LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 287.016
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
gin.tonic kaže...
BMK kaže...

E sad da li je bas 350$ cijena to je pitanje, al gle, to je oko 2200kn, za te pare kupis nimalo losiji One X za evo, 3mj., a imas i nase jamstvo i sve sto ti treba.

Ja mobitel bez jamstva ne bih nikad kupovao, a gle tko zna, mozda i kod nas dode jednog trena Nexus4.

Ali za 2100kn je dobra kupnja naravno, mobitel je itekako mocan i sposoban!

Cijena Nexus-a 4 će sigurno pasti, imaj na umu da bi ga u 7mj kupio, još ako predstave nasljednika Nexus 5....

HTC One X, ne hvala, zgadili su mi se s onim greškama u proizvodnji itd...

Uglavnom, zanima da li će biti best buy uređaj ajmo reć ove godine još uvijek? Cura ima Nexus S i zadovoljna je {#}

Prijatelju ako ti se HOX zgadio, onda ce ti se bljuvat od Nexusa 4 i gresaka u proizvodnji.

http://webshop.vip.hr/private/Mobilni-telefoni/LG-Nexus-4/10234

Evo ga stigao je u vip cak nije tako ni skup u tarifi 222, iako je sama tarifa prelosa i ceka se opet ili 50% popusta ili neka nova tarifa.

15 godina
protjeran
BMK kaže...

Prijatelju ako ti se HOX zgadio, onda ce ti se bljuvat od Nexusa 4 i gresaka u proizvodnji.

Misliš na pucanje pozadinskog stakla?

16 godina
gin.tonic kaže...
BMK kaže...

Misliš na pucanje pozadinskog stakla?

alo šta je s tin pozadinskin staklon? :@ nemojte me plašit

lol
15 godina
neaktivan

Nabavi gumenu masku ko ja i samo nek pada.

Opo mi je već 5-6 puta i ništa, da nie bilo maske vjerovatno bi puklo staklo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
juwa kaže...

Nabavi gumenu masku ko ja i samo nek pada.

Opo mi je već 5-6 puta i ništa, da nie bilo maske vjerovatno bi puklo staklo :)

Kakvu masku imaš? Ja sam uzeo neku bezveznu sa eBay-a ali sam razmišljao o tome da izrežem zadnji dio, samo da mi ostane kao onaj bumper. Postoji onaj poetic bumber koji nije toliko skup kao google-ov ali nema dostave u hr.

15 godina
neaktivan

http://www.ebay.com/itm/Slim-Fit-S-Line-Flexible-TPU-Case-for-Google-Nexus-4-Smart-Phone-LG-E960-/271145478936?pt=PDA_Accessories&var=&hash=item3f2187ab18

ovakva.  

na svim mobitelima sam koristio ovakvu masku, najbolja se pokazala. Nije plastika pa da ošteti masku od mobitela, a opet dovoljno je čvrsta guma da ne ispada dok ju stavljam u džep 

Sve preporuke

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Ja da uzimam case, odabrao bi ovaj:

http://www.casefanatic.com/lg/lg-nexus-4-e960/momax-lg-google-nexus-4-ultra-thin-case/

130kn-150kn se kreće (moglo bi i jeftinije), na starijim nexusima ima brat i cura taj momax case i izrada je odlična, nakon tog case-a ne trebaš drugi kupovat {#}

Al opet cijena ljude odbija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gin.tonic kaže...

Ja da uzimam case, odabrao bi ovaj:

http://www.casefanatic.com/lg/lg-nexus-4-e960/momax-lg-google-nexus-4-ultra-thin-case/

130kn-150kn se kreće (moglo bi i jeftinije), na starijim nexusima ima brat i cura taj momax case i izrada je odlična, nakon tog case-a ne trebaš drugi kupovat {#}

Al opet cijena ljude odbija...

Slažem se da je kvalitetna, ali takav case ti neće zaštiti mob od padova zato što rub mobitela i vrhovi ostaju goli. Imao sam sličnu za One X-a (spiegen ultra thin) cijena joj je isto tu negdje, ali kada mi je mob ispao, prilikom udara u pod ispao je iz te maske. Ako želiš da ti se mob ne ogrebe kod ispadanja na pod, onda one gumene maske pobjeđuju.

15 godina
protjeran
steve90 kaže...
Slažem se da je kvalitetna, ali takav case ti neće zaštiti mob od padova zato što rub mobitela i vrhovi ostaju goli. Imao sam sličnu za One X-a (spiegen ultra thin) cijena joj je isto tu negdje, ali kada mi je mob ispao, prilikom udara u pod ispao je iz te maske. Ako želiš da ti se mob ne ogrebe kod ispadanja na pod, onda one gumene maske pobjeđuju.

Pogledaj još jedanput, plastika prati vrh i rubove...

Razumijem što želiš reći,maska se odvoji od mobitela prilikom pada...

17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tako lijepi mobitel u tako ružnu masku {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
juwa kaže...

A ne znam. Ova slim line S mi izgleda kastrofa. ;)

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina

De mi reci kako ide kupovina preko amazona? Ja sam htio uzeti taj poetic bumper ali nisam nasao na ebayu niti jednog sellera koji salje u hrv :/

15 godina
protjeran

Da li netko misli staviti Ubuntu na Nexus 4? Ako bude opće išlo na njega...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mfrankovic kaže...
juwa kaže...

A ne znam. Ova slim line S mi izgleda kastrofa. ;)

pto se ljutiš odma, niej bilo upućeno tebi nego ovoj gin tonicovoj :p

ja bi si najrađe bumper neki stavio da se pokriva stražnju stranu mobitela, al nisam našao ni jedan pošteni... a ne mislim davat 20$ za onaj oriđiđi.

onda sam si uzeo ovu poluprozirnu sivu, vidi se kolko tolko da je nexus, meni je super 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 17:43 (juwa).
13 godina

Da vas pitam za misljenje

Dali mi je bolje uzeti SGS3 ili Nexus 4?

Cijena mi je 100kn manja na nexusu ali neigra mi nikakvu ulogu to

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kelam kaže...

Ja bi uzeo Nexus 4, ali odredi si što je tebi najbitnije kod mobitela {#}

Oba su top klasa...

16 godina
Kelam kaže...

Definitivno nexus. Čisti Android, garantirani update na Key Lime Pie, i najbitnije, običan, ne-pentile ekran.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan
steve90 kaže...

De mi reci kako ide kupovina preko amazona? Ja sam htio uzeti taj poetic bumper ali nisam nasao na ebayu niti jednog sellera koji salje u hrv :/

Narucio sam u frenda u USA. Idem sljedeci tjedan pa cu pokupit od njega. Iako mu review i nije bas najbolji jer se neki anvodno raspadnu nakon nekog vremena.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina
protjeran
@Kelam
Nexusa definitivno, sgs3 i9300 je katastrofalno zakinut sa 1gb rama.
16 godina

Može se poslati mobitel iz Kanade kao gift da ne moram plaćati carinu,PDV i te gluposti?Kupio bi mi ga jedan poznanik tamo.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mfrankovic kaže...

Narucio sam u frenda u USA. Idem sljedeci tjedan pa cu pokupit od njega. Iako mu review i nije bas najbolji jer se neki anvodno raspadnu nakon nekog vremena.

Ma čitao sam i ja to, čak da se prebrzo raspadnu ali sam htio probati za 10$. Živcira me to što se niti kod jednog case-a ne vidi zadnja strana moba, zato sam mislio uzet neku bezveze pa od nje napravit bumper :D

14 godina

Pozdrav !

Da li je tko kupio uređaj u VIP-u i da li može potvrditi,da je(nije) zaključan na njihovu mrežu ?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
wenclino kaže...

Pozdrav !

Da li je tko kupio uređaj u VIP-u i da li može potvrditi,da je(nije) zaključan na njihovu mrežu ?

Hvala

Nitko zasada na bug forumu nije kupio Nexus 4 u Vip-u jer je preskup, 4500kn je bez ugovora a na njuškalu se kreće od 3500kn bez garancije...

Možeš zvati ljude na njuškalu koji su ga kupili u Vip-u i pitati da li je zaključan...

13 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...
wenclino kaže...

Pozdrav !

Hvala

Nitko zasada na bug forumu nije kupio Nexus 4 u Vip-u jer je preskup, 4500kn je bez ugovora a na njuškalu se kreće od 3500kn bez garancije...

Možeš zvati ljude na njuškalu koji su ga kupili u Vip-u i pitati da li je zaključan...

...je, otkljucan je u vip-a i to verzija od 16GB {#}

...sta se tice cijene ja san svog platia 3400kn preko savrsene tarife, 1000kn popusta {#}

nepopravljaj popravljeno
15 godina
protjeran

WTF?

Je istina ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

...jel netko ima nexusa 4 na tele2???

...pitam jer meni cesto puca 3G veza i prebaciva se na edge. to se dogada u zatvorenim prostorima, npr. stanu ali drugi mobiteli su na tim mjestima imali odlican prijem 3G-a

nepopravljaj popravljeno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Recenzija Nexus 4

0 0 hvala 0
14 godina

Evo nečeg zanimljivog za vlasnike ovog moba {#} !?!?

LINK; http://www.gsmarena.com/android_422_jelly_bean_makes_a_landing_on_the_nexus_4-news-5542.php

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice