Sony Mobile je danas na službenom blogu objavio kako nadogradnja na Android 4.0, tj. Ice Cream Sandwich za modele Sony Ericsson Xperia Arc S, Xperia Neo V i Xperia Ray upravo kreće. Prvi koji će nadogradnju dobiti su korisnici u skandinavskim zemljama, dok ostalim vjerojatno neće biti dostupna još nekoliko dana.
na xda već ima official generic rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1598868&page=7 ovo je za root
Nadam se da necemo cekati vjecnost...
rekli su kroz 6 tjedana da ce doci update za sva trzista barem za ove navedene modele
kaj mislite dali ce ovo malo ubrzati razvoj custom ics romova za x10?
posto nema bas tak velike razlike u hardveru između x10 i arc-a... ja se nadam jer mi je vec ovaj CM7 dosadio...
Neće ostaje official 2.1
Kada ce za Xperia mini st15i`?
Kada ce za Xperia mini st15i`?
Svibanj ili lipanj:
http://mob.hr/krece-nadogradnja-na-ics-za-sony-ericsson-xperia-arc-s-xperia-neo-v-i-xperia-ray/
posto nema bas tak velike razlike u hardveru između x10 i arc-a... ja se nadam jer mi je vec ovaj CM7 dosadio...
kak nema razlike?
arc ima bolji proc i gpu.
nego ne kuzim ovo.
da arc s, neo v i ray u ostalim zemljama ce doci za 6 tjedna, a za ostale mobitele u lipnju.
pa to ti ga dode na isto.
kak nema razlike?
arc ima bolji proc i gpu.
Nisi u pravu.
Arc ima bolji GPU, CPU je isti.
Arc ima MSM8255 , dok x10 ima QSD8250 chipset.
Dosa je u hrvatsku ics preko pc companiona
Dosa je u hrvatsku ics preko pc companiona
Cudi me da je tako brzo, inace kod nas kasne i po 2-3 mjeseca..... to Tele 2 mozda?
vip
Ja cekam za svoj ray u t-mobile...valjda ce brzo :/
http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/ eo vam odi ics za mobove za dl tko zeli
ja sam updateao svoju arc s, ali nije me ics odusevio bas osim izgleda, nekako mi se cini da browsanje jos vise laga, aplikacija na youtube se crasha i bolje steka, google chrome isto lagano laga, opera je fluidnija u scrollu i zoomu.
a i temple run ne radi, kontrole ne rade.
Samobor je lepa varoš :))
Official ICS ne. Možeš custom romove potražit.
a sta je sa obicnom xperiom arc
a sta je sa obicnom xperiom arc
Nadogradnja na ICS dolazi u svibnju ili lipnju!
posto ne vidim xperiu arc reko nece valjda ostat bez ics-a
posto ne vidim xperiu arc reko nece valjda ostat bez ics-a
za xperiju arc ce nadogradnja poceti u 6 mjesecu
ja sam updateao svoju arc s, ali nije me ics odusevio bas osim izgleda, nekako mi se cini da browsanje jos vise laga, aplikacija na youtube se crasha i bolje steka, google chrome isto lagano laga, opera je fluidnija u scrollu i zoomu.
a i temple run ne radi, kontrole ne rade.
Istina...nakon samo sat vremena napravio sam downgrade na ginger.... sporooooo...
meni nece da update moj ray ? why zna ko
Napravite backup svega ,vratite na tvornicke postavke i onda update na ics. Meni tako puno fluidnije radi
jesi skida preko sluzbene stranice ili je to custom ?
preko seus
a jel se gubi garancija tim postupkom ?