LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 287.012
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
Mitch kaže...
gin.tonic kaže...
Mitch kaže...
Americki Google Play prodaje za 349$, a vrlo se lako donesu u HR ili Austriju

Kak da ja znam da li je mobitel dostupan na google play-u?

Pitam jer 1.7 dolazi rodbina iz USA, a u 6mj. bi recimo naručio....

Spojis se preko proxya na americki play.store i pise ti In stock

Budu to ovi iz USA provjerili...

17 godina

Imas do 6.mj vremena, trenutno je in stock 16GB 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Mitch kaže...

Znam da nisi vidoviti Milan {#} ali postoji li mogućnost 32gb modela za 350$, kao što je bilo s nexus 7? (dodali su memoriju za istu cijenu)

17 godina
gin.tonic kaže...
Mitch kaže...

Znam da nisi vidoviti Milan {#} ali postoji li mogućnost 32gb modela za 350$, kao što je bilo s nexus 7? (dodali su memoriju za istu cijenu)

Nema 32GB Nexusa 4, samo 16GB.

Pričekaj Google I/O u 5.mj, tad bi trebao izać N4 sa 32GB i LTE i Android 5.0

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Eol kaže...
Mitch kaže...

U mediamarktu nije dostupan sigurno,

ditech.at ima verziju od 16GB za 399€ sto je po meni previse

Evropski GooglePlay prodaje taj model za 349€+dostava, zbilja ti se čini previše?

Americki Google Play prodaje za 349$, a vrlo se lako donesu u HR ili Austriju

U njemackoj na google play store je 350 eura..u saturnu i media marktu u njemackoj je 395 eura...u austriji u saturnu je 439 eura ... dok je rodica slucajno naisla u media marktu za 399 eura...zadovoljan sam cijenom od 50 eura vise nego na play store jer imam 2 godine garanciju preko njih...i ako mi se nesto pokvari imam se direkt kome obratit jbg ne znam kako to sad ide sa garancijom preko google play store-a

sta je sa vama ostalima koji imate nexus 4 jeste li zadovoljni ? meni je ovo prvi smartphone imao sam prije ovog obicnu nokiu :D

i imate li ogrebotina na displayu ili na zadnje staklu? jeste li nabavili kakav bumper ili case ?

17 godina

Moj jos nije ogreban, kupio sam originalni case/bumper 

https://play.google.com/store/devices/details/Nexus_4_Bumper_Black?id=nexus_4_bumper_black

Probao sam tri razlicita (TPU, rubber i ovaj) i ovaj je daleko najbolji, isplati se dat 20$

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja bi ovo kupio {#}

http://www.amazon.com/Black-Google-Selling-Premium-Package/dp/B00B7QGT6U

Ne bi htio da mi padne pa da mi staklo pukne ili se ogreba...

A ovaj tvoj bumper originalni za njega je brutalno skup (tko ne može naručiti preko google play-a)

http://www.ebay.com/itm/Google-Nexus-4-Bumper-Case-100-Authentic-Official-Original-From-Google-/251238207364?pt=PDA_Accessories&hash=item3a7ef6cf84

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nade se i za 25$, ima na ebayu
14 godina

Može  se  ovaj post  izbrisati,  molim  lijepo?!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 18:51 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kriva  tema,  pardon!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Zanima me LED svijetlo na mobitelu...

Služi kao ukras ili svijetli dok dođe poruka, propušten poziv itd...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovaj sa staklom nazad ne izgleda loše...baš štiti :D  al jbg ja to nemogu naručiti ja sam iz bih..kod nas jedino ima ova tpu futrola na prodaji

onako ne izgleda loše dok se ne nabavi nešto bolje ??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Zanima me LED svijetlo na mobitelu...

Služi kao ukras ili svijetli dok dođe poruka, propušten poziv itd...?

Sluzi za sto god hoces ... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite&hl=en

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
16 godina
neaktivan

ali kolko sam se informirao, ako će ti stalno svjetlucat to će ga sprječit da uđe u sleep mode, zato sam ja u svim tim aplikacije u kojima se koristi led svjetlo pogasio

i dok me nema a nešto mi stigne na mob, i sat vremena će mi svjetlucat led lampica dok ne dođem, siguran sam da će potrošit baterije tako da 2 mane ima to led svjetlo :(

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
suad_tuzla kaže...

Ovaj sa staklom nazad ne izgleda loše...baš štiti :D  al jbg ja to nemogu naručiti ja sam iz bih..kod nas jedino ima ova tpu futrola na prodaji

Imaš ga na ebayu, ja razmišljam da sebi uzmem, samo problem je što je case 13.99$ a shipping 11$.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 14:17 (steve90).
17 godina
mamutarka kaže...

ali kolko sam se informirao, ako će ti stalno svjetlucat to će ga sprječit da uđe u sleep mode, zato sam ja u svim tim aplikacije u kojima se koristi led svjetlo pogasio

i dok me nema a nešto mi stigne na mob, i sat vremena će mi svjetlucat led lampica dok ne dođem, siguran sam da će potrošit baterije tako da 2 mane ima to led svjetlo :(

Nije istina, lampica ne zahtjeva CPU rad vec se njoj status zadnjeg notif-a posalje

16 godina
neaktivan

Na androidcentralu kaže da sprječava ulazak u sleep, meni je isto sumnjivo to. Ali siguran sam da barem bateriju troši pogotovo ako dugo nisi na mobu i ona svjetluca satima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

Na androidcentralu kaže da sprječava ulazak u sleep, meni je isto sumnjivo to. Ali siguran sam da barem bateriju troši pogotovo ako dugo nisi na mobu i ona svjetluca satima

Evo meni uredno dva dana izdrži sa 3 Exchange maila, 1 Google mailom, svi na push podešeni. Par poziva dnevno, poruke, surfanje. I LED lampica! {#}

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 11:35 (mfrankovic).
17 godina
mamutarka kaže...

Radi se o LED lampici koja nista ne trosi, odnosno zanemarivo je, mislim da je bila neka usporedba da dvojezgreni procesor na 1.5GHz u 10sekundi rada potrosi jednaku struju kao notif. light u 24h

edit- jedini problem je sto lampica ode s vremena na vrijeme, ali ovisi o proizvodacu

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 11:42 (Mitch).
16 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...
mamutarka kaže...

Evo meni uredno dva dana izdrži sa 3 Exchange maila, 1 Google mailom, svi na push podešeni. Par poziva dnevno, poruke, surfanje. I LED lampica! {#}

meni whatsapp i viber pojedu sve, dobim oko 4+h screen on time

17 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

4 sata? Pa koliko to poruka pišeš? ;) Kad sam ga kupio, baterija je držala relativno loše, oko 1 dan. Došao je upgrade na 4.2.2. i stvari su ostale iste. nakon toga sam napravio factory reset i sada drži cca. 2 dana.

14 godina
neaktivan

Ma nemogu ja koristi ebay..ja naso na ovom pik.ba u bih..ima jedan prodaje za 12km jedan za 15...plus dostava 7km..znaci 19..tj.ova crna gumena futrola,nez hocel ona jos vies zagrijavati pozadinu jer cito sam da se dosta ta pozadina od stakla zagrijava kad npr igras need for speed neki sat vremena

15 godina
protjeran

'The onscreen buttons take up 3.75% of the screen thus making it about 4.52 inches of usable screen'

Moguće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mamutarka kaže...
mfrankovic kaže...
mamutarka kaže...

Pa to nema veze sa LED notif. lightom, whatsapp i viber jedu bateriju zato sto su konstantno otvoreni u pozadini kako bi primio poruke.

16 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...
mamutarka kaže...

4 sata? Pa koliko to poruka pišeš? ;) Kad sam ga kupio, baterija je držala relativno loše, oko 1 dan. Došao je upgrade na 4.2.2. i stvari su ostale iste. nakon toga sam napravio factory reset i sada drži cca. 2 dana.

4 sata screen on time, imam ja njega i po 2 dana bez punjenja, ali screen on time je bitan, on je na oko 4h 30min otprilike kad je pri kraju baterija

17 godina
mamutarka kaže...
mfrankovic kaže...
mamutarka kaže...

4 sata screen on time, imam ja njega i po 2 dana bez punjenja, ali screen on time je bitan, on je na oko 4h 30min otprilike kad je pri kraju baterija

Slažem se, a tako je otprilike i kod mene. 4-5 sati upaljenog ekrana, ovisno o tome što radim.

Pitanje za one koji su rootali mob. Imate neki tutorijal po kojemu ste radili?

16 godina
neaktivan

danas sam nešto išao preko kroma na google searchat, i skužio neki drugačiji font, neznam jesam li nešto sprčkao ili je i vama tako? evo kako je kod mene http://i.imgur.com/ALcJ0Hi.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

OK, skužio. Al to mi je nebitna informacija. Bitno mi je koliko izdrži između dva punjenja s mojim korištenjem. Pa i meni viber i whatsup rade stalno. Poruke mi s njih uredno dolaze. Očito imamo drugačije prioritete. ;)

16 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...
mamutarka kaže...

OK, skužio. Al to mi je nebitna informacija. Bitno mi je koliko izdrži između dva punjenja s mojim korištenjem. Pa i meni viber i whatsup rade stalno. Poruke mi s njih uredno dolaze. Očito imamo drugačije prioritete. ;)

Ha može meni izdržat 2 dana ako ga neću koristit, a dnevno sam oko 2h na viberu i kroz čitav dan aktivan whatsapp

znači najbitniji je screen on time, imao mobitel 5 sati ili 2 dana između punjenja, screen on time pokaže koliko si ga zapravo koristio :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice