ej kad je vec ovakva tema.htjela bio pitati dali netko zna gdje mogu skinuti igrice ii aplikacije za cookie tj.model kp502. pokušavala sam na M-Toy i svugdje..ali ništa od toga!
Kupujem novi mobitel pa me zanima koja je cijena LG cookia kp502 u vipovoj ponudi te me zanima koliko košta kartica za taj mobitel od 2 GB.Još me zanima je li istina da je ekran dosta loš to jest da se mora malo jače stiskati??? Unaprijed hvala!!!
... nikako ne mogu poslati sms (do danas je išlo bez problema) i poruke koje nisu poslane piše da su spremljene u skice a nisu
... nikako nemogu poslati sms (do danas je išlo bez problema)
mozda nemas para na racunu...LOL
...bilo bi i meni LOL da je istina, ali nije, love je dovoljno
provjeri broj centra za SMS-ove u postavkama za SMS, probaj reset mobitela...
provjeri broj centra za SMS-ove u postavkama za SMS, probaj reset mobitela...
... upravo sam provjerio broj sms centra i dobar je
... MMS poruke idu bez problema
... resetom gubim kakve podatke ?
ma ja imam nekak osjecaj da je problem s operaterom,a ne s mobom, nazovi vip i pitaj...
ma ja imam nekak osjecaj da je problem s operaterom,a ne s mobom, nazovi vip i pitaj...
..nema mi druge
oprostite jedno pitanje ko zna dali mogu ići na mobilni internet preko modema s mog računala. mislim dali se mogu spoiti na modem s mobitelom da mi ništa ne troši novca? moj bom lg cookie kp502
oprostite jedno pitanje ko zna dali mogu ići na mobilni internet preko modema s mog računala. mislim dali se mogu spoiti na modem s mobitelom da mi ništa ne troši novca? moj bom lg cookie kp502
moguće je jedino da ti mobitel služi kao Edge/Gprs modem i preko njega na kompu mozes surfat, ali nije moguce obrnuto...
prije nekoliko dana sam kupio cookie i mogu priznati da sam jako zadovoljan, samo me zanima paše li ova microSD kartica na lg kp502 cookie ... evo ovde link http://www.emmezeta.hr/multimedija/fotoaparati-i-kamere/memorijske-kartice/6544/memorijska-kartica/
budem si i ja uzeo jednog ćist da probam kad već mogu za 100 kn u vipu...prelaz na pretplatu u tarifi 75 i za 100 kn ga dobijem.....

ja imam pitanje samo kako restartirati mob.....ja neznam kak se to radi...hvala unaprijed.....
skini NIMBUZZ I TU TI JE SVE....IMAS FB CHAT MSN YAHOO I OSTALO....
ovak ja imam mobitel Lg kp502 Cookie već dvije godine i prezadovoljan sam s njime .. mnogo puta mi je već pao ali i dalje radi normalno... ali postoji problem kad se spajam na 0.facebook uzima mi uvijek novce (ne radim ništa pogrešno sigurna sam) i skinuals am si dvije aplikacije za facebook ali me ne želi povezati.. i još nešto ako skinem aplikaciju za facebook dal će mi se onda i dalje facebook naplaćivati ili će biti besplatan... i da li mi možete preporučiti neku dobur aplikaciju za facebook?? Hvala
ovak ja imam mobitel Lg kp502 Cookie već dvije godine i prezadovoljan sam s njime .. mnogo puta mi je već pao ali i dalje radi normalno... ali postoji problem kad se spajam na 0.facebook uzima mi uvijek novce (ne radim ništa pogrešno sigurna sam) i skinuals am si dvije aplikacije za facebook ali me ne želi povezati.. i još nešto ako skinem aplikaciju za facebook dal će mi se onda i dalje facebook naplaćivati ili će biti besplatan... i da li mi možete preporučiti neku dobur aplikaciju za facebook?? Hvala
0.facebook je besplatan samo kad mu se pristupa putem defaultnog internet preglednika u mobitelu
korištenje preko bilo koje druge aplikacije nije besplatno
lg lp502 cookie je jako spori, nema dobar touch screen, tipkovnica je sranje, jaki zvučnik, spori softver, nema motion sensor igra za skinuti....
lg lp502 cookie je jako spori, nema dobar touch screen, tipkovnica je sranje, jaki zvučnik, spori softver, nema motion sensor igra za skinuti....
Ima za skinut motion sensor igra ali ga moras flashirat igre su u .swf formatu
lg cookie ili motorola gleam??