LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 287.095
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
steve90 kaže...

Kod mene je auto brightness.
Jesi ti na stock romu? 

Da!

mamutarka kaže...

na nekih 20% mi je brightness

Može bit da je i tu dio kolača.

Meni je na nekih 46-47% konstantno.

16 godina
neaktivan

sigurno, probaj smanjit malo, naviknes se za par sati..

ovako je meni -> http://i.imgur.com/2XCwdBw.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
mamutarka kaže...

sigurno, probaj smanjit malo, naviknes se za par sati..

ovako je meni -> http://i.imgur.com/2XCwdBw.jpg

Vidit ću!

Ma ionako mi nije greda.

Izdrži mi 2:30h prosjek, a baterija mi drži nekih 2-2ipo dana prosjek.

Ispod 2 dana mi nikad ne gura.

Uglavnom, za mene je to ok i zadovoljan sam.

Naravno, wifi mi je nonstop on, osim kad sam vani ili na nakakvom putu, onda uključim normalno internet.

Nešto poziva, nešto poruka, net je tu uvijek, pokoji video i tako.

Uglavnom, više od 2 dana uz nekakvo normalno korištenje uređaja.

15 godina
neaktivan

Evo i dokaza.

Mob neće dugo čekati, dolazim u napast da ga otvorim.

Javite se što prije :)

Još danas (subota) ostavljam otvoreno za ponude, ako ne bude zainteresiranih otvaram i palim uređaj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 8:28 (SuperLak).

2 0 hvala 0
16 godina

Danas sam imao jedan problemčić s baterijom.

Punio sam ga dva puta, jer mi je prvi put uslijedio problem.

Punio se koji sat dok me nije bilo doma. 

Dođerm doma, pogledam, baterija napunjena, skinem s punjača, baterija na 8%.

Drugi put ga ugasim i stavim punit i sad je ok.

Uglavnom, zna li netko zašto se desilo gore navedeno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni se par puta desilo da je na nekih 10ak% i stavim ga punit i skoči na 100% za 10 sekundi..restartam mob i normalno vrati na 10%, to je mali bug ocito, ne brini

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ja takvih problema nisam imao, ali što se bugova tiče, najviše me živcira onaj s bluetoothom. Nadam se da će to biti ispravljeno sa slijedećom verzijom androida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pozdrav, zanima me kako stoji garancija s tim uređajima kupljenim u USA? i još me zanima dali vip-ov dolazi otključan na sve mreže?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chemmy kaže...

Pozdrav, zanima me kako stoji garancija s tim uređajima kupljenim u USA? i još me zanima dali vip-ov dolazi otključan na sve mreže?

svi nexusi dolaze otključani, možeš ga kupit na filipinima i koristit u hrvatskoj ili gdje god.

s garancijom neznam kako stvari stoje, ali rekao bihj da ju imaš u americi, nije važeća u hr

14 godina
protjeran

Ok našao sam jednog s našom garancijom u nekom dućanu, idem popodne po njega {#} sve mi je drago što mi je službeni krepao

0 0 hvala 0
13 godina

Ovaj mob mi je zelja, bas mi se sviđa, ekran i pure stock android, 2GB rama. Mislim da vise ni ne treba :P.

Super Lak blago tebi :D. Reci mi jesi ga otvorio, jel koristis mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Evo da se javim: nakon isprobavanja i sveg uzeo sam one x nakraju. Cak me manje izasao a bolja gara pa eto :/ ak mi se ne svidi ubadam nexus
17 godina
odjavljen
chemmy kaže...
Evo da se javim: nakon isprobavanja i sveg uzeo sam one x nakraju. Cak me manje izasao a bolja gara pa eto :/ ak mi se ne svidi ubadam nexus

Sretno s nadogradnjama {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
17 godina
Kordy kaže...
chemmy kaže...

Sretno s WLAN antenom, pojavljivanjem žutih mrlja na ekranu i ne znam s čim još ne i na kraju čekanjem uređaja da se vrati iz servisa (ovo sam ja iskusio prije nego sam ga prodao).

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...
Kordy kaže...
chemmy kaže...

Sretno s WLAN antenom, pojavljivanjem žutih mrlja na ekranu i ne znam s čim još ne i na kraju čekanjem uređaja da se vrati iz servisa (ovo sam ja iskusio prije nego sam ga prodao).

nijedan od navedenih problema nemam, to je subjektivno, bilo koji mobitel može biti defektan.

17 godina
mamutarka kaže...

nijedan od navedenih problema nemam, to je subjektivno, bilo koji mobitel može biti defektan.

slažem se, malo i ljutnja govori iz mene, ali nakon što sam dao 3200kn za mobitel i on je dva puta bio na servisu u 5 mjeseci, i čekaš ga svaki put 2 tjedna, i ti bi bio ljut. Ali što se tiče te antene, imaš hrpu pritužbi na netu u vezi toga. Nemoj misliti da sam neki HTC hejter ili funboy nekog drugog proizvođača, baš nasuprot, ali nakon svega, jednostavno sam odustao od one x-a. {#}
Sry za off topic. 

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...
mamutarka kaže...

slažem se, malo i ljutnja govori iz mene, ali nakon što sam dao 3200kn za mobitel i on je dva puta bio na servisu u 5 mjeseci, i čekaš ga svaki put 2 tjedna, i ti bi bio ljut. Ali što se tiče te antene, imaš hrpu pritužbi na netu u vezi toga. Nemoj misliti da sam neki HTC hejter ili funboy nekog drugog proizvođača, baš nasuprot, ali nakon svega, jednostavno sam odustao od one x-a. {#}
Sry za off topic. 

a joj, ovo je mali nesporazum, ja isto imam nexus 4, mislio sam da o nexusu pricas a vidim da ubiti o htc one x-u :D

15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Ovaj mob mi je zelja, bas mi se sviđa, ekran i pure stock android, 2GB rama. Mislim da vise ni ne treba :P.

Super Lak blago tebi :D. Reci mi jesi ga otvorio, jel koristis mob?

Jesam, otvoren, upaljen i moj novi mobitel :)

Odličan je, to ti je moja recenzija :D

Brz ko metak.

Čak mi je i tih 8 GB tj. 5.5 GB dostupnih dovoljno, imam još 4.9 GB free, ne znam što bi s tim :D

14 godina
protjeran

not too worried, vratit ce se sgs treci put sa servisa  {#}. ma super je mob a wi fi antena je najjaca koju sam imao dosad. superlak cestitke skoro sam te kontaktirao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fala, a sad je gotovo :)

Jedino mu je baterija u banani, ali nisam naviknut na smartfon, u tom je problem. Prije sam bateriju punio svakih 6, 7 dana, sad svakih 1, 2 dana.

13 godina
neaktivan

Ima li još tko problem s bluetoothom da se neće upaliti?

Everybody lies-House
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xedani kaže...

Ima li još tko problem s bluetoothom da se neće upaliti?

Kod mene bluetooth uredno radi.

17 godina
zabranjeniples kaže...

Kod mene bluetooth uredno radi.

Koliko često gasiš mob? Meni se isto znalo dogoditi nekoliko puta da se nije htio upalit, ali čitao sam na netu da ima dosta pritužbi na to. Uglavnom, restart moba riješi problem.

16 godina
steve90 kaže...

Koliko često gasiš mob? Meni se isto znalo dogoditi nekoliko puta da se nije htio upalit, ali čitao sam na netu da ima dosta pritužbi na to. Uglavnom, restart moba riješi problem.

Otkad sam ga uzeo, ugasio/restartao sam ga možda 5-6 puta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 23:19 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan

Nabavio i ja ovaj fon. Iskreno, svatko tko preferira Android i želi high end mob neće sa njime promašiti, brzina je zapanjujuća, jedino mjesto gdje sam primjetio "štekanje" je pri zumiranju u Google Maps, ali ono, nekako to smatram i normalnim.

Jel netko od vas tu vlasnika skužio zveckanje mobitela tamo oko sim slota ili tipke za paljenje gašenje? Kad ga se jače trese čuje se donekle, no kad se lupka prstom u gornjem dijelu čuje se solidnjak. Osobno, ne smeta mi, nije zvečka a i ne udaram ga namjerno, ali ipak, mala mana odmah "iz kutije".

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jules W. kaže...

Nabavio i ja ovaj fon. Iskreno, svatko tko preferira Android i želi high end mob neće sa njime promašiti, brzina je zapanjujuća, jedino mjesto gdje sam primjetio "štekanje" je pri zumiranju u Google Maps, ali ono, nekako to smatram i normalnim.

Jel netko od vas tu vlasnika skužio zveckanje mobitela tamo oko sim slota ili tipke za paljenje gašenje? Kad ga se jače trese čuje se donekle, no kad se lupka prstom u gornjem dijelu čuje se solidnjak. Osobno, ne smeta mi, nije zvečka a i ne udaram ga namjerno, ali ipak, mala mana odmah "iz kutije".

Za gornji dio je normalno, a za protresanje i zveckanje kraj sima, potraži koji post prije.

Postavio sam link sa uputama zariješenje problema.

Osobno sam to napravio i vrlo je lagano.

17 godina
odjavljen

Možda leća od kamere? 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 14:07 (Kordy).
14 godina
neaktivan

Uopće nisam skužio tu stranicu gdje ste pisali o zveckanju, a sve sam čitao, valjda krivi klik, sorry.

Malo sam guglao sam, i lupao po fonu, sim jako malo zvecka tak da me to ne muči, zveckanje je primarno valjda ok kamere i autofokusa. zbilja ne plačem zbog toga i boli me dupa što se čuje minimum toga: samo sam htio čekirati kak je kod vas.

U svakom slučaju, nisam zažalio. Još :P

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Eto ekipa ja svoj Nexus uspješno prodao, uzeo iPhone 5....šta reći nego najbolji Android uređaj dosad...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
Eto ekipa ja svoj Nexus uspješno prodao, uzeo iPhone 5....šta reći nego najbolji Android uređaj dosad...

Šta je reć da si se prebacio na Iphone ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice