatvorenoga? Kako to tocno ide?

16 godina
RiBoy kaže...
CroNk3r kaže...
RiBoy kaže...
CroNk3r kaže...

PC - stručnjak kaže...

Ja sam narucio ovo:

Sestricna bi mi ga donesla iz Amerike kad bude dolazila oko Bozica. Kad ga bude nosila ga mora raspakirati da prode kao njen, ili joj nece nitko nista ako ga i pusti zatvorenoga? Kako to tocno ide?

Nek ga raspakira za svaki slucaj, al mislim da prtljagu ne bi trebali gledati.

17 godina
odjavljen

Nexus 5 je u prodaji, Kit Kat za N4 bi trebao biti dostupan sutra.

LG Google Nexus 4

2 0 hvala 0
16 godina
Kordy kaže...

Nexus 5 je u prodaji, Kit Kat za N4 bi trebao biti dostupan sutra.

Za kolko u nejmackom playu?

14 godina

16GB - 350€

32GB - 400€

Očekivano.

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

A u koje vrijeme bi trebao bit KK dostupan?!...

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
strbi kaže...

A u koje vrijeme bi trebao bit KK dostupan?!...

Ne zna se točno, OTA update neće tako brzo ali izvorni kod se već uploada što znači da je 4.4 image blizu. (kada sam rekao sutra, mislio sam na stock image koji se flasha preko PC-a).

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 21:00 (Kordy).
16 godina
neaktivan

Možemo li mi u HR naručiti sa njemačkog google play-a?

Ili ikako naručiti sa play-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tsar kaže...

Možemo li mi u HR naručiti sa njemačkog google play-a?

Ne možeš.

17 godina
odjavljen

Evo igram se malo s Kit Kat-om

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 8:40 (Kordy).

3 0 hvala 0
13 godina
Kordy kaže...

Ček. Pa zar ne bi donji navigation bar , sad trebao bit transparentan ?

P.s. naručio sam nillkin fresh čaše. Onaj fusion je preskup malo, a ne štiti ekran...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 8:51 (Nick_Diamond).
17 godina
odjavljen
Nick_Diamond kaže...
Kordy kaže...

Ček. Pa zar ne bi donji navigation bar , sad trebao bit transparentan ?

P.s. naručio sam nillkin fresh čaše. Onaj fusion je preskup malo, a ne štiti ekran...

Transparentan je, vidi se na 3. slici, u aplikacijama naravno nije.

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 8:59 (Kordy).
13 godina

Aaaa da da. Sad vidim. Nice. 

Jedva čekam update :)

17 godina
odjavljen
Nick_Diamond kaže...

Aaaa da da. Sad vidim. Nice. 

Jedva čekam update :)

Evo slika

LG Google Nexus 4
15 godina
neaktivan

kad prije? objasni se {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
juwa kaže...

kad prije? objasni se {#}

ParanoidAndroid ekipa je sklepala prvi AOSP build za mako (N4): http://www.paranoidandroid.co/roms/mako/

Naravno, potrebno je flashati i gapps za kit kat koji je također na njihovoj stranici.

Moram napomenuti da sam osobno imao problema prilikom flashanja s TWRP ali s CWM je radilo.

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 9:36 (Kordy).
16 godina
neaktivan

Može li se Nexus 5 naručiti iz SAD-a, a da radi na HR mreže?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice