LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 287.383
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
maks0806 kaže...
Nekako mi je od svih ovih hi end mobova koji su izasli (nisam probo note i g2) najbolji mi je nexus. Nekako ne znam. Ergonomski,cjenovno i brzinom.
Za cjenu: ovisi o mnogim faktorima stanje mreze oprema jamstvo. Na njuskalu je najjeftiniji za 2000 osrednjeg stanja 8gb bez jamstva pa ti vidi. Nego,oce bit kakvog kolektivnog narucivanja nexusa 5? I dobije li se kakvo jamstvo ili racun kad se tako kupi sa play storea

E to i mene zanima. Kako uopće vratiti uređaj ako je u startu neispravan? Jel ide EU garancija na uređaje s Play Storea? Ipak 3000kn nije mali novac.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 19:23 (lllnuclearlll).
13 godina
400€ da... Nije to malo xD al opet sad gledam nema mobitela koji bi kupio sa krait800 procesorom
Note 3 prevelik,z1 isto,g2 je ok al lgjevi updejti su underwhelming u najmanju ruku,onak nexus 5 je savrsena sredina izmedu svega toga i zato ga smatram ko all round hi end smartphone
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lllnuclearlll kaže...
el ide EU garancija na uređaje s Play Storea? Ipak 3000kn nije mali novac.

Neznam za granciju s Play Storea, ali znam da ako uređaj ima ovjernu garanciju u Njemačkoj (ili bilo kojoj drugoj zemlji) da, sada kada smo u EU, ta garancija vrijedi i kod nas.

Sutra ću malo više tražiti za tu garanciju.

https://support.google.com/googleplay/troubleshooter/3070579?hl=en

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 19:53 (speedy56).
13 godina
neaktivan

Da li netko zna da li postoji taj Play Store i u Italiji? Nisam baš upućen pa ne znam kako to točno ide, da li ti naručiš na neku talijansku adresu pa ti google šalje iz Amerike, ili postoji kao Apple store takav Play Store?! ( vjerovatno ne, jel? {#})

Pošto frend živi u Italiji, a ja sam iz Rijeke to bi mi bio čas posla otići po njega {#} Btw. koliko je onda skuplji mobitel tu u europi, prepišu samo cijene u dolarima na eure ili??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nepisano pravilo ti je 1$=1€što se toga tiće.

Koliko vidim, ima sad taj PlayStore i u Italiji.

Moj savjet ti je da (ako možeš) pošalješ njemu lovu da ti ga on naruči i plati svojom karticom. To ti je 100% sigurno.

Možeš i ti naručiti to iz Rijeke, ali ti treba talijanski proxy i dosta sreće da će ti metoda s billing adresom proći.

Neki su uspjeli bez problema iz prve, a neki uopće nisu. Tako da... Probaj ovako iz RH naručiti tamo, pa ako ti ne uspije zamoli njega.

Tako ću i ja napraviti :)

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 1
17 godina

Ja sam 90% uvjeren da ću opet uzet 16GB verziju zato što mislim da će 32GB bit više od 400$ tj €. Samo se nadam da neće bit problema s isporukom, kao što je bio slučaj s N4. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Eo da se vratimo malo na aktualni nexus 4.
Dosla mi upravo xperia z sa servisa pa cist da bacim pros i cons jednog naspram drugog
Lg
-dosta jaci brightness,kutevi gledanja te kontrast. Gorilla glass 2 bolja na dodir.
-Ucitava stranice i osnovne aplikacije malo brže nego xperia. (Nijedan mob nije imao nista u pozadini)
-Bolje leži u ruci,udobniji raspored tipaka. Nema onih glupih flopova
-Kamera ima puno manje noisea u mracnijim prostorima te bolja bljeskalica
-noviji android

Sony xZ
-Veci ekran vece rezolucije
-micro sd utor
-stamina mode
-Nešto bolja kamera sveukupno
-Vodootporan

Uzevši u obzir razliku u cjeni meni je ocit izbor nex 4 eto :D
No hate niggaz ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo danas zvao agram, odobren novi nexus 4 te poslano vipu da posalju novi :)
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina

Kad počinje prodaja Nex 5 ?

Nexus 4 na mobileshop je 309 eura. 16gb model.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 18:11 (Nick_Diamond).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meni je vip ponudio da biram mob u vrijednosti 4499 kn e sad jedino nexus tolko dode tako da sam opet njega narucio.
14 godina
neaktivan

kada nam stize kit kat?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
strbi kaže...

kada nam stize kit kat?

Nije još niti najavljen od strane Google-a. Valjda bude ovaj mjesec...

LG Google Nexus 4
16 godina

Pozdrav,

planiram kupiti ovaj uredaj i zanima me na sta treba obratiti paznju prilikom kupnje.

Hvala.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zvučnik za telefoniranje može zujati, ekran može imati dead pixele, neki ekrani navodno imaju nekakvu matricu vidljivu na jakom svjetlu - neki nemaju. Ostalo sve uglavnom dolazi potpuno ispravno :) 

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
SebaOS kaže...

Zvučnik za telefoniranje može zujati, ekran može imati dead pixele, neki ekrani navodno imaju nekakvu matricu vidljivu na jakom svjetlu - neki nemaju. Ostalo sve uglavnom dolazi potpuno ispravno :) 

Što se tiče ove matrice na ekranu, na Xperiji Z sam vidio istu stvar dok je bila izložena u t-centru. Izgleda da je to normalno za IPS ekrane.

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 14:31 (Kordy).
15 godina
protjeran
Kordy kaže...
SebaOS kaže...

Što se tiče ove matrice na ekranu, na Xperiji Z sam vidio istu stvar dok je bila izložena u t-centru. Izgleda da je to normalno za IPS ekrane.

Xperia Z nema IPS matricu.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
17 godina
odjavljen
gin.tonic kaže...
Kordy kaže...
SebaOS kaže...

Xperia Z nema IPS matricu.

Istina, moja greška. Svejedno, ima neki pattern, ne isti ali sličan kao N4.

LG Google Nexus 4
13 godina
Odi na net i upisi black zumiraj do rubova. Najbolji nacin za provjerit mrtve pixele
I da IPS nije matrica nego tehnologija
Pentile i rgb su primjeri matrica
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam dead pixel na svom koji se ne vidi na crnom uopće, a na bjielom svijetli. Nije stuck, ne mogu ga odglaviti nikako. Tako da all black nije potpuno rješenje :)

0 0 hvala 0
13 godina
Svi mrtvi pikseli koje sam susreo bili su koji stalno bjelo svjetle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, ali se uopće ne vidi na crnoj pozadini. Samo na bijeloj. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Garancija za nexua je zakon, sti god da nevalja dobije se novi
16 godina

Se prizna slovenska garancija u hrvatskoj?

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nazovi agram servis pa pitaj. Ja imam vipnetovu dobio novi.
14 godina
neaktivan

Dal mislite da bi za recimo pola godine/godinu kad bi dao n4 pod garancijom na servis recimo dobio n5?

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam dobio financisko odobrenje u vrijednosti 4499 kn i nemozem uzet skuplji mob da doplatim e sad ak bi n5 kosto koliko i n4 u vipu mogo bi se uzet
13 godina
CroNk3r kaže...

Se prizna slovenska garancija u hrvatskoj?

Ovo i mene zanima. Jesi saznao ?

Znam da mob kupljen u Play Storeu ima samo djelomičnu garanciju, u smislu da ga mogu pokušati popraviti, ali ako je veći kvar, moraš sam slat u zemlju gdje je kupljen (play store).

Vjerojatno je sa EU garancijom drugačije.

14 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

cek cek, onda sa mojim uredaju nesta ne valja?!? cujem zujanje na zvucniku stalno, msm nije to jako zujanje ali cuje se kad se stavi na uho...i na svijetlu vidim nekakve plave tockice, ali ovisi pod kojim kutem gledam u ekran..imam jos garancije godinu i 10 mjeseci

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
Ja sam na osnovu zujanja i tog na ekranu dobio novi, no javim kak ce bit s novim dolazi sutra u vip centar pa kad ga pokupim javim, e sad trebam preporuku dobre zastite za njega a slisalice sam iz londonmagic stora narucio i to od galaxy s4 jer imaju pree dobar bas i zvuk.
17 godina
PC - stručnjak kaže...
Ja sam na osnovu zujanja i tog na ekranu dobio novi, no javim kak ce bit s novim dolazi sutra u vip centar pa kad ga pokupim javim, e sad trebam preporuku dobre zastite za njega a slisalice sam iz londonmagic stora narucio i to od galaxy s4 jer imaju pree dobar bas i zvuk.

Koliko si platio slušalice?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice