Koji mobitel da odaberem? -Noka N97
-Nokia N97 Mini
-Nokia N900
-Samsung Galaxy S
Hitno mi trebaju vasa iskustva primjedbe kometari i Savjeti ili mozete mi predloziti neki drugi mobitel do 300-350 EURA.
Koji mobitel da odaberem? -Noka N97
-Nokia N97 Mini
-Nokia N900
-Samsung Galaxy S
Hitno mi trebaju vasa iskustva primjedbe kometari i Savjeti ili mozete mi predloziti neki drugi mobitel do 300-350 EURA.
N900 ako želiš fizičku tipkovnicu, Galaxy S ako ju ne želiš.
Da tako sam i mislio ( Ja se dvoumim iizmeđu ta 2) ali nekako su mi Dragi N97 braća.. Jesi imao ikakvih iskustava
Da tako sam i mislio ( Ja se dvoumim iizmeđu ta 2) ali nekako su mi Dragi N97 braća.. Jesi imao ikakvih iskustava
N97-ice su ok, ali su spori za popiz*it. Iako bi se čak i dalo nešto riješiti po tom pitanju.
Stvarno neznam ovako stalno bude kad kupujem novi mob :/ . Imas li ikakav prjedlog u njihovom cjenovnom rangu. ? . 300-350 EUR.
galaksiju naravno.n97 je govno
Stvarno neznam ovako stalno bude kad kupujem novi mob :/ . Imas li ikakav prjedlog u njihovom cjenovnom rangu. ? . 300-350 EUR.
Motorola Defy je dobra, a također i Motorola Milestone.
Galaxy S definitivno...
Koji mobitel da odaberem?
-Nokia N900
Što čekaš ?
Kupuj ovaj ako ti se sviđa taj tip tipkovnice, vrhunski mobitel.
Sviđa mi se Milestone, ali vise preferiram Nokie i eventualno Samsung. Sad Galaxy S nemam riječi mobitel je vrh.
Koji mobitel da odaberem?
-Nokia N900
Što čekaš ?
Kupuj ovaj ako ti se sviđa taj tip tipkovnice, vrhunski mobitel.
Sta mislis da li je bolji od N97mica??
Kupi SAMSUNG Galaxy S.Ja imam galaxy ACE i jako su slični samo što S ima bolji procesor, AMOLED boje,HD kameru.....
I ja misli da je Samsung Galaxy S vrh samo mi nema Tastaturu :( , BTW mislim da cu ga uzetii Ali moram razmisliti zagrijan sam za ove 3 nokie :D
Sad idem na poslovni put u austriju evo linka od Samsung Galaxy S
http://www.saturn.at/produktinfo/?cat=N06.02.03.&groupId=1&parentCat=T00.00.12.04.&sku=1150546&keyword=Samsung%20Galaxy%20S&searchtype=nav
Galaxy S je barem dvije klase iznad N97-ica..
Od sad se samo dvoumim između:
-Samsung Galaxy S
-Nokia N900
Evo glasajte:
| 22 | SAMSUNG Galaxy S |
|---|---|
| 13 | Nokia N900 |
-Samsung Galaxy S
-Nokia N900
Ja bih osobno N900 iako nisam radio na Galaxy-u za kojeg isto vjerujem da je dobar...
N900 sam imao prilike držati u ruci i raditi s njom i mob je stvarno super (za to malo rada). Nekome je mob cigla, a meni je baš super... Fizička tipkovnica je super, a kvaliteta izrade je naravno na nivou :)
Naravno ovo je moj subjektivni doživljaj i ja bih osobno prvo poslušao vexxa, a onda miljama ispod ove ostale wannabe stručnjake za mobitele :)
Svaka čast izuzetcima, ali u svakoj temi o mobitelima samo vexx ima neki normalan savjet...
EDIT: ^^ di ti je N900? evo sad vidim stavila :)
-Samsung Galaxy S
-Nokia N900
Ja stvarno ne vidim zbog čega se dvoumiš
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2917&idPhone2=3115
Ove nokije su jednostavno 'cigle', kad vidim frendovu N95 zapitam se kako je to moglo koštati toliko. Predebele, preteške itd, dok imaš super tanki Samsung s daleko boljim hardverom/zaslonom (čak i dosta jačom baterijom, možda više troši al gsm arena kaže drukčije :P ) i s trenutno najpopularnijim OS-om Androidom.
Ja bih osobno N900 iako nisam radio na Galaxy-u za kojeg isto vjerujem da je dobar...
N900 sam imao prilike držati u ruci i raditi s njom i mob je stvarno super (za to malo rada). Nekome je mob cigla, a meni je baš super... Fizička tipkovnica je super, a kvaliteta izrade je naravno na nivou :)
Naravno ovo je moj subjektivni doživljaj i ja bih osobno prvo poslušao vexxa, a onda miljama ispod ove ostale wannabe stručnjake za mobitele :)
Svaka čast izuzetcima, ali u svakoj temi o mobitelima samo vexx ima neki normalan savjet...
Noge ti vire...
Noge ti vire...
zaboli me...
Jedan mob mi nije radio i on se jedini ponudio pomoći s popravkom mobitela...
U svakoj temi samo se svađaju i u moru takvih retardiranih poruka samo su njegove normalne ;)
Ako baš hoćeš fizičku tipkovnicu onda je vjerovatno HTC Desire Z bolji izbor (ne znam kakav je, al ne sumnjam u HTC-ovu kvalitetu xD) . Vidim da kod nas po oglasnicima košta slično kod Galaxy S pa eto.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3421&idPhone2=2917
zaboli me...
U svakoj temi samo se svađaju i u moru takvih retardiranih poruka samo su njegove normalne ;)
A kakav si ti argument imao u ovoj temi osim "Vexx je rekao"?
Ako baš hoćeš fizičku tipkovnicu onda je vjerovatno HTC Desire Z bolji izbor (ne znam kakav je, al ne sumnjam u HTC-ovu kvalitetu xD).
Ja sam s njim prezadovoljan. Tipkovnica je izvrsna. Jedino se poklopac za bateriju od brušenog aluminija lako izgrebe..
ako dvojis izemdu nokije i samsunga, u ovom slucaju uzmi galaxy s. Ja kao dugogodisnji fan Nokije, nisam ni trena pomisljao na nokiju kad sam uzimao novi mob, ponajvise zbog androida, zbilja odlican OS, brdo aplikacija, a ekran na galaxyu s je jedan od najboljih....
dok se u nokiji ne opamete i prekinu nas silovati sa symbianom, ne treba ih ni uzimati u obzir....
Ako baš hoćeš fizičku tipkovnicu onda je vjerovatno HTC Desire Z bolji izbor (ne znam kakav je, al ne sumnjam u HTC-ovu kvalitetu xD).
Ja sam s njim prezadovoljan. Tipkovnica je izvrsna. Jedino se poklopac za bateriju od brušenog aluminija lako izgrebe..
Eto onda, ako stvarno hoće fizičku tipkovnicu nek uzme Desire Z, ako neće onda Galaxy S.
Nokia u svakom slučaju otpada. Malo offtopic: cijela politika nokije mi je malo bezveze, trebali su napraviti razne modele s raznim OS-ovima tako da korisnici biraju. Npr samsung i htc imaju i androide i wp7, a recimo samsung ima i svoj OS bada pa opet samo par modela ga ima.
HTC-ove ne Želim imam DesireHD u ormaru mobittel je extra po karakteristkama. Ali mi se nesviđa više sam navikao na nokie i samsunge. na htcu se nemogu snać Htc sam dobio preko firme. BTW zeli li ga iko kupiti? I vi ste neodlučni :D neki kažu Nokia neki Samsung Stvarno neznam mobovi su slicni..
Evo nekoliko pitanja nezz nac odg.
Imaju li obadva blic.. Jako mi je potreban
Nesto sam nacuo da se nokia n900 nemoze ookrenuti uspravno nego samo vodoravno. Da li je to istina ? :(
Koji je kvalitetniji?
Ima li ga itkooo???
zaboli me...
A kakav si ti argument imao u ovoj temi osim "Vexx je rekao"?
Ja sam svoje mišljenje napisao i ono što sam vidio od Nokie u radu...
Ti si napisao Galaxy S definitivno i onda ti meni pričaš o argumentima :S
HTC-ove ne Želim imam DesireHD u ormaru mobittel je extra po karakteristkama. Ali mi se nesviđa više sam navikao na nokie i samsunge. na htcu se nemogu snać Htc sam dobio preko firme. BTW zeli li ga iko kupiti? I vi ste neodlučni :D neki kažu Nokia neki Samsung Stvarno neznam mobovi su slicni..
Evo nekoliko pitanja nezz nac odg.
Imaju li obadva blic.. Jako mi je potreban
Nesto sam nacuo da se nokia n900 nemoze ookrenuti uspravno nego samo vodoravno. Da li je to istina ? :(
Koji je kvalitetniji?
Ima li ga itkooo???
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2917&idPhone2=3115
Opet postam link. Sve ti tu piše. Vidim da ti je 'jako potreban' blic onda rađe idi na Nokiu. Android ionako zahtjeva čitanje linkova.
ja ti preporučam također galaxy s...ima swype tipkovnicu,android 2.1..
5 mpx kameru,1 ghz procesor..;)
sve naj..ja ga kupio u austriji za 300 eura..;)
ja ti preporučam također galaxy s...ima swype tipkovnicu,android 2.1..
5 mpx kameru,1 ghz procesor..;)
sve naj..ja ga kupio u austriji za 300 eura..;)
U kojem gradu? Jesi li vidio N900. :D Nez stvarno (MRZIM KUPITI NOVI MOBITEL) :( Uvjek dvoumica..;) Čak Troumicaaa :((
Gle svako ima svoje misljenje i samo ti odlucujes kupi onaj koj najradije hoces i koj ti se najvise svida... to ti je moj savjet