LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 287.133
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
Mitch kaže...
ja imam sluzbeni i stvarno je odlican, vjerojatno najbolji

Vjerujem, a staklo iza ti je zaštićeno? Čitao sam da se lako ogrebe...

17 godina
gin.tonic kaže...

Pitam ja na support tvrtku Rearth da li je ovaj case kompatibilan sa 'novim' Nexusom 4 i onim 'nubbs'...

http://www.amazon.com/Google-Ringke-Selling-Premium-Package/dp/B00B7QGT6U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365591645&sr=8-1&keywords=Nexus+4+Ringke+Fusion+case

Ja koristim takav i meni je ok. Sasvim normalno ubaciš mob u njega, znači nije ništa tijesno. Jedino što su pwr i volume up/dwn tipke čak i prelagane za stisnuti.

Vi koji koristite paranoid android. Jeste li pronašli kakav changelog vezan za update od jučer? 

15 godina
neaktivan

Jel znate ima li negdje u Zagrebu za isprobat malo mob? ono da nije kao u vip-u gdje ga ne smijes upalit..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko

0 0 hvala 0
16 godina
nev75 kaže...

Jel znate ima li negdje u Zagrebu za isprobat malo mob? ono da nije kao u vip-u gdje ga ne smijes upalit..

Meni ga ova u vip-u nije htjela niti iz kutije izvadit (nije bio izloženog primjerka).

Zaista sramota i jako dobar način za odbijanje kupaca.

Kako da kupim nešto, a ne znam kako izgleda.

15 godina
protjeran
nev75 kaže...

Ovo je istina, nema ga nigdje izloženog, sve i svašta ima ali Nexusa ne...  {#}

15 godina
neaktivan

Prodaje tko od Vas ovdje nexus 4? Da je ok cijena. Tražim tak neš... :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bezec kaže...

Prodaje tko od Vas ovdje nexus 4? Da je ok cijena. Tražim tak neš... :)

Nisu ti ovo oglasi, ovdje to nećeš naći...  {#}

15 godina
protjeran

Navodno će Nexus 4 biti poboljšan i predstavljen na Google I/O u svibnju...

32gb memorije i LTE?

http://www.phonearena.com/news/Report-claims-Google-IO-will-reveal-just-an-updated-32GB-Google-Nexus-4-with-LTE-support_id42157

Pretty please{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vjerojatno će napravit isto što i s Nexus 7, 32GB i LTE (u ovom slučaju)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
odjavljen

Zašto se o ovom uređaju uopće ne raspravlja? Izgleda da kod nas nije baš popularan, nisam još nikoga na ulici vidio da nosi N4.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Zašto se o ovom uređaju uopće ne raspravlja? Izgleda da kod nas nije baš popularan, nisam još nikoga na ulici vidio da nosi N4.

Ja sam misljenja da je uredjaj izasao malo prekasno, nazlost, ali da stavar bude jos gora pobrinuli su se da nebude dostupan jedan duzi vremenski perion nakon predstavljanja, sada mu se cijena skoro (zavisno kako gdje) ali priblizno izjednacila sa Samsung Galaxy 3, koji je postao brend za sebe.

16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

zato sto za 90% ljudi psotoji samo ajfon i samsung galaxy s3, ni neznaju da postoji ovaj mobitel, meni se ljudi čude i misle da imam neko smeće od moba :))

ni neznaju da je čisti android 3x bolji od samsung verzije androida koji je pun bloatwarea te se nakon 3 tjedna toliko uspori od svih tih govana kojima je pun da se ponaša ko neki mob iz 2010.

17 godina
Kolko vam baterija izdrzi, prosjecno koristenje? Jel moze izdrzat dva dana?
17 godina

Meni da. Naravno da ovisi o načinu korištenja, ali ovo je uz nekakvo prosječno. Skinut je jučer ujutro oko 9 s punjača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pitao sam par postova prije, jel ga ima gdje za isprobat u Zg pa očito nitko ne zna.Sad moram ispitivat okolo i gledat po youtube, malo iritirajuće.

Uglavnom, vi ljudi koji ga imate, jel bi ga preporučili? Cijena u vip-u na savršenoj tarifi je oko 3500 kn, jel vrijedi tih novaca?

0 0 hvala 0
17 godina
U Vipu je preskup....
Za tu lovu sam mogao uzet dva (2x349$)
16 godina
neaktivan

Jel ima netko ovdje tko dolazi/odlazi ćešće iz ju es of eja, pa prodaje? a da nije za 4k kn {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Heh, znam da je vani jeftiniji a pogotovo u americi. Međutim, nemam tu sreću da ga mogu nabavit izvana pa je eto najpovoljnije bez da uzimam neke glupave 

vip-ove tarife na 2 godine.

0 0 hvala 0
17 godina
Prvo si usporedi sa Xperiom Z i SGS4/HTC One, pa onda uzmi sto ti pase...mislim da ce cijene bit +/- 600 kn
16 godina

Ja sam ga uzeo novog, zapakiranog, sve mreže za 2800 sa urednom garancijom 24mj (njuškalo).

To je bilo prije nekih 1-1.5 mjesec.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 13:47 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Meni da. Naravno da ovisi o načinu korištenja, ali ovo je uz nekakvo prosječno. Skinut je jučer ujutro oko 9 s punjača.

bitan je screen on time. za nexus 4 bi trebao biti oko 4h

16 godina
mamutarka kaže...

Na stocku teško!

Ja sam uspio dogurat do 3h, ali inače mi drži 2-2:30h.

S tim da je tu net i ostalo.

Na nekom custom romu i kernelu je priča vjerovatno drukčija.

Ali na stock, mislim da je nemoguće dogurat do 4h uz neko normalno korištenje uređaja.

17 godina

Ja sam na stocku romu imao više screen on time-a (4 sata sigurno) nego sada sa Paranoid Android romom (sada nekih 3 i nešto)? Isti je kernel, stock još uvijek. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
mamutarka kaže...

Na stocku teško!

Ja sam uspio dogurat do 3h, ali inače mi drži 2-2:30h.

S tim da je tu net i ostalo.

Na nekom custom romu i kernelu je priča vjerovatno drukčija.

Ali na stock, mislim da je nemoguće dogurat do 4h uz neko normalno korištenje uređaja.

kako ne, ja svaki dan dobim skoro 5h30min

evo sad sam na 2h45min a imam još 50% baterije.

evo od jučer stanje: http://i.imgur.com/lQtwwlX.png  http://i.imgur.com/cJAdt5P.png

s tim da ispada da mob nije korišten, a ubiti ima oko 2 sata vibera, a on prikazuje nekih 4 minute kao, to će valjda ispravit novom verzijom androida. uglavnom dobivam oko 5h, 

stock je sve, wifi stalno on, mobile data off, osim kad nisam na wifiu onda je mobile data on

16 godina

Cudno! Onda ne znam.

Ili ja koristim uredjaj vise od vas ili mi nesto ne sljaka.

Al nikad nisam uspio toliko dogurat.

Na kolko vam je svjetlina?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 0:47 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zabranjeniples kaže...

Cudno! Onda ne znam.

Kod mene je auto brightness.
Jesi ti na stock romu? 

15 godina
neaktivan

Imam jedan Nexus 4 od 8 GB nov, nekorišten, kupio ga u USA, zanima li nekoga? Kupio sam i zaštitne maske i folije.

Ne znam gdje su oglasi nestali, dugo nisam tu bio, možete se javiti na PM ako Vas zanima. Imam račune, sve je uredno.

Pojma nemam o tim mobitelima, ali znam koliko sam to sve skupa platio, stoga trebam solidan profit, zato nemojte slati bezobrazno niske ponude.

Od mene možete dobiti poštene odgovore i nikakvu prijevaru, ne bavim se takvim mutnim poslovima. 

Zamjene me ne zanimaju!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 12:57 (SuperLak).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SuperLak kaže...

Imam jedan Nexus 4 od 8 GB nov, nekorišten, kupio ga u USA, zanima li nekoga? Kupio sam i zaštitne maske i folije.

Ne znam gdje su oglasi nestali, dugo nisam tu bio, možete se javiti na PM ako Vas zanima. Imam račune, sve je uredno.

Pojma nemam o tim mobitelima, ali znam koliko sam to sve skupa platio, stoga trebam solidan profit, zato nemojte slati bezobrazno niske ponude.

Od mene možete dobiti poštene odgovore i nikakvu prijevaru, ne bavim se takvim mutnim poslovima. 

Zamjene me ne zanimaju!

Nije da sam zainteresiran ali eto baš me zanima cijena.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
neaktivan

To ostavljam zainteresiranima da ponude, pa ću vidjeti da li mi odgovara. Samo da napomenem 299$ iz playstore-a nije konačna cijena, postoji tu još porez savezne države gdje je kupljen i prilično bezobrazno skupa dostava Google-a. Da ne kažem osjećaj neugodnosti švercanja mobitela i računa po aerodromu i pored carinika.

Napisao sam da mi mob ne treba, ali tko zna, možda ga ipak ostavim sebi, koliko god mi je nepotreban, ali primamljiv.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Cudno! Onda ne znam.

na nekih 20% mi je brightness

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice